Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
-
- Zkušený uživatel
- Příspěvky: 595
- Registrován: sob črc 10, 2010 7:09 pm
- Jméno a příjmení: Daniel Docekal
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Ja nemam vubec prehled co kolik stoji:-)...ale jako vymluva dobre....vim akorat ze kvetak je pry drahy a papriky:-)...moje mati rikala
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24338
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Jj Já to taky nenosím v hlavě, nepočítám, já kolikrát ani nevím kolik platím, fakt:-) ale jsou věci co čék kupuje furt dokola, tak je to v hlavě.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- OZP
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 4329
- Registrován: úte pro 09, 2014 3:36 pm
- Jméno a příjmení: Ondřej
- Bydliště: Praha
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Papriky jsou drahy stabilne. Kvetak posledni dobou nechapu- maly kvetacek za 60kc. Velka skoda, miluju ho na vsechny zpusoby, ale 6 petek za kvetak, kterej velikosti nevyda ani na polivku pro dva, nedam.
VW Multivan T6.1 / HAWK- Impreza WRX STI MY2006 / BLOB- Impreza WRX STI MY2003 / EX-Ford Focus combi 1,6 MY2000 RIP†2016 /
V rodině též Levorg MY2017 / OZP SUBARU Youtube
V rodině též Levorg MY2017 / OZP SUBARU Youtube
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24338
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Květák nekupujem, ač ho mám teda moc rád slyšel jsem, že je dražšší ale nekoukal po něm.
Jo paprika je drahá pořád, jen ty obyč, zelenožluté se dají a mám je moc rád.
Jo paprika je drahá pořád, jen ty obyč, zelenožluté se dají a mám je moc rád.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19132
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
kaslete na kvetak ... ten bucek je nadherne udelany
(ale kvetak mam taky rad .. polifku, smazeny, mozecek .. prose vsechno ... )
(ale kvetak mam taky rad .. polifku, smazeny, mozecek .. prose vsechno ... )
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- VDC
- Předseda klubu
- Příspěvky: 49189
- Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
- Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Zelenina je drahá jako svině. Vzhledem k tomu, že zeleniny zkonzumuju násobně větší objem než bůčku, tak o tom mám celkem představu. A že je drahá bych ještě akceptoval. Ale že k tomu ještě stojí za hovno a není problém si za 50 korun koupit půl kila rajčat, co nechutnaj jako igelit a najít v balíčku 2 nahnilý, to mě pěkně sere.
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24338
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Květák dnes za 60 kč.
Rajčata doma milujem a jíme a kupujem furt, denně téměř. Za pajsku půl kila se včil dají koupit chutné, kolikrát i v zimě, možná za 60 ale to byl strop, teď v sezoně v akci i za polovic. Ale není to pravidlem, tj fakt. Nahnilé mě taky serou, ale nejvíc celé balení nezralých, co prodávají opravdu klidně za pajsku půl kila, to se nedá jíst vůbec.
Rajčata doma milujem a jíme a kupujem furt, denně téměř. Za pajsku půl kila se včil dají koupit chutné, kolikrát i v zimě, možná za 60 ale to byl strop, teď v sezoně v akci i za polovic. Ale není to pravidlem, tj fakt. Nahnilé mě taky serou, ale nejvíc celé balení nezralých, co prodávají opravdu klidně za pajsku půl kila, to se nedá jíst vůbec.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- Mira
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 10651
- Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Miroslav
- Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Já viděl cuketu v albertu za 119,- kilo. V kaufu v sezóně si řekli za zelí 89,-. Takže květák za 60 je dobrá cena. Holt "čerstvá" zelenina něco stojí. Zpracovaná a zmražená přitom stojí ani ne půlku.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24338
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Je to jak se vším. Cenotvorba divoká, jako když se loni šroubovaly brambory, třeba. Taky jich měl být nedostatek, ale ouha, bylo jich dost, jen drahé, takže najednou se pěstovali jen drahé, ale ve stejném objemu jako dřív, když byly zemáky furt k mání, no ne? známá má velkovýrobu knedlíků a všeho možného, brambory zatavené apod a říkala, že sklady byly furt plné, jen na oko ne a nastalo zdražování.Mira píše:Já viděl cuketu v albertu za 119,- kilo. V kaufu v sezóně si řekli za zelí 89,-. Takže květák za 60 je dobrá cena. Holt "čerstvá" zelenina něco stojí. Zpracovaná a zmražená přitom stojí ani ne půlku.
Dnes v kaufu, albertu a penny prý květák za á 25 kč, já tam nebyl, ale prý jo.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6344
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Dnes spanelske kure na ryzi
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24338
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Vypadá to opravdu španělsky, divoce fantasticky, tvůj odzkoušený recept máš v hlavě, nebo i na netu???
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6344
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Je to odzkousene, uz to mam v hlave, ale poslu odkaz
A neni to spanelske, ale italske, myslim, ze je to ale jedno
https://fresh.iprima.cz/recepty/italske ... edne-panve
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
A neni to spanelske, ale italske, myslim, ze je to ale jedno
https://fresh.iprima.cz/recepty/italske ... edne-panve
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24338
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Díky ingredience boží, postup lákavý, jdu se podívat, jestli jsme nevyhodili tu starou tunovou litinovou pánev, ale dá se improvizovat.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6344
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Jojo, cokoli, kam se to vejde
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek