Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24338
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Susede Šamane, moc děkujeme za kopřivovou polívku! Ty víš jak nám moc chutná a obzvláště mé ženě Díťe. Ta ji přímo zbožňuje, byla moooc ráda. Chutná fest, joooo.
Kapsu bych si dal taky, jakápak rychlovka, práci si s tím měl taky.

Vrťas, tak tohle ale vypadá a bude chutnat božsky, fantasticky, to je mana, mjaso od kosti je nej, takhle nasekáno jak to vidím na pekáčku, slintáááám jak pes :-D =)

Díťa včil tradičně "nadila" sekanou, baby špenátem, parmezánem, rohlíky, mlékem, samozřejmě masem- krůtí už nebylo, tak kuřecí a já nevím čím vším, samozřejmě kořením... a šup s tím včil do kachláčů, to je taky neskutečné žrádlo. Sdílím níže fotku pečící se sekané, takový bochán :-) a pak dar od přítele Šamana, značně už ubyl...
No a vývar je hotov, ten nej nej nej, z křížových kostí! Je tak nádherně zlatavý a tak návykový, až darmo mluvit, neznám lepší polívku. Člověk by ji chtěl vypít najeden cuc :-) =) a to masíčko od kosti, toho je teda, tj tak na další jídlo, třeba rizoto ideál, cokoliv...ale takhle posolit těsně po vytáhnutí masa z hotové polívky a degustovat, tj taky mana kurec veliká =)
Přílohy
IMG_20210402_230646.jpg
IMG_20210402_211540.jpg
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24338
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

A je hotovo, tj tak neskutečná mana! Tak takhle chutná domácí sekaná :-) =) Jím jí po sté, ale furt se nemůžu nabažit.
No a navíc jsem ukrál čerstvý chléba, patku chleba a namočil do výpeku, tak to jsem ztracený, tak další krajíc chleba... 8() :-) nirvána.
V reálu vypadá sekaná o sto honů lépe než na fotce, má větší kůrčičku a je víc do zlatava, moje chyba, fotil jsem pod led zářivkou, udělalo to z krásné zlatavé sekané spíš bílé nedopečené těsto, no tj jedno.
Včil nevím co dřív, jestli maso z vývaru, nebo toto... :-) tak dám pívo, už dnes stačilo.
Přílohy
sekajda.jpg
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
cleo
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 6346
Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
Bydliště: Poddžbánsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od cleo »

Vsichni to mate nadherny a urcite vynikajici Obrázek.
Ja delal jehneci, musim rict, ze se povedlo.
Obrázek


Sent from my iPhone using Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš Obrázek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
vrtasp
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1202
Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
Bydliště: Kyšice okr.Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od vrtasp »

Kluci teda :)to jsou pochutiny jedna báseň:):)
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

Právě jsem kvůli vám přibral 3 kila jenom z těch fotek mňam

Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
vrtasp
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1202
Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
Bydliště: Kyšice okr.Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od vrtasp »

Zase hovězí oscobuco nebo jak se to píše ?;!? Taky Gut:) Něco pro Šímu:)
vrtasp
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1202
Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
Bydliště: Kyšice okr.Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od vrtasp »

vrtasp píše:Zase hovězí oscobuco nebo jak se to píše ?;!? Taky Gut:) Něco pro Šímu:)
Přílohy
IMG_20210403_093033.jpg
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24338
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

cleo píše:Vsichni to mate nadherny a urcite vynikajici .
Ja delal jehneci, musim rict, ze se povedlo.
//uploads.tapatalk-cdn.com/202104 ... 111863.jpg


Sent from my iPhone using Tapatalk
Cleo já jehněčí nemusím, ale takhle pohromadě- ty přílohy (*_^) |,,,, to vypadá moc vyzývavě.
Vrťas tak toto jako jooooooooooooooooooo =)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
MISTRI3
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 850
Registrován: čtv úno 09, 2012 5:03 pm
Jméno a příjmení: Dominik Tomík
Bydliště: Buchlovice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od MISTRI3 »

My dnes měli burgery :)
Přílohy
1B1CE2EA-C3D1-4D84-B8EE-A58AAB49D299.jpeg
Forester 2.0 SH - ex
Impreza 2.0 GL
Forester 2.0 SG - ex
Legacy 2.0R - ex
Forester 2.0 - ex
Impreza 2.0 WRX 1999 - ex
Legacy 2.0 wagon - ex
Impreza 2.0 GT - ND
Forester 2.0 STURBO - ex
Impreza 2.0 WRX 202Kw - ex
Forester 2.0 XT - ex
Impreza 2.0 - ex
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3092
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

DoPK se improvizovaný špíz... a emerické zemáky...
Přílohy
IMG_20210404_084452.jpg
IMG_20210404_132850.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
Uživatelský avatar
cleo
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 6346
Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
Bydliště: Poddžbánsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od cleo »

Hambac i spiz luxusni
Simo, kdybych nevedel, ze to je jehneci, tak bych to nepoznal, podle vune urcite ne, myslim, ze bys to dal .


Sent from my iPhone using Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš Obrázek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19154
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

zase vsecko krasne :)

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
podvlada
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 10659
Registrován: úte led 01, 2019 5:43 pm
Jméno a příjmení: Vláďa Podlešák
Bydliště: Plzeň

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od podvlada »

Jojo, všechno moc pěkný :-)
Subaru Outback '04 BP 3.0 H6 180 kW <vlákno zde> Obrázek
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde> Obrázek
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
Uživatelský avatar
milosv
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 1039
Registrován: pon kvě 04, 2015 11:03 pm
Jméno a příjmení: Miloslav Všetička
Bydliště: Syrovice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od milosv »

Tak jsem se konečně dostal k tomu si vylepšit hermelínky..... :-)
hermeliny.jpg
Forester SJ 2.0i Comfort CVT ES 2018
Forester SH 2,0 XS Comfort LPG 2009
ex Forester SG 2,0 X Trend LPG 2003
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24338
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

cleo píše:Hambac i spiz luxusni
Simo, kdybych nevedel, ze to je jehneci, tak bych to nepoznal, podle vune urcite ne, myslim, ze bys to dal .


Sent from my iPhone using Tapatalk
Nevím nevím :-D ale je to možné :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“