Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
filippek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 2310
Registrován: úte úno 15, 2011 10:52 am
Jméno a příjmení: Filip Pecka
Bydliště: Jablonecko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od filippek »

Aha, tak to jo, ale vypadá to na první pohled podobně.

Odesláno z mého LG-G6 pomocí Tapatalk
Nyní: Forester SG 2,0 r.v.05 poface
Bylo: Outback 3.0R H6, r.v.06
Bylo: Forester 2,0 XT r.v.04
Uživatelský avatar
yohn
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 11958
Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
Jméno a příjmení: Honza
Bydliště: Šumava
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od yohn »

To kopie vypadaj ;-)
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10646
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mira »

My jsme včera porovnávaly v praxi grily Jamie Oliver a Weber. Z obou se to dá jíst a zůstalo po nás jen todle. Všechnoi se to podařilo vypít a měli jsme Starobahno Medium, Svijany, Holbu a Pátera. Dobrý.
bbb.jpg
A dnes na spravení jsem si sfoukl obídek.
obi.jpg
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

Míro, kterej gril vyhrál?? Já mám strašně rád Webera. Já mám ten velikej kotlovej na uhlí a v hotelu jsme měli plynovýho na akce. Oba cajk..
Odepsáno Macem...
Uživatelský avatar
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 22698
Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od spm »

ja jsem k tem plynovejm nejak nikdy cestu nenasel... podle me jak v ty chuti neni ta rakovina z koure, tak to neni ono. teda kdybych mel grilovat nekde pro 100 lidi, tak je plyn asi super, ale na normalnich par porci zlaty uhli :-)

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Subaru Outback BH 3.0 H6 Obrázek
Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

Já griluju na plynu furt. Je to pohodlný a výsledek dost podobný

Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10646
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mira »

To byla grilovačka kde bylo přes 30 lidí, tak jeli oba nonstop. Oba musíte nechat po nasypání huhlí dýl votevřený, aby to chytlo pořádnej fajrung, protože když je hned zavřete nedostane teplotu nad 150. Jelo se s briketama, takže příště preferuju uhlí, ne brikety, ty se nám nechtěli pořádně rozpálit, protože na to nebyl čas, furt chtěl někdo jíst. neustále bylo naloženo. Nechápu, kde na to všicí vzali čas, když se vypilo bezmála 300 škopků. Ty brikety jsou výhodný pouze v tom, že dýl vydrží. Uděláte si 2-3 hoďky pauzu a pokud ho necháte úplně zavřenej, stačí ho otevřít a můžete pokračovat, vydrží, nevyhasne. Plynovej nemusíte nechat komplet ohřát, jedete ihned, klidně pak vypnete, nesmrdí to, ale nějak to není ono. Ten Oliver byl 63 cm, takže kapacita úžasná, ale dlouho, dlouho ohřívat, jinak to nevyženete vysoko. Vhodný na velký akce. Ten Weber byl 47 cm, takže ten na rodinnou grilovačku bohatě stačí. Mnohem rychleji ho ohřejete, je mnohem skladnější. Ten Oliver je obluda na vytahování se před sousedama, na 5 stejků zbytečnej luxus.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19065
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

ja mam s weberem (46?cm) ta stredni rada ty nejlepsi zkusenosti ...
pro start se mi uzasne osvedcil ten jejich starter (kominovy efekt) ...
rude zarici hromada briket za 15min od "startu" a hned se pak grilovalo ...
az jednou zas budu mit barak, poridim si ho zas

Odesláno pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 22698
Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od spm »

ybrcek píše:Já griluju na plynu furt. Je to pohodlný a výsledek dost podobný
Tak ono je to podobný i z trouby, žejo :-) Já z toho párkrát měl a jako dobrý, ale ten kouř tam prostě chybí... Dovedu si to představit na takové akci, co popisuje Míra - tam je to asi super, netřeba se starat o přikládání, má to furt správnou teplotu... Ale když na tom chci udělat jedno jídlo pro pár lidí, tak toho crcání s uhlím zas tolik navíc není, že mi to za to stojí :-) (navíc teda na to zahradní grilování pak stačí gril na uhlí za pár stovek, plyn bude vždycky o dva řády výš).
Subaru Outback BH 3.0 H6 Obrázek
Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

mám plynak s lavovym kamenem a kouře je tam 3 prdele:-D
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Uživatelský avatar
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 22698
Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od spm »

Mně když posledně pustili k elektrický troubě, tak jsem v ní kouř měl taky, ale záměr to nebyl :-DDD
Subaru Outback BH 3.0 H6 Obrázek
Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

:-DDD :-DDD :-DDD
Přílohy
1640373_3bf26.jpg
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24300
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Míro to vypadá na parádní akci,teda vypadalo,tolik pív k dispozici a gril k tomu :-) (*_^) |,,,,
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10646
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mira »

hamoun píše:ja mam s weberem (46?cm) ta stredni rada ty nejlepsi zkusenosti ...
pro start se mi uzasne osvedcil ten jejich starter (kominovy efekt) ...
rude zarici hromada briket za 15min od "startu" a hned se pak grilovalo ...
az jednou zas budu mit barak, poridim si ho zas
Odesláno pomocí Tapatalk

Tomu žhavicímu startéru se říká turbo. :-D Dobrá vychytávka. Oliver to má ve výbavě, nebo se to dá dokoupit jako příslušenství. Ten Oliver má i zvyšující mezikus nebo kravinku typu větrolam.
Lávovej šutr je otravnej, že se to dlouho ohřívá a nedá se to regulovat.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24300
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Turbo mám koupené už dobrý rok,ale od té doby jsem svůj mini gril na chalupě nevytáhl,holt radovánky teprve přijdou.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“