Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3092
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

Dnes měla manželka premiéru s kváskovým chlebem. A dost se jí povedl. Zmizel záhy. :-)
Nemůžu s ní soupeřit, měla po všech stránkách lepší chleba než byl můj z kvasnic.
Přílohy
IMG_20210410_172648.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

Wau

Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24338
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

hamoun píše:proc pro simu??? (brecici smajlik)

luxus

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
Hamoune :-D
Vrťas díky, ale šetři toho Hamouna příště, bral si to téměř osobně ;-D
luxus menu, vypadá to parádně (*_^) |,,,,
Já dnes témeř dietně :-) naložené kuřecí steaky jsem griloval, k tomu "jen" pečená zelenina, pečené brambory a ledový salát, tohle miluji a nejsem po tom těžký, přecpaný =)
ybrcku to musel být pěkný den, i s tou prací, ono zas pak o to víc vše chutná a ta žíža potom:-)
Susede chleba miluji, když je čerstvý jakýkoliv, přesto si vybírám a kupuji jen menších pekárnách, ale tohle vypadá skvostně, to je jiná liga. Jak budeme mít novou troubu, co stojí už pár měsíců na chodbě za dveřmi :-) bude se zkoušet všelico a na chleba se teda chystám už pěkně dlouho.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
podvlada
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 10659
Registrován: úte led 01, 2019 5:43 pm
Jméno a příjmení: Vláďa Podlešák
Bydliště: Plzeň

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od podvlada »

Domácí kváskovej chleba je super. Pekl jsem i bráchovi a rodičům a všichni jsme se shodli že je výbornej :-) sami si pečivo kupujeme výjimečně, takže odteď, když chceme pečivo, vždycky peču. Nějak se mi práce s těstem zalíbila :-)
Subaru Outback '04 BP 3.0 H6 180 kW <vlákno zde> Obrázek
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde> Obrázek
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24338
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Věřím, já se na domácí chleba chystám opravdu už několik let :-D kámoš zkoušel doma všemožné recepty a nakonec si našel ten svůj, vychytal to, je to prý maximálně jednoduché a rychlé, tak i proto připravují chleba dle toho recepisu. Vypadá ten chleba dost dobře, jí ho furt, dělají ho furt, pečivo nekupují, většinou ne. Tak zkusím nejdřív ten jeho a pak jiné.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
vrtasp
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1202
Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
Bydliště: Kyšice okr.Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od vrtasp »

Tedy směs na chléb z Lidlu ,ale chutná dobře:)
Přílohy
IMG_20210411_102233.jpg
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3092
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

Když vůz tu padla ta ynspyrace...:-)
Rybe! Ale ne z Bečve. Kousek od vedle.
Přílohy
IMG_20210411_125211.jpg
IMG_20210411_125224.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19154
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

pekny dravec :) ti jsou nejlepsi :)

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
MISTRI3
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 850
Registrován: čtv úno 09, 2012 5:03 pm
Jméno a příjmení: Dominik Tomík
Bydliště: Buchlovice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od MISTRI3 »

Dnešní chilli
Přílohy
5414924F-26F1-4DCF-8332-35AD6D9E16B9.jpeg
Forester 2.0 SH - ex
Impreza 2.0 GL
Forester 2.0 SG - ex
Legacy 2.0R - ex
Forester 2.0 - ex
Impreza 2.0 WRX 1999 - ex
Legacy 2.0 wagon - ex
Impreza 2.0 GT - ND
Forester 2.0 STURBO - ex
Impreza 2.0 WRX 202Kw - ex
Forester 2.0 XT - ex
Impreza 2.0 - ex
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19154
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

chilli bych si nedal, ale mas to krasne nachystane :)

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
Cheza
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1233
Registrován: úte úno 14, 2017 10:32 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Cheza »

Když ne chilli, tak můžu nabídnout toto :-)
Přílohy
DSC_0146.JPG
Subaru Impreza WRX MY 2008
Uživatelský avatar
podvlada
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 10659
Registrován: úte led 01, 2019 5:43 pm
Jméno a příjmení: Vláďa Podlešák
Bydliště: Plzeň

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od podvlada »

Já jen přidávám další vzorek do nedávné databáze kváskových chlebů :-) Zase pankáč...
Přílohy
IMG_2337.JPG
Subaru Outback '04 BP 3.0 H6 180 kW <vlákno zde> Obrázek
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde> Obrázek
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
marek.sm
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 637
Registrován: pát dub 02, 2010 2:35 pm
Jméno a příjmení: marek smrček
Bydliště: praha

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od marek.sm »

Chystám se sušit bůček, máte někdo PLS praktické rady? Teoreticky jsem to asi nastudoval. :-)
Diky
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19154
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

tak 1-2 strany zpet to bude :)

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
marek.sm
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 637
Registrován: pát dub 02, 2010 2:35 pm
Jméno a příjmení: marek smrček
Bydliště: praha

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od marek.sm »

Diky. Sleduju to celkem pravidelně, ale to jsem prokaučoval. :-|
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“