Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19072
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
mas to krasne .. to musi byt luxus
jak delate kotlety tak, aby byly stavnate?
dik
jak delate kotlety tak, aby byly stavnate?
dik
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24305
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Kurnik, jak vidím toho vuřta slintám, miluji buřty, ale vždy mají v obchodě velké balení, musím skočit k řezníkovi.
Ještě bych rád milovníky dobrého a přitom "obyčejného" jídla upozornil, že je čas ranných brambor! Čili pěkně povařit, vyjmout a posléze před požitím tak trochu ještě dosolit a položit na něj pláteček másla, tj mana!!!
Včera jsme to takhle opět dávali, brambory z trhu, taková ta typicky teňoučká, správně špinavá slupka, bomba, co vám mám povídat
Ještě bych rád milovníky dobrého a přitom "obyčejného" jídla upozornil, že je čas ranných brambor! Čili pěkně povařit, vyjmout a posléze před požitím tak trochu ještě dosolit a položit na něj pláteček másla, tj mana!!!
Včera jsme to takhle opět dávali, brambory z trhu, taková ta typicky teňoučká, správně špinavá slupka, bomba, co vám mám povídat
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
-
- Zkušený uživatel
- Příspěvky: 595
- Registrován: sob črc 10, 2010 7:09 pm
- Jméno a příjmení: Daniel Docekal
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
hamoun píše:mas to krasne .. to musi byt luxus
jak delate kotlety tak, aby byly stavnate?
Ja je tam moc dlouho nesušim... Tady ty jsem delal asi 6-7 minut
dik
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19072
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
ty nove brambory jsou skvele ...
ja vareni uz opustil
na platky a na gril s nima jsou luxusni .. nove i stare
SWRT: dik ! tez nesusim .. ale vzdycky to mam tuhe :( nebo .. tuzsi, nez bych chtel ...
ja vareni uz opustil
na platky a na gril s nima jsou luxusni .. nove i stare
SWRT: dik ! tez nesusim .. ale vzdycky to mam tuhe :( nebo .. tuzsi, nez bych chtel ...
Naposledy upravil(a) hamoun dne sob čer 05, 2021 10:47 pm, celkem upraveno 1 x.
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
-
- Zkušený uživatel
- Příspěvky: 595
- Registrován: sob črc 10, 2010 7:09 pm
- Jméno a příjmení: Daniel Docekal
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Brambory jsem propichal... Potřel olivovym olejem a zabalil do alobalu... Pak jsem je rozkrojil... Posolil a dal na ne maslo s pažitkou... Klidne tam to maso ani nemuselo byt.... Brambory jsou super!!!
Naposledy upravil(a) SWRT dne sob čer 05, 2021 10:49 pm, celkem upraveno 1 x.
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19072
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
tak tohle zkusim !!! tesim se
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
-
- Zkušený uživatel
- Příspěvky: 595
- Registrován: sob črc 10, 2010 7:09 pm
- Jméno a příjmení: Daniel Docekal
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Jeste jsem dodal foto:)hamoun píše:tak tohle zkusim !!! tesim se
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24305
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Muselo to chutnat skvěle! Jak říkáš, když je chutný brambor a dobře připravený, ani maso nemusí být, lépe si jej člověl vychutná bez masa. Zkusím to, snad nezapomenu. Jak asi dlouho jsi griloval brambory?SWRT píše:Brambory jsem propichal... Potřel olivovym olejem a zabalil do alobalu... Pak jsem je rozkrojil... Posolil a dal na ne maslo s pažitkou... Klidne tam to maso ani nemuselo byt.... Brambory jsou super!!!
Hamoune, jasně na grilu brambory tj věc, ale tam mě přijde, že je úplně jedno jestli ranné, nebo ne, kdežto u toho uvařeného, ne rozvařeného bramboru je to jinak, tam ranný ZEMÁK oceníš Bych i řekl, že ty ranné nejsou moc vhodné na gril, nerozpadají se víc??? Ptám se, nepřu se.
Samozřejmě udělají se taky, udělá se na grilu vše
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
-
- Zkušený uživatel
- Příspěvky: 595
- Registrován: sob črc 10, 2010 7:09 pm
- Jméno a příjmení: Daniel Docekal
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Brambory jsem delal asi 45 minut
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19072
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
musim zacit pestovat pazitku
ty nove brambory jsou akorat vic "mokre" .. delam je na platky ... a jen pak posolim ..
kurna .. s maslem to zkusim tez ..
ty nove brambory jsou akorat vic "mokre" .. delam je na platky ... a jen pak posolim ..
kurna .. s maslem to zkusim tez ..
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24305
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
jj pažitka je nenahraditelná, taky jsme jí dnes na brambory dávali. Já to s tím máslem dřív nedával, ne tím stylem, že jednohubka...na kousíček osoleného teplého bramboru rovnou pláteček másla, tak takhle ne, nicméně naučila mě to má žena a jí její táta, vždy jí zavolal do kuchyně, že má něco dobrého, holt celým životem zemědelec, praktický i študovaný...
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24305
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Dík, aspoň mám představu.SWRT píše:Brambory jsem delal asi 45 minut
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- námořník
- Místopředseda klubu
- Příspěvky: 20602
- Registrován: sob zář 10, 2016 8:43 am
- Jméno a příjmení: Jiří Mareš
- Bydliště: Most
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Já včera dělal zebra asi 4 hodiny
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19072
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
ty vypadaji ale krasne ... !!!
to bylo predpokladam v troube a ne na grilu ...
to bylo predpokladam v troube a ne na grilu ...
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- námořník
- Místopředseda klubu
- Příspěvky: 20602
- Registrován: sob zář 10, 2016 8:43 am
- Jméno a příjmení: Jiří Mareš
- Bydliště: Most
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Na grilu. Nejdřív zauzeno bukovým dřevem, pak alobal a pak udělat kurku
Naposledy upravil(a) námořník dne ned čer 06, 2021 7:30 pm, celkem upraveno 1 x.
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat