Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
milosv: Provokatére
To je přesně ono!
Moc pěkné. Voní to až sem.
RudaK: Díky za info.
To je přesně ono!
Moc pěkné. Voní to až sem.
RudaK: Díky za info.
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1202
- Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
- Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
- Bydliště: Kyšice okr.Kladno
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
A tady finální výsledek:) ne Teda můj , ale moje paní si ho vzala jako oběd do práce a kluci jedni šikovný ho takhle pěkně upekli:)
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24335
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Kupuju chleba v opravdu malých místních pekárnách, či tu na vsi kde je dodávají do prodejniček, jinde ne, nedá se to jíst, na druhý den ani na první. Tam kde kupuju, to je jiná i ty rohlíky. Jen je fajn dát chleba do lednice, zabalit ho dobře, snad se to prý nemá, ale vydrží o to déle chuťově jak čerstvý a mě to nic nedělá, jen mě prostě chleba chutná.Na snídani valím přes týden většinou taky bílé jogurty s vločkami, medem, jabkem apod, taky marmoška cokoliv. Jen o víku jogurt vynechám, chce to změnuTapan píše:Rohlíky mám rád zahnuté z pekařství Cais (lokální záležitost, většina z vás asi neochutná), ne všude je mají, čerstvé housky z krámku naproti se taky dají (asi to budou ty, co si dělá pro sebe Globus), ale už včerejší bílé pečivo k jídlu moc není. Chleba se zas nedá jíst furt. A hlavně mám moc rád sýry a ty mi na bílém pečivu chutnají víc. Pod šunku nebo paštiku zas radši chleba. Ale v práci snídám jogurt s marmeládou a cornflakama / vločkama, protože obecně toho pečiva většina lidí jí víc než by se mělo.
Já vlastně chleba kupuji většinou jen na víkend, na chalupu, nebo i na doma, když teda nějakým nedopatřením jsme o víku doma. Na chalupě vydrží chleba v komoře ideálně čerstvý, navíc v plech krabici, chlebníku a chleba v papírovém obalu, taky utěrka je dobrá.
Jooo ještě klidně zhřeším a dávám si kaiserky ze zmraženého polotovaru z Lidlu.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24335
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Na grilu grilovací mini bílé klobásečky ála lidl( černé bohužel neměli, tak se omlouvám celému světu ) k tomu gril hermelíny, salát bulgur se zeleninou, rajčata, okurek, osmažená červená cibule, paprika apod, ten salát byl opět teda boží, osvěžující!!! Gril hořčice, trošku brambor a ležák pívečko, stopečku, bo hned práce zas. Sotva jsem si lehl na pár minut na lehátko, že si přečtu forum a hluboce se zamyslím, musel jsem uhnout s lesníkem, dojel susedovi traktor balíkovat seno, teda Máco to byl fofr neskutečný musím říct...
Vyfotit jsem to už nedal, nestihl, musel jsem to rychle sežrat, nedalo se jinak.
Vyfotit jsem to už nedal, nestihl, musel jsem to rychle sežrat, nedalo se jinak.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19120
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
jelikoz jsem uz od zacatku vyskytu covid nemoh nikde koupit bramborak .. a ani od uvolneni se u nas zadny stanek s bramboraky neobjevil, byl jsem si vcera nucen koupit struhadlo a udelat si vecer bramboraky bez toho se neda dlouhodobe zit
forky nemam .. zato bordel v cele kuchyni ale luxuuuuuuuuuuuus
potesilo me, ze jsem koupil mlynek, ktery fungoval .. snad mu to vydrzi
https://www.datart.cz/mlynek-tescoma-handy.html
protoze na rucnim struhadle bych se na to mohl zas vykaslat ...
... koukal jsem i na elektricke,ale ty levnejsi jsou podle recenzi bez vykonu ...
forky nemam .. zato bordel v cele kuchyni ale luxuuuuuuuuuuuus
potesilo me, ze jsem koupil mlynek, ktery fungoval .. snad mu to vydrzi
https://www.datart.cz/mlynek-tescoma-handy.html
protoze na rucnim struhadle bych se na to mohl zas vykaslat ...
... koukal jsem i na elektricke,ale ty levnejsi jsou podle recenzi bez vykonu ...
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6343
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Tento tyden jsem si uzil vareni, ale tak, jak ja mam rad - z jednoho hrnce.
Nejdrive kure s pecenou zeleninou, nasledovala repa po butgundsku a dnes paela s kurecimi palickami a chorizem. Vsechny 3 jidla uzasny, vyfotil jsem jen posledni.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Nejdrive kure s pecenou zeleninou, nasledovala repa po butgundsku a dnes paela s kurecimi palickami a chorizem. Vsechny 3 jidla uzasny, vyfotil jsem jen posledni.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24335
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Vypadá to dobře, já taky nejradši vaření z jednoho hrnce, či pánve, chlapské vaření.
Jak byl ten vtip- miláčku proč vaříš brambory ve dvou hrncích? No protoooožeee ve dvou hrncích!!!
Jak byl ten vtip- miláčku proč vaříš brambory ve dvou hrncích? No protoooožeee ve dvou hrncích!!!
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- Mira
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 10651
- Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Miroslav
- Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
To ti jen s tou přísavkou drží na stole, nebo to ještě další dva drží?hamoun píše: potesilo me, ze jsem koupil mlynek, ktery fungoval .. snad mu to vydrzi
https://www.datart.cz/mlynek-tescoma-handy.html
protoze na rucnim struhadle bych se na to mohl zas vykaslat ...
... koukal jsem i na elektricke,ale ty levnejsi jsou podle recenzi bez vykonu ...
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24335
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Hamoune bramboráááčky uáááá, pro zápaďáky vošouchy sbíhají se mě slinty, musel jsem si včil dát uzený bůčes, jen tak nalehko, s chlebem, kozí rohy, hořčice stejně jsem shodil, je třeba dotankovat.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19120
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
ja to risknul a koupil .... moc jsem tomu neveril ...Mira píše:
To ti jen s tou přísavkou drží na stole, nebo to ještě další dva drží?
ale prvni strouhani (asi 10min) probehlo uplne normlane ..
prekvapilo me to, drzelo to uplne v pohode ..
zatim
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19120
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
no .. peknesima píše:Hamoune bramboráááčky uáááá, pro zápaďáky vošouchy sbíhají se mě slinty, musel jsem si včil dát uzený bůčes, jen tak nalehko, s chlebem, kozí rohy, hořčice stejně jsem shodil, je třeba dotankovat.
.. ja dnes po asi 5,5 letech griloval ... na uhli (briketach ..) ..
par (ne dve ) krkovic .. par zebirek ...
no tak kilo masa jsem sezral .. melo to byt i zitra na obed ...
nepovedlo se to tak, jak bych chtel, ale jsem uplne prezrany a spokojeny ...
musim to zas chytit do ruky
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24335
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Taky pěkně uhlímu vstříc.
Na oběd bude něco jiného no
Na oběd bude něco jiného no
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6343
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Dve tri grilovacky a mas to v pazourach
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
- Mira
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 10651
- Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Miroslav
- Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Tak ať vydrží. Brambory jsou měkký, uvidíš co to ještě snese. Já měl malej kráječ a ten držel jen v kombinaci se stolařskou svěrkou.hamoun píše: ja to risknul a koupil .... moc jsem tomu neveril ...
ale prvni strouhani (asi 10min) probehlo uplne normlane ..
prekvapilo me to, drzelo to uplne v pohode ..
zatim
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem