Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19125
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
svaci!?? to musim ukazat zene, co chci na svacinky ))
Odesláno pomocí Tapatalk
Odesláno pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1416
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Řetězová reakce, ale holčičce (za 2 dny 17) to moc nejde, ta je lepší na pudry a instagramy
Trošku to vokouřila...
Trošku to vokouřila...
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010
- grftz
- Zkušený uživatel
- Příspěvky: 733
- Registrován: čtv říj 24, 2019 5:51 pm
- Jméno a příjmení: Karel
- Bydliště: na dohled Pálavy
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Pěkně vokouřený, a taky by to chtělo krátké školení o správných nožích
Na druhou stranu, snaha se cení...
Na druhou stranu, snaha se cení...
- quickly
- Místopředseda klubu
- Příspěvky: 16148
- Registrován: pát srp 14, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Daniel Rychlý
- Bydliště: Hradubice
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Tak dneska Kuba udělal zeleninové karbanátky (brokolice, celer, mrkev), brambor a zelný salát
quickly
Outback BS 2.5 MY19 Outback BR 3.6R MY10
Legacy BR 2.0 MY15
ex Legacy BL SpecB AT 9.8 l/100 124 tkm
ex Forester SJ CVT 7.3 l/100 km 267 tkm
ex Forester SH 2.0D 6.7 l/100km 218 tkm
Outback BS 2.5 MY19 Outback BR 3.6R MY10
Legacy BR 2.0 MY15
ex Legacy BL SpecB AT 9.8 l/100 124 tkm
ex Forester SJ CVT 7.3 l/100 km 267 tkm
ex Forester SH 2.0D 6.7 l/100km 218 tkm
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1416
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Už pečeme, přední noha jehněčí na 2 kusy, mrkev, petržel, česnek, cibule, bobek, nové, jalovec, pepř, rozmarýn, máslo a Merlot. To by mohlo být jedlé a celé moje, zvěřinu mi doma nikdo moc neujida. Takže zítra nemusím k žádnému CoviFastFoodu pro krabičku.
Naposledy upravil(a) Goba dne čtv lis 05, 2020 8:44 pm, celkem upraveno 1 x.
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24335
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Ty děláme taky, mám to moc rád. Opět bych si dalquickly píše:Tak dneska Kuba udělal zeleninové karbanátky (brokolice, celer, mrkev), brambor a zelný salát
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1416
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Hotové - nebe v hubě, koleno už je v pánu, tedy ve mě.
Ramínko/lopatku polknu zítra.
Ramínko/lopatku polknu zítra.
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24335
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Hmmm, nesééér Goba
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19125
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
este, ze jsem to nevidel vecer ...
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1416
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Že bys taky hned vyrazil na lov někam do chlívku nebo do mrazáku?
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Hej, jako, chlapi. Takové dobroty. Potřebovali jsme ještě zmoštovat pár beden jablek. Nebyl čas ztrácet čas. Tak aspoň pořádně tučná rychlovka na bázi listového těsta + co doom dal...
Před a Po
Před a Po
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1416
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Krásné pizza tousty, dobra inspirace, taky mám jedno listový v lednici, zamotam do něj sýr a šunku s kečupem, budou jednohubky k televizi.
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19125
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
kdybych se dnes nechystal na bramborovy knedlik ala chlupate knedle se spekem a kyskou ... tak to listove zamotam tez ... luxus !!!
Odesláno pomocí Tapatalk
Odesláno pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1416
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Pamatujte, chybama se člověk učí... Byl jsem zbytečně rychlej, takže výsledek rychlý za to rustikální, no huba si to přebere
To je fakt jen polhodinka i s přípravou.
To je fakt jen polhodinka i s přípravou.
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 14846
- Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
- Jméno a příjmení: Štěpán Z.
- Bydliště: Zliv (České Budějovice)
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
No není to žádná vyšší gastronomie Ale myslím, že na zob k pivku přijde dost vhod
Lvl. 1 Subaru Necromancer
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12