Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- roura74
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 2017
- Registrován: pon črc 27, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Ondřej Horák
- Bydliště: Ruda u Rýmařova
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Rychlovka při večeru.
Tribeca 2008 Executive
________&________
Toyota RAV4 PHEV 2021
EX: Levorg 2017 Sport, Forester 2007 SG, Legacy GT 2010
________&________
Toyota RAV4 PHEV 2021
EX: Levorg 2017 Sport, Forester 2007 SG, Legacy GT 2010
- filippek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 2310
- Registrován: úte úno 15, 2011 10:52 am
- Jméno a příjmení: Filip Pecka
- Bydliště: Jablonecko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Luxusní! Tohle bych já mohl pořád. Sbíhaj se mi sliny..
Odesláno z mého Lenovo A7010a48 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Lenovo A7010a48 pomocí Tapatalk
Nyní: Forester SG 2,0 r.v.05 poface
Bylo: Outback 3.0R H6, r.v.06
Bylo: Forester 2,0 XT r.v.04
Bylo: Outback 3.0R H6, r.v.06
Bylo: Forester 2,0 XT r.v.04
- kiti
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 3387
- Registrován: pát kvě 18, 2012 7:12 pm
- Jméno a příjmení: Květoš
- Bydliště: Brno-venkov
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Tak se mi povedlo upéct super chléb a tvarohovou bábovku
Forester 2,5 XT 2010 manuál
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 987
- Registrován: sob led 02, 2010 8:14 am
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
To tu oživím, no oživím.... Náhodou jsem to stihl naskenovat,králík na bílém víně,dijonské hořčici s domácími nudlemi
děti jí to stejné,poznají že to není kuře,takže je to krůta- M a r c e l
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 15410
- Registrován: pát úno 05, 2010 2:58 pm
- Jméno a příjmení: Martin Fabian
- Bydliště: Středozem B-)
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
že jim neni blbý jíst kuře, ale králika jo, dodnes to nechápu
- VDC
- Předseda klubu
- Příspěvky: 49181
- Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
- Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Tonda to má taky tak.
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
- yohn
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 11958
- Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
- Jméno a příjmení: Honza
- Bydliště: Šumava
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
-
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 1862
- Registrován: pon srp 10, 2015 3:37 pm
- Bydliště: Hradec Králové
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Letošní druhá várka
Forejs SG, 11/03, 2.0 92kW + nové LPG.
- yohn
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 11958
- Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
- Jméno a příjmení: Honza
- Bydliště: Šumava
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Dost dobry !
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24334
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Goha,tomu říkám kulinářský institut jsi teda pečlivý Já to jen posléze zavřu a nechám to ať to pracuje,žádné bubláky nemám,přeji dobrý výsledek a mimořádné léčivé účinky mě pálenice ještě čeká.
Ještě pár fotek z takového pro mě typického chalupářského menu,normální klasické vepřo knedlo zelo,ale když je recept starý,klasický a vše pečeno v kachláčích,tj úplně jiná bašta,jen mě bylo kapku těžko,musel jsem si sám pomoci a ihned se natáhnout :-)Jo a tu pečenou zeleninu tu doslova miluju!!!
... byli jsme teď na chalupě od čtvrtka,nádherný odfrk,relax,jak řekla žena-wellness.
Ještě pár fotek z takového pro mě typického chalupářského menu,normální klasické vepřo knedlo zelo,ale když je recept starý,klasický a vše pečeno v kachláčích,tj úplně jiná bašta,jen mě bylo kapku těžko,musel jsem si sám pomoci a ihned se natáhnout :-)Jo a tu pečenou zeleninu tu doslova miluju!!!
... byli jsme teď na chalupě od čtvrtka,nádherný odfrk,relax,jak řekla žena-wellness.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
-
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 1862
- Registrován: pon srp 10, 2015 3:37 pm
- Bydliště: Hradec Králové
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Sima: Jjjj ... když už-tak už
Jinak 13,5l švestiček už je vypáleno a domorobo vystařeno. Je to ne malý, ale velký zázrak takhle uchovaný ovoce. A teď už kvasí jablíčka, pálit se budou 18. ledna
Z loňska tam ještě mám cca 5l jablíček .. loni jsem švestky neměl, bylo jich málo, 1,5l třešní a 2l švestiček z r. 13
A úplně jsem zapoměl na zbývající 1,5l ořechovice ... taky loňský rok.
Edit: A co tam máš bych Ti sežral na posezení ... vč. toho štrůdlu
Jinak 13,5l švestiček už je vypáleno a domorobo vystařeno. Je to ne malý, ale velký zázrak takhle uchovaný ovoce. A teď už kvasí jablíčka, pálit se budou 18. ledna
Z loňska tam ještě mám cca 5l jablíček .. loni jsem švestky neměl, bylo jich málo, 1,5l třešní a 2l švestiček z r. 13
A úplně jsem zapoměl na zbývající 1,5l ořechovice ... taky loňský rok.
Edit: A co tam máš bych Ti sežral na posezení ... vč. toho štrůdlu
Forejs SG, 11/03, 2.0 92kW + nové LPG.
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24334
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Loni jsem vypálil první švestky z naší zahrady,předtím jsme vždy pálili z tátovo či z jiných zdrojů...No a z těch švestek jsem musel před pár dny urvat aspon půllitr do archívu,který stejně nevím jakou má budoucnost,ale zkusím to Čili loňská slivka je už téměř vyčerpána,na suchu,poslední litr a půl a šmytec,jj loni švestek zas tolik nebylo,ale za to jablka a hrušky doslova praskaly pod tou mega úrodou.Měříš cukr?Já mám hustoměr,ale tím to moc pohodlné není,nebo zajedu se vzorkem do pálenice,nejčastěji to zkouším na prst,jak kvas změnil chuť,ale teď jsem měl půjčený refraktometr a zkusím napsat ježíškovi
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
-
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 1862
- Registrován: pon srp 10, 2015 3:37 pm
- Bydliště: Hradec Králové
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Jednou jsem taky vezl vzorek na změření cukru do pálenice ... bylo to OK. Pán mi potom řekl, že to příště měřit nemusím, prý až to přestane kvasit, tak dát spíše do chladnější místnosti a tam nechat do vypálení. Tak to tak dělám a zatím v poho....
Forejs SG, 11/03, 2.0 92kW + nové LPG.
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24334
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Jj,tak já to mám v chladu furt,tedy vystaveno venkovním teplotám.Jsou i takoví,co po ukončení kvašení,schválně nechávají kvas dva měsíce ještě ladem,v chladu,jen to normálně uzavřou a je to.Prý kvůli lepší chuti.Ostatně já se švestkama taky nikdy nijak nespěchám,zatím to vždy vyšlo,teď jsem přinucen čekat,ne vše ještě dokvasilo,přitom první sud už je dávno hotový...chjo Taky mě říkal páleničář,jak tam jeden chlápek dovezl kvas dva roky starý,že to chtěl už vylít do kanálu,ale doma mu řekli,ať to zkusí a slivovice tekla,v poho.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- kiti
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 3387
- Registrován: pát kvě 18, 2012 7:12 pm
- Jméno a příjmení: Květoš
- Bydliště: Brno-venkov
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Šímo
budeme Tě muset navštívit a prozkoumat, zda ta pečínka je opravdu k chuti
budeme Tě muset navštívit a prozkoumat, zda ta pečínka je opravdu k chuti
Forester 2,5 XT 2010 manuál