Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1415
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Goba »

Moje oblíbené, loupaná plec, stačí lehce odblanit a hotovo, zbytek namlet na hamburgery. V Makru momentálně za 200 z Namibie, jindy Uruguay nebo Austrálie, je to za cenu běžné německé krávy.
Přílohy
IMG_20191231_172949.jpg
IMG_20191231_173113.jpg
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3083
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

Goba : Perfektní efektivita! To maso zdálky vypadá pêkně.
My jsme měli dnes manželčin vývar z kuřecích krků, perfektně měkké maso, až tak, že jsem skřupl aj kosti! zelenina částečně domácí a pak řízečky z domácím chlebem. Silvestrovsko-novoroční menúúú.
Přílohy
IMG_20200101_114757.jpg
IMG_20191230_193930.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1415
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Goba »

Hlavně je to zavakuovane a vyzrálé, tzv starene mokrou cestou ve své šťávě při 0-2 stupňů + to má krátké vlákna, bezne 2-3 měsíce staré za 159 bez DPH je to opravdu nejefektivnější materiál
On asi i Rump stake za 250 bude fajn, jen je až zbytečně libovej
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
vrtasp
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1201
Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
Bydliště: Kyšice okr.Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od vrtasp »

Taky občas zobnu steak :) to byl postní oběd na Vánoce :)
Přílohy
IMG_20191224_121755.jpg
vrtasp
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1201
Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
Bydliště: Kyšice okr.Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od vrtasp »

Dnes zkouška darku od Ježíška :)
Přílohy
IMG_20200102_172606.jpg
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10646
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mira »

To máš kvůli dietě? Aby jsi musel neustále přešlapovat okolo a čekat na ořez? ;-D
Já se postil celý svátky. Měl jsem jen ryby a ptáky. Ale všechno snim než to vyfotim a na prázdný talíře není nikdo zvědavej. A zítra se těším na rýžovej nákyp a nechápu ty, co ho nemusí. Miluju i zemlbábu.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
vrtasp
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1201
Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
Bydliště: Kyšice okr.Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od vrtasp »

:) :) nákyp Teda nee, ale na zemlbabu mne utáhneš:)
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24305
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Pěkně vrťas :-) =)
Jak žemlovku, tak nákyp mám mooooc rád, to jooo :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
Tapan
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 14836
Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Bydliště: Zliv (České Budějovice)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Tapan »

Jsem asi podesáté v životě vařil :-) Candát. Byl fajn, i děcka to snědly, dokonce bez přemlouvání :-)
Přílohy
IMG_20200112_155850.jpg
Lvl. 1 Subaru Necromancer

Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1415
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Goba »

Nejlepší česká ryba, na candáta netřeba nikoho přemlouvat, jen ta cena...lepší někde nachytat.
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Uživatelský avatar
Tapan
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 14836
Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Bydliště: Zliv (České Budějovice)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Tapan »

Nachytal jsem v Globusu, byl v akci :-) Ale stejně teda pálka. Nicméně když jsem je tam viděl, jak si tam leží na tom ledu... :-)
Lvl. 1 Subaru Necromancer

Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10646
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mira »

Candáta jsem neviděl, koupil jsem uzenýho tolstolobika. Miluju na těch podkovách ten rybí tuk. A ještě zavináče, utopenci od vánoc už došly.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
vrtasp
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1201
Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
Bydliště: Kyšice okr.Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od vrtasp »

Míro musíš se snažit :) :) ještě něco málo Candáta mám na mrazáku :)
Přílohy
IMG_20191111_162823.jpg
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10646
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mira »

Letos jsem se nesnažil, ale už jsem chytil většího. :-) A mám slíbeno, že mě vezmou tam, kde se nesmí a kde je 70 cm běžná velikost. Prej štiky pod metr tam nejsou. A Norsko to není, tam snad příští rok.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
vrtasp
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1201
Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
Bydliště: Kyšice okr.Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od vrtasp »

Tak snad se letos povede :)
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“