Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
.dundee.
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 2915
Registrován: stř kvě 18, 2011 1:08 am
Jméno a příjmení: Pavel
Bydliště: Praha

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od .dundee. »

Příprava :

Obrázek

A finále :

Obrázek
Subaru Impreza WRX STi MY04
ex Subaru Legacy 2.0D MY09
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

jsem se lekl že tam máš cvrcky

nasmrdlany v samsungu
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
mari75
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3420
Registrován: pon říj 31, 2016 10:47 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od mari75 »

To by jako šlo (*_^) |,,,,
Subaru Forester 2,0XT 03 Red dragon
Alfa Romeo 156 SW 1,9 Jtd 02 85 kw chip by Sarkan
ex AR 156 SW 1,9 Jtd 01 81 kw chip by Sarkan
ex AR 146 1,4 TS
ex Saab 9-3 2,0i kupé
ex Seat Toledo 1,9 Tdi 98
ex VW Vento 1,8i
ex Škoda 130
mari75
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3420
Registrován: pon říj 31, 2016 10:47 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od mari75 »

ybrcek píše:jsem se lekl že tam máš cvrcky
:-DDD
Subaru Forester 2,0XT 03 Red dragon
Alfa Romeo 156 SW 1,9 Jtd 02 85 kw chip by Sarkan
ex AR 156 SW 1,9 Jtd 01 81 kw chip by Sarkan
ex AR 146 1,4 TS
ex Saab 9-3 2,0i kupé
ex Seat Toledo 1,9 Tdi 98
ex VW Vento 1,8i
ex Škoda 130
Uživatelský avatar
.dundee.
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 2915
Registrován: stř kvě 18, 2011 1:08 am
Jméno a příjmení: Pavel
Bydliště: Praha

Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od .dundee. »

ybrcek píše:jsem se lekl že tam máš cvrcky
... kdepak, to je na másle lehce osmahnutý česnek.
Moji cvrčkové seděli u stolu a mlsně se oblizovali Obrázek
Subaru Impreza WRX STi MY04
ex Subaru Legacy 2.0D MY09
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10652
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mira »

Mě to připadá, že tady všichni vyvařujou jen proto, aby mohli glgat.

A k tomu "pivu" Plavčík - uvádějí pouhých 3,8% alk., což je žalostně málo. To je jen vodička se spoustou marketingovejch keců okolo. Dobrá desina min. 4%. A jinak se třeba v hospodách už 10 vlastně skoro netočí, pije se už min. 11 aby jste si pochutnali. To jen hypersuper to prodávaj kvůli ceně a upřímně se divím, že to někdo kupuje a dokonce pije. =)
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24338
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Desítka se točí ve většině hospod tu,k tomu samozřejmě i silnější pívo,ona dobře točená a opečováváná desítka je dobře pitelná,hlavně v těch hichech v létě,když chce člověk posedět déle,třeba celou noc :-)samozřejmě jsou některé desítky totálně nepitelné,ale zas někdo je spolkne a chutnají mu,tj jak s auty,jak s ženskými ;) ono hodně záleží na starosti o výčep,jak se opečovávájí trubky,délka trubek,případně uložení píva v tanku,hlavně ale výtoč píva,jak se pívo natočí a taky obsluha dělá příjemnou atmosféru a samotná atmosféra a hosté knajpy atd atd je toho tolik,vždyť to všichni známe.Ale souhlas s tím,že pívo musí hlavně chutnat >B-) jen jsem se chtěl zastat dobré desítky,taky není vše jen čistě o voltech,ne vždy.Tu jsou třeba dvě nejstarší knajpy ve městě a tam tu desítku furt umí,neurazí a chutná furt dobře.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 22761
Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od spm »

presne. ono uvarit dobrou desitku je dost umeni, je to o hodne tezsi nez vysokostupnovej special. ale da se a s obsahem alkoholu to zas tak spolecne nema. asi nejlepsi klasickou desitku co jsem zatim mel byl nejakej decinskej lodnik. ta byla skvela.

