Martine na kolik jsi to pekl? Jak dlouho?
To musíš pořád polévat ne?
Krásný způsob.
Martine na kolik jsi to pekl? Jak dlouho?
No tohle mě naučil Pan kuchař Vaněk.KarlosOB píše:
Martine na kolik jsi to pekl? Jak dlouho?
To musíš pořád polévat ne?
Krásný způsob.
Knížka od Romana Vaňka;-)ybrcek píše:Jo a do toho pekacku dávám cca půl litru vody aby se nepalilo sadlo a udělá to v troube trochu páry coz není na škodu. //uploads.tapatalk-cdn.com/201710 ... e22b34.jpg
Odesláno z debila
Vypadá to úžasně! Děkuju.ybrcek píše:Jo a do toho pekacku dávám cca půl litru vody aby se nepalilo sadlo a udělá to v troube trochu páry coz není na škodu. //uploads.tapatalk-cdn.com/201710 ... e22b34.jpg
Odesláno z debila
ano přesně takŠpejlík píše:
Knížka od Romana Vaňka;-)
To ti plně věřím cleo,jednou nějaký hajzl srazil na cestě krásného psa,jel dál...zastavili jsme a i jeden protijedoucí a to nucené kladivo na lebku a to jeho rychlé skonání mám doteď před očima...cleo píše:Je to divný, ale za mlada jsem vraždil a teď s tím mám problémy. I kapra si raději nechávám zabít a vyvrhnout po zkušenosti, kdy se mi doma zabitej kapr probral, pal jsem se mu omlouval, že ho musím zabít. Asi to jde s věkem. A jehně bych taky nedal, když jsem srazil srnu, tak aby se netrapila, šel jsem jí trhnout vaz a na ty oči do smrti nezapomenu .......
Simo, netopyri hovna jsou luxusni hnojivo! Mam to odzkousene. Doporucuji netopyra nevyhanet a nechat si ho na vykalysima píše: Momentálně máme big problém jak vypudit netopýra,snad jen jednoho,snad tam nebude celý vrh,dokud byl venku pod střechou a na očích,tak jsem si to považoval i přes hovna na zeď a na zem,nejsem outlocita a jde to vyřešit i záchytnou miskou