Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
SWRT
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 595
Registrován: sob črc 10, 2010 7:09 pm
Jméno a příjmení: Daniel Docekal

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od SWRT »

Ja nemam vubec prehled co kolik stoji:-)...ale jako vymluva dobre....vim akorat ze kvetak je pry drahy a papriky:-)...moje mati rikala
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24338
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Jj :-) Já to taky nenosím v hlavě, nepočítám, já kolikrát ani nevím kolik platím, fakt:-) ale jsou věci co čék kupuje furt dokola, tak je to v hlavě.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
OZP
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 4329
Registrován: úte pro 09, 2014 3:36 pm
Jméno a příjmení: Ondřej
Bydliště: Praha

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od OZP »

Papriky jsou drahy stabilne. Kvetak posledni dobou nechapu- maly kvetacek za 60kc. Velka skoda, miluju ho na vsechny zpusoby, ale 6 petek za kvetak, kterej velikosti nevyda ani na polivku pro dva, nedam.
VW Multivan T6.1 / HAWK- Impreza WRX STI MY2006 / BLOB- Impreza WRX STI MY2003 / EX-Ford Focus combi 1,6 MY2000 RIP†2016 /
V rodině též Levorg MY2017
/ OZP SUBARU Youtube
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24338
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Květák nekupujem, ač ho mám teda moc rád :-/ slyšel jsem, že je dražšší ale nekoukal po něm.
Jo paprika je drahá pořád, jen ty obyč, zelenožluté se dají a mám je moc rád.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19132
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

kaslete na kvetak ... ten bucek je nadherne udelany :)

(ale kvetak mam taky rad .. polifku, smazeny, mozecek .. prose vsechno