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Subaru Outback BH 3.0 H6 Obrázek
Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
Uživatelský avatar
Ynhoj
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1028
Registrován: čtv říj 15, 2009 9:28 am
Jméno a příjmení: Sebastian Sehnal
Bydliště: Tourov (Bavorov)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Ynhoj »

Mira píše:Mě to připadá, že tady všichni vyvařujou jen proto, aby mohli glgat.

A k tomu "pivu" Plavčík - uvádějí pouhých 3,8% alk., což je žalostně málo. To je jen vodička se spoustou marketingovejch keců okolo. Dobrá desina min. 4%. A jinak se třeba v hospodách už 10 vlastně skoro netočí, pije se už min. 11 aby jste si pochutnali. To jen hypersuper to prodávaj kvůli ceně a upřímně se divím, že to někdo kupuje a dokonce pije.
a slavná Plzeň 12° má myslím pouze 4,4 % , jen o alkoholu to není, je to dost o surovinách a výrobě... záleží kolik tam je extraktivních látek v mladině... Klidně ten Plavčík se může dát pít a být dobrou 10°...
Subaru Impreza Outback Sport 2.0 r.v. 2005, ex Subaru Justy 1.3 1998, ex Daihatsu Feroza, ex Škoda Forman 1.3 LX, ex Škoda 105 L
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10652
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mira »

Ve štatlu o točenou desinu skoro nezavadíš. Mimo hospod kde mají kompletní brněnskej trojboj (10, 11, 12). Jednu takovou znám a říká se o ní, že je to nejlepší točený starobahno v celým štatlu. Tak tam je i desítka pošušňání. Ale to jsou fakt vyjímky. My už totiž nepijeme na kvantitu, ale na kvalitu. Na dobrý 12 si pochutnám víc než na 3 desinách. 10 je prostě tzv. pracovní pivo. Když někde na chatě potřebuješ udělat fůru práce, koupíš si sud desítky, protože po 11 seš po poledni už znatelně zmoženej. Při desině vydržíš celej den. :-D
Ale pod 4 jsou to patoky, to fakt nepijem, teda kamarádí pamatují, že jim takový volume kupoval jejich táta za mlada - taky při práci. Aby mu nezdrhli do hospody a nenechali tatíka sedřít, tak jim k tomu koupil pivo a tím je udržel na poli.
A trend je už jinde. Dříve se točili příkazem všude desítky, točená 12 byly vyjímky vyšších cenových skupin. Ale je fakt, že štverky s točenou
12 byli narvaný. Teda mimo Ostravy, tam na to měli a vykládali, že haviři desítku nepijou, ta je pro obyčejný dělníky, oni pouze 12. ;-D

A "slavná" Prazdroj má pouze 4,3. Každá dobrá 11 má 4,4 min. Proto ji nepijem, raději to naše Médium. Ale tím netvrdím, že Prazdroj je špatný pivo, dá se u nj pro jeho slabotu dlouho vydržet. A na Plavčíka věřím zdejší recenzi, že to je fujtajbl.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

Jedu otvírat vinoteku do Kyjova.
Kdybych už nenapsal vzpomínajte na mňa v dobrém kamarádi...
350 vzorků chce celého chlapa.
Idu na to.


nasmrdlany v samsungu
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Uživatelský avatar
yohn
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 11958
Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
Jméno a příjmení: Honza
Bydliště: Šumava
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od yohn »

ObrázekObrázekObrázek
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
mari75
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3420
Registrován: pon říj 31, 2016 10:47 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od mari75 »

Si teda debužírujete (*_^) |,,,, . Vypadá to na trojboj,takže bacha na bolehlav :-D . A vlastně,kdo je kdo? ;-D
Subaru Forester 2,0XT 03 Red dragon
Alfa Romeo 156 SW 1,9 Jtd 02 85 kw chip by Sarkan
ex AR 156 SW 1,9 Jtd 01 81 kw chip by Sarkan
ex AR 146 1,4 TS
ex Saab 9-3 2,0i kupé
ex Seat Toledo 1,9 Tdi 98
ex VW Vento 1,8i
ex Škoda 130
Uživatelský avatar
cleo
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 6347
Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
Bydliště: Poddžbánsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od cleo »

Jednoho bych znal - jmenuje se johny walker

Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš Obrázek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10652
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mira »

Tomu říkám výchova - točit se musí umět už od mala.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“