Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
jara650
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 823
Registrován: stř říj 02, 2013 8:28 am
Bydliště: Valašsko

Re: zahrada, pěstování, chovatelství atp.

Příspěvek od jara650 »

yohn> Asi se k tobě půjdu učit vařit.. :-)
Subaru Forester SG 2.0 92kW MT MY05
Subaru Forester SF 2.0 90kW MT MY98
Uživatelský avatar
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Příspěvky: 49122
Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od VDC »

Pohlraichové mezi subaristy si přejí vlastní vlákno o žrádle, tak ho zakládám...
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
Uživatelský avatar
yohn
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 11958
Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
Jméno a příjmení: Honza
Bydliště: Šumava
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od yohn »

dobrý ráno, dobrej počin to vlákno Tome :-) dík
tak jak pánové? nějaký náměty co si dáme dneska do trumpety ? :D
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
Uživatelský avatar
fort
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 383
Registrován: stř zář 28, 2011 6:56 pm
Jméno a příjmení: Tomáš Myslivec
Bydliště: Vendryně

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od fort »

Dobré ráno, dnes bude segedinský guláš z domácích surovin. A možná dýňová polévka.

Odesláno z mého W910 pomocí Tapatalk
Outback 3,0 H6 AT 2004 MY2005
ex VW Passat 1,8CL kombi 1991
Uživatelský avatar
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Příspěvky: 49122
Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od VDC »

Rádo se stalo... :-)

Odesláno z mého ASUS Transformer Pad TF300TG pomocí Tapatalk
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
Uživatelský avatar
AndreaM
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 1906
Registrován: čtv zář 10, 2009 12:59 pm
Bydliště: Praha 10
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od AndreaM »

tý jo, toje vlákno!! :670:
Možná, že Honza začne číst náš web, až mu ukážu ty yohnovy fotky ::-DD:
My měli v úterý pečenou divokou kachýnku s opečeným bramborem a brusinkovojablečným kompotem, heč! :845: a byla voňavá a nezbylo z ní ani ň :657:

.... a zvěřinu miluju, když se dobře uvaří, tak to prostě nesmrdí a basta. Svíčková z jelena, srnky i kanec je super. To se pak člověku nechce to jíst z hověze :655:

.
Subaru Outback 2,5 CVT MY2019 X Edition
Subaru Outback 2,5i CVT MY2014 Sport Line - prodáno
Subaru Forester 2.0D Comfort MY2010 Obrázek - prodáno
Uživatelský avatar
Kolben
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 5405
Registrován: pon bře 26, 2012 2:06 pm
Jméno a příjmení: Honza
Bydliště: Holýšov

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Kolben »

Jojo, s tim se neda nez souhlasit. Zverina je namka :-) Tati byl hajnej. Takze ja sem toho prezranej :-)
Jinak dneska bude k obidku bezednej cinan aneb sezer co chces a zer dokud muzes za 10€ :-) :-) To se mi zas bude chtit po obede spinkat :-)
Outback 2.5i Sport Lineartronic 2017
Outback H6
Slepice ´18
---
Subaru Justy 1.2 4WD (MY95)
Forester XT Sport 2017 (MY18)
WRX STI Sport 2016
Forester XT 2014 - Executive
Legacy Combi 2.0D Sport - 2012
https://www.spritmonitor.de/de/user/kolbic.html
Uživatelský avatar
Traveller
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 11883
Registrován: pát kvě 30, 2014 8:04 am
Jméno a příjmení: Jirka
Bydliště: Česká Třebová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Traveller »

Dneska jdu s kolegama z práce večer do přírody, na chatu doprostřed lesů. :-) Máme koupíno 8kg excelentní krkovičky, 30l soudek plzýňky a spoustu dalších mňamek. :850: Tak už jen na ohni rozpálit ty žulové kameny... :850: :850: :supeer: :supeer: Moc nás nebude, tak to vidím na 3x čtvrtkilový steak. :845: Jo a na zítra jsem raději naplánoval dovolenou. ::-DDD: ::-DDD:
WRX STI MY2016
Ex: Subaru Forester SJ 2.0i, stříbrný s fofr-klackem.
Uživatelský avatar
PavelG
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 769
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Pavel
Bydliště: Olomoucko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od PavelG »

Tohle téma automaticky zamykejte od 6:00 do 12:00
Nebo aspoň ať nejsou před 12 hodinou vidět ty obrázky. To je gastroporno!
Uživatelský avatar
yohn
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 11958
Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
Jméno a příjmení: Honza
Bydliště: Šumava
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od yohn »

Už tejden shánim kachnu. Domácí kachnu. Věřili byste že je to fakt problem?
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
Uživatelský avatar
CoZmo
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 1676
Registrován: ned říj 25, 2009 10:23 pm

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od CoZmo »

bojim se, že menší jak sehnat kuře...jiný než aditivovaný sra***kama...
čím víc bahna, tím víc Subaru

aneb In mud we trust!

Subaru Outback 3.6 H6 MY19 BS Premium - Canada
Subaru Outback 3.0 H6 MY05
ex Subaru Legacy 2,2 MY92
Uživatelský avatar
roura74
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 2017
Registrován: pon črc 27, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Ondřej Horák
Bydliště: Ruda u Rýmařova
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od roura74 »

yohn píše:Už tejden shánim kachnu. Domácí kachnu. Věřili byste že je to fakt problem?
Já mám domácí husičku. Už se na ni těším. Bude tak 16 hodin v troubě.

Na kachny, husy a brojlery mám zdroj, akorát to máš trochu z ruky.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Tribeca 2008 Executive
________&________
Toyota RAV4 PHEV 2021

EX: Levorg 2017 Sport, Forester 2007 SG, Legacy GT 2010
Uživatelský avatar
vena
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 1544
Registrován: pát lis 04, 2011 9:10 am
Bydliště: železná ruda
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od vena »

Když už byla řeč o kachně,tak žena jí dá do trouba třeba v 23 h. večer,posolí pokmínuje,to ať si každej dělá jaxe,a pomalu peče až do rána na 85°C,ráno vypne třeba v 7-8 h.,a pak to doladí před expedováním :-) asi 30-45 min. režim grill 200°C,nejen že jde od kosti je úplně :826: ,dělala jí i s králíkem,kachnu na králíka a jak pouští kachna sádlo tak to bylo též lahodné.trochu podlít vodou.
Citroen C5 2.2Hdi 09, Subaru Outback 2.5 12
Uživatelský avatar
yohn
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 11958
Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
Jméno a příjmení: Honza
Bydliště: Šumava
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od yohn »

Znám :-) pečeme to stejně. Je to výtečný.
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19043
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

ja jen 6h ...
jen sul, kmin, zadna voda .. 110st ..
jen prikryta, neodkrývat, nekoukat, nesahat ... :)
škoda superb
ex WRX 2008
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“