Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 22736
- Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Ja krvavy rad mam, ale dost casto to mam krvavy jako fakt uz moc maso jinak co kupuju, tak by melo byt vyzraly a vakuovany. Nicmene spis mam celkove problem s nastavenim toho grilu. Jako ze na kraji to mam uz skoro spaleny a uvnitr malo. Asi holt tenhle primitivni soudkovej gril na tohle uz vhodny neni ale ten teplomer sezenu, to je stejne dobry tip, diky
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
- Špejlík
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 852
- Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
- Jméno a příjmení: Honza Nesládek
- Bydliště: Kolín
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Nejlepší na hovězí je gril s poklicí. Já používám prakticky bez vyjímky Webera. U hovězího, ale i větších kusů masa to máš v podstatě jako troubu a jde strašně dobře regulovat teplota. Případně používat metodu nepřímého grilování, což znamená, že si dáš uhlí na jednu stranu a griluješ na druhý polovině grilu. Já dělám v grilu i kolena, kuřata, celou krkovici. Ale chce si to pohrát s teplotou a učit se...spm píše:Ja krvavy rad mam, ale dost casto to mam krvavy jako fakt uz moc maso jinak co kupuju, tak by melo byt vyzraly a vakuovany. Nicmene spis mam celkove problem s nastavenim toho grilu. Jako ze na kraji to mam uz skoro spaleny a uvnitr malo. Asi holt tenhle primitivni soudkovej gril na tohle uz vhodny neni ale ten teplomer sezenu, to je stejne dobry tip, diky
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Odepsáno Macem...
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 22736
- Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Diky, to nekdy vyzkousim pokud se rovnou teda nedokopu koupit nejaky slusny gril (ale ted je na rade asi sekacka, jdu zase vytahnout ven tu elektrickou hruzu, grrrrr )
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
-
- Zkušený uživatel
- Příspěvky: 595
- Registrován: sob črc 10, 2010 7:09 pm
- Jméno a příjmení: Daniel Docekal
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Ja delam tak 5 minut z kazde strany docela na prudko....pak dam do alobalu (uz mimo grill) a dam na to kousek masla...zabalim a necham tak 3-5 minut odstat...je to pro me tak akorat...v alobalu zustane super stava:)
- Špejlík
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 852
- Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
- Jméno a příjmení: Honza Nesládek
- Bydliště: Kolín
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 22736
- Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Sakra jsem na ten steak dostal zase chut, ale mam uz tu jenom krkovici
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
- Špejlík
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 852
- Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
- Jméno a příjmení: Honza Nesládek
- Bydliště: Kolín
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Vidíš, jedno odpoledne a umíš grilovat hovězinu...spm píše:Sakra jsem na ten steak dostal zase chut, ale mam uz tu jenom krkovici
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Odepsáno Macem...
- Stefan
- Zkušený uživatel
- Příspěvky: 258
- Registrován: čtv srp 04, 2016 8:34 am
- Jméno a příjmení: Štefan Cimbalík
- Bydliště: SK, BB, LC
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Ja to nechávam 5-6 minút (keď sa už mäso nelepí na rošt) z oboch strán a potom nechám dôjsť 15 minút v grilovacom alobale:
Nikdy sa nevzdávaj!
Mitsubishi Pajero II 3,5 6V
Jeep Grand Cherokee WG
Ex. Subaru Forester MY 2007 IM
Ex. TLC 90 +2" Ultimate suspension
Ex. THilux +2" OME
Mitsubishi Pajero II 3,5 6V
Jeep Grand Cherokee WG
Ex. Subaru Forester MY 2007 IM
Ex. TLC 90 +2" Ultimate suspension
Ex. THilux +2" OME
- yohn
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 11958
- Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
- Jméno a příjmení: Honza
- Bydliště: Šumava
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Thajská polévka s krevetami Tom Yum Goong
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 14846
- Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
- Jméno a příjmení: Štěpán Z.
- Bydliště: Zliv (České Budějovice)
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Yohne, to je ta restaurace v ČB, co jsi ji tehdy zmiňoval? A tam dáme minisraz kdy? Žebra byly super, ale tohle mě zajímá víc...
Lvl. 1 Subaru Necromancer
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 22736
- Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Nechcete tam v těch končinách udělat nějakej 3 denní sraz? Že bych dorazil a během těch 3 dní bysme tam oběhali všechny ty žrádelny
- yohn
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 11958
- Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
- Jméno a příjmení: Honza
- Bydliště: Šumava
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Tohle vařila teď doma Jana. A do tej restaurace můžem klíďo někdy zajít.
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
- yohn
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 11958
- Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
- Jméno a příjmení: Honza
- Bydliště: Šumava
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Tak příště doraž do Lažišť k nám na sraz Jeníku
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 22736
- Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
A tam se taky jí nebo se tam jenom pije káva?