Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Víkendová dietka, krůtí roláda, obalená ve slanině, plněná mozzarelou, sušenými rajčátky apod :-) a ten úžaný omastek výpečkový pomalu :-) dodal jsem si energii jak mě nařídil ybrcek :-) =) se vším všudy aj pívem a k tomu úžasný vývar, jsem polívkový už tak, ale tohleto bylo VIP.
Bohužel tmavé foto.
Přílohy
IMG_20200110_142210.jpg
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
vrtasp
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1193
Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
Bydliště: Kyšice okr.Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od vrtasp »

To vypadá výborně :) :)
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

:-) Díky, to ne ale já, vyřídím to ženě, dělá mě radost ;-D jo a tečka musí být- štrůdlíček.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
vrtasp
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1193
Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
Bydliště: Kyšice okr.Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od vrtasp »

Tak tomu rozumím :) :)
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10623
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mira »

Poněvadž jsem měl letos červené vánoce (lahev červeného denně), trochu se mě to ještě drží. Tak jsem otevřel lahev Pinotu a jsem hluboce zklamán. Na to jak je lahev vyšňořená medailama a cenou, tak už barva je světlá, vyblitá, buket hmm, jakž takž, ale chuť - zbytek použiju na vaření. Není suché, je polosuché, možná nepovedená lahev (výplach sudu - pro pražáky¨ :-D ). Pro srovnání lahev v Albertu za půlku, argentinskej Malbec a je setsakra suchej a úžasnej. Vřele doporučuju, v nabídce je i ročník 2017 i 2018. Ten je kupodivu o půlku dražší, lepší není. I lahev francouzkýho červenýho za kilo je lepší než moravskej kabinet za dvě. Mimochodem koupeno v romšpáru v Brně (Albert na Cejlu), mají tam největší vinotéku, jakou jsem v Albertu kde viděl. Dufka jsem naštěstí dostal, jinak by mě to vadilo víc.
Přílohy
cv1.jpg
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
Uživatelský avatar
cleo
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 6320
Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
Bydliště: Poddžbánsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od cleo »

Pripravoval jsem na zitraObrázek
Hovězí tajine s medem a švestkami


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš Obrázek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Jooo, to bude dobrota (*_^) |,,,,
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
vrtasp
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1193
Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
Bydliště: Kyšice okr.Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od vrtasp »

To Teda :)
Uživatelský avatar
cleo
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 6320
Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
Bydliště: Poddžbánsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od cleo »

Byla to dobrota a jeste bude, udelal jsem toho hodne, tak zitra opacko . Uz se tesim


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš Obrázek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

=) Víkendovka.
Tak to jsem včera vařili oba, já dojel odpo na chalupu a ihned po roztopení v kachláčích upekl totok.
Zavazela mě od vánoc v mražáku zbylá kotleta, vyhodit by to byla škoda, co s tím jak to upéct aby kotleta nebyl suchá, našel jsem recept a nekriticky musm říct, že to OPRAVDU chutnalo setsakra dobře! A po suchotě ani známky, kotletu jsem prošpikoval špekem ;) Pod ní slaninu, mrkev, cibuli, česnek, jen na trošce olivovém oleji...(doteď zásadně jen sádlo)
Co mě teda dostalo, že to chutnalo jako svíčková 8() :-) A ta křustička nahoře :-) dnes večer jsem to už jen hladově sesypal na talíř, včetně gril. zeleniny, vyhládlo na procházce lesem.
Mimochodem nádherná procházka, takový čas miluji, na večer, mlha, tma, luft jak fík, nikde ani jednoho živáčka, z toho ticha až bolí uši, nádhera. Lázně!!!
Přílohy
IMG_20200117_205039.jpg
IMG_20200117_223235.jpg
IMG_20200118_182349.jpg
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
vrtasp
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1193
Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
Bydliště: Kyšice okr.Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od vrtasp »

:) :) náhodou nezbylo? /!?
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

=) na zítřek ;-D a možnááá dorážka v pondělí
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 18911
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

nekecej, ze tohle vydrzi 3 dny .. :) vypada to paradne :)
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
cleo
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 6320
Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
Bydliště: Poddžbánsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od cleo »

Tak to taky muzu, mnam


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš Obrázek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

hamoun píše:nekecej, ze tohle vydrzi 3 dny .. vypada to paradne
Tak možná nezbyde no, jen pláteček a ten dorazím večer :-) jím to tentokrát sám a příloha je bohatá :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“