Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24338
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Susede Šamane, moc děkujeme za kopřivovou polívku! Ty víš jak nám moc chutná a obzvláště mé ženě Díťe. Ta ji přímo zbožňuje, byla moooc ráda. Chutná fest, joooo.
Kapsu bych si dal taky, jakápak rychlovka, práci si s tím měl taky.
Vrťas, tak tohle ale vypadá a bude chutnat božsky, fantasticky, to je mana, mjaso od kosti je nej, takhle nasekáno jak to vidím na pekáčku, slintáááám jak pes
Díťa včil tradičně "nadila" sekanou, baby špenátem, parmezánem, rohlíky, mlékem, samozřejmě masem- krůtí už nebylo, tak kuřecí a já nevím čím vším, samozřejmě kořením... a šup s tím včil do kachláčů, to je taky neskutečné žrádlo. Sdílím níže fotku pečící se sekané, takový bochán a pak dar od přítele Šamana, značně už ubyl...
No a vývar je hotov, ten nej nej nej, z křížových kostí! Je tak nádherně zlatavý a tak návykový, až darmo mluvit, neznám lepší polívku. Člověk by ji chtěl vypít najeden cuc a to masíčko od kosti, toho je teda, tj tak na další jídlo, třeba rizoto ideál, cokoliv...ale takhle posolit těsně po vytáhnutí masa z hotové polívky a degustovat, tj taky mana kurec veliká
Kapsu bych si dal taky, jakápak rychlovka, práci si s tím měl taky.
Vrťas, tak tohle ale vypadá a bude chutnat božsky, fantasticky, to je mana, mjaso od kosti je nej, takhle nasekáno jak to vidím na pekáčku, slintáááám jak pes
Díťa včil tradičně "nadila" sekanou, baby špenátem, parmezánem, rohlíky, mlékem, samozřejmě masem- krůtí už nebylo, tak kuřecí a já nevím čím vším, samozřejmě kořením... a šup s tím včil do kachláčů, to je taky neskutečné žrádlo. Sdílím níže fotku pečící se sekané, takový bochán a pak dar od přítele Šamana, značně už ubyl...
No a vývar je hotov, ten nej nej nej, z křížových kostí! Je tak nádherně zlatavý a tak návykový, až darmo mluvit, neznám lepší polívku. Člověk by ji chtěl vypít najeden cuc a to masíčko od kosti, toho je teda, tj tak na další jídlo, třeba rizoto ideál, cokoliv...ale takhle posolit těsně po vytáhnutí masa z hotové polívky a degustovat, tj taky mana kurec veliká
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24338
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
A je hotovo, tj tak neskutečná mana! Tak takhle chutná domácí sekaná Jím jí po sté, ale furt se nemůžu nabažit.
No a navíc jsem ukrál čerstvý chléba, patku chleba a namočil do výpeku, tak to jsem ztracený, tak další krajíc chleba... nirvána.
V reálu vypadá sekaná o sto honů lépe než na fotce, má větší kůrčičku a je víc do zlatava, moje chyba, fotil jsem pod led zářivkou, udělalo to z krásné zlatavé sekané spíš bílé nedopečené těsto, no tj jedno.
Včil nevím co dřív, jestli maso z vývaru, nebo toto... tak dám pívo, už dnes stačilo.
No a navíc jsem ukrál čerstvý chléba, patku chleba a namočil do výpeku, tak to jsem ztracený, tak další krajíc chleba... nirvána.
V reálu vypadá sekaná o sto honů lépe než na fotce, má větší kůrčičku a je víc do zlatava, moje chyba, fotil jsem pod led zářivkou, udělalo to z krásné zlatavé sekané spíš bílé nedopečené těsto, no tj jedno.
Včil nevím co dřív, jestli maso z vývaru, nebo toto... tak dám pívo, už dnes stačilo.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6346
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Vsichni to mate nadherny a urcite vynikajici .
