Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

Lepší spokojenej slaboch, jak abstinující a hladovej hrdina:-)
Odepsáno Macem...
Uživatelský avatar
Komanche
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 395
Registrován: čtv srp 11, 2016 6:50 pm
Jméno a příjmení: Erik Komanec
Bydliště: ČR

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Komanche »

tudlecto ozraly riziko neumim... resp nevim jak na to. A kachnicku delam 12ti hodinovou :-)
Dodge Ram 5.9 V8 1998
Subaru Forester SJ 2.0 XT 2015
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

Komanche píše:tudlecto ozraly riziko neumim... resp nevim jak na to. A kachnicku delam 12ti hodinovou
Todle rizotko mas za 20 minut na talíři.
Je to strašně jednoduchý, rychlý a skvělý;-)
Jen musíš mít správnou rýži
Odepsáno Macem...
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

Špejlík píše:Lepší spokojenej slaboch, jak abstinující a hladovej hrdina:-)
jsi moudrý muž *_*=*_*
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

Komanche píše:tudlecto ozraly riziko neumim... resp nevim jak na to. A kachnicku delam 12ti hodinovou
tohle byla husa, a dělal jsem ju od 5ti do 12ti na 120°C
sul kmin rozmarýn zazvor pomeranče
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Uživatelský avatar
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Příspěvky: 48960
Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od VDC »

Ještě že je pro mě žrádlo jenom prostředek k přežití a odřeknu si klidně cokoliv... :-DDD Jenom bez kafe by se mi žilo smutně. :-)
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10622
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mira »

Špejlík píše:
Todle rizotko mas za 20 minut na talíři.
Je to strašně jednoduchý, rychlý a skvělý;-)
Jen musíš mít správnou rýži
Která je ta správná rýže? A kde fčil seženu houby? Nasušíno nemám.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
Uživatelský avatar
námořník
Místopředseda klubu
Místopředseda klubu
Příspěvky: 20532
Registrován: sob zář 10, 2016 8:43 am
Jméno a příjmení: Jiří Mareš
Bydliště: Most

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od námořník »

Rýže na risotto :-). Buone Italiano :-)
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

Rže je buď Arborio, tu používám rád a nebo Carnaolli. Je to jedno. Můžeš si udělat bez hub, klidně jen s parmazánem.. super věc. A nebo sušený houby normálně koupís. Já je trošku povařil a tu rejži jsem podlíval zeleninovým vývarem a pak jsem dal i ten z hub. Nakonec zamíchat studený máslo. Kdo by nepochopil, pošlu orientační recept. Se mnou je to těžký, vařit umím, takže jedu z hlavy. Je to ale stejný, jako když mi tady někdo řekne sundej tohle, vyndej svíčky, vypusť olej:-) Na to jsem levej
Odepsáno Macem...
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

Mira píše:
Která je ta správná rýže? A kde fčil seženu houby? Nasušíno nemám.
v makru koupíš lišky aj hříbky
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10622
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mira »

Já slávista nejsem, ale tu italskou si dám. Nejlepší je pro mne ve formě nákypu. =)
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

Hergot, už je večer. A nemáme žádnou zprávu, co se dnes obědvalo v Brně u Ybrčků :-)
Odepsáno Macem...
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

Včera zbytky dnes fogleObrázek
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3038
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

Tož,trošku tej Amériky aj na Valašsko - 200g masečka na večeřu. A potom ryze tmavá hořká 12-ka na dobrú noc. Dobré to bylo.
Přílohy
WP_20180109_17_24_46_Pro.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Dobrota susede.A není to málo... :-) ?
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“