Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10622
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mira »

No kousek nastrouhanýho perníku ti udělá i tmavější barvu.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

Když já doma pernik nemam ani nemyvam.
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10622
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mira »

Já doma perník mívám, ale má strašně krátkou trvanlivost. Max. 3 dny. :-D
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
Uživatelský avatar
Fiba
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 1905
Registrován: stř črc 29, 2009 12:00 am
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Fiba »

Jestli myslíš tenhle na strouhání, tak ten se do omáčky nikdy nedostane, protože ho sežeru jen co se doma objeví :-D



Obrázek
Obrázek Forester 2.5 XT '06 AT

ex Forester S-turbo '99 MT
ex Alfa Romeo 90 2.0i 94kW 1985
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10622
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mira »

Jo jo, jepičí trvanlivost.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

Mira píše:Dáváte do rajské perník?
Teď frčí koks..:-)
Odepsáno Macem...
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Nemyslel jsi kokos? :-D
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
Traveller
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 11873
Registrován: pát kvě 30, 2014 8:04 am
Jméno a příjmení: Jirka
Bydliště: Česká Třebová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Traveller »

Perníkoví dědci. :-DDD :-DDD
WRX STI MY2016
Ex: Subaru Forester SJ 2.0i, stříbrný s fofr-klackem.
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

Kdo je tady dědek... :-)
Odepsáno Macem...
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

:-D
k perníku a koksíku bych měl jeden příspěvek od Kykyryda boys :-D
mňaučko je koks ... ičko infarkt apod


KOC BEZ KORMIDELNIKA

Bro, nestartuj hned po koc, jen proto, že sedi v paluši solo s protahlym rypakem nad dvouma rozpityma škopkama, muže se stat, že je na rande akorat jeji pasr je zrovinka u tejblu nepritomnej a to z cele rady zavaznych duvodu:

-pasr je zrovna na retychu a zoufale sbirá po zemi rozsypany mňaučko
-z pasra na retychu litá fest řidica po tom co si dal od kamoša hnojivem pro prasata nařezany polsky mňaučko
-pasr si nafrkanej jak čert na retychu tvrdě šusti rukou o bedlu šupinatou od honěni aby az si da vic nez dva hrnky nezacal po koc jeste v paluši zbesile štěkat čurákem, pač má ještě ke všemu pod splachovadlem nachystanou dalši strašidelnou brázdu mňaučka
-pasr vzal světlikem na retychu kramle pač ta zubejda měla fety řiť, byla moc tlama, navic měla trochu krámy ale hlavně si domašov zapomněl pytel s mňaučkem
-pasr dostal na retychu ičko a vyskocila mu hercna z krkovice po tym co se sel fest prebrousit ale dal si bohužel zbytečně moc velkou dardu mňaučka
-když si pasr daval před palušou féfu tak šli nahodou kolem kamoši z party takže teď trpělivě sedi naproti lokale a hystericky se směje každymu foru co s pasru vypadne pac to vypada, ze boys sou plni brusu, s nejvetsi pravděpodobnosti mňaučka
-že si pasr dal cufil mňaučka, rozjela se mu ještěrka v tlamě takže teď potřebuje v klidu zamachlovanej na retychu napsat všem koc z Brna
-pasr se vymňaučkoval dvouma rychlejma dardama po sobě jak kdyz nacesanymu prvoligovymu útočníkovi zajede v poháru gramlavej divizní bek dvakrat misto do balonu do čap takže mladej Maradona teď bohužel leži omotanej kolem mise a s žilou na čele slinta na kachle
-pasr už přes samy mňaučko netrefil zpatky k tejblu a nahrčenej jak budik odešel bez bundy rovnou do Peta, shánět už asi tušite co
Naposledy upravil(a) ybrcek dne úte úno 06, 2018 1:11 pm, celkem upraveno 1 x.
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

V pohodě.. naházím si to do překladače :-)
Odepsáno Macem...
Liion
Uživatel fóra
Uživatel fóra
Příspěvky: 155
Registrován: pon srp 18, 2014 2:37 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Liion »

Špejlík píše:V pohodě.. naházím si to do překladače
Cemu na tom nerozumis? :-D

Odesláno z mého JY-S3 pomocí Tapatalk
Forester MY 2007 2.0X 116kw MT
ex - Leone kombajn '88 1.8i - FullTime
Uživatelský avatar
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Příspěvky: 48964
Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od VDC »

No kromě těch dvou výrazů, jejichž význam Martin na začátku vysvětlil, tak ničemu. :-):-)
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“