Ja delal jehneci, musim rict, ze se povedlo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja delal jehneci, musim rict, ze se povedlo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1202
- Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
- Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
- Bydliště: Kyšice okr.Kladno
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Kluci teda :)to jsou pochutiny jedna báseň:):)
- ybrcek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5315
- Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
- Jméno a příjmení: Martin Vetyška
- Bydliště: Půlpánov u Štatlu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Právě jsem kvůli vám přibral 3 kila jenom z těch fotek mňam
Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1202
- Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
- Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
- Bydliště: Kyšice okr.Kladno
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Zase hovězí oscobuco nebo jak se to píše ?;!? Taky Gut:) Něco pro Šímu:)
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1202
- Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
- Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
- Bydliště: Kyšice okr.Kladno
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
vrtasp píše:Zase hovězí oscobuco nebo jak se to píše ?;!? Taky Gut:) Něco pro Šímu:)
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24338
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Cleo já jehněčí nemusím, ale takhle pohromadě- ty přílohy to vypadá moc vyzývavě.cleo píše:Vsichni to mate nadherny a urcite vynikajici .
Ja delal jehneci, musim rict, ze se povedlo.
//uploads.tapatalk-cdn.com/202104 ... 111863.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vrťas tak toto jako jooooooooooooooooooo
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- MISTRI3
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 850
- Registrován: čtv úno 09, 2012 5:03 pm
- Jméno a příjmení: Dominik Tomík
- Bydliště: Buchlovice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
My dnes měli burgery
Forester 2.0 SH - ex
Impreza 2.0 GL
Forester 2.0 SG - ex
Legacy 2.0R - ex
Forester 2.0 - ex
Impreza 2.0 WRX 1999 - ex
Legacy 2.0 wagon - ex
Impreza 2.0 GT - ND
Forester 2.0 STURBO - ex
Impreza 2.0 WRX 202Kw - ex
Forester 2.0 XT - ex
Impreza 2.0 - ex
Impreza 2.0 GL
Forester 2.0 SG - ex
Legacy 2.0R - ex
Forester 2.0 - ex
Impreza 2.0 WRX 1999 - ex
Legacy 2.0 wagon - ex
Impreza 2.0 GT - ND
Forester 2.0 STURBO - ex
Impreza 2.0 WRX 202Kw - ex
Forester 2.0 XT - ex
Impreza 2.0 - ex
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
DoPK se improvizovaný špíz... a emerické zemáky...
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6346
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Hambac i spiz luxusni
Simo, kdybych nevedel, ze to je jehneci, tak bych to nepoznal, podle vune urcite ne, myslim, ze bys to dal .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Simo, kdybych nevedel, ze to je jehneci, tak bych to nepoznal, podle vune urcite ne, myslim, ze bys to dal .
Sent from my iPhone using Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19154
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
zase vsecko krasne
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- podvlada
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 10659
- Registrován: úte led 01, 2019 5:43 pm
- Jméno a příjmení: Vláďa Podlešák
- Bydliště: Plzeň
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Jojo, všechno moc pěkný
Subaru Outback '04 BP 3.0 H6 180 kW <vlákno zde>
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde>
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde>
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
- milosv
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 1039
- Registrován: pon kvě 04, 2015 11:03 pm
- Jméno a příjmení: Miloslav Všetička
- Bydliště: Syrovice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Tak jsem se konečně dostal k tomu si vylepšit hermelínky.....
Forester SJ 2.0i Comfort CVT ES 2018
Forester SH 2,0 XS Comfort LPG 2009
ex Forester SG 2,0 X Trend LPG 2003
Forester SH 2,0 XS Comfort LPG 2009
ex Forester SG 2,0 X Trend LPG 2003
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24338
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Nevím nevím ale je to možnécleo píše:Hambac i spiz luxusni
Simo, kdybych nevedel, ze to je jehneci, tak bych to nepoznal, podle vune urcite ne, myslim, ze bys to dal .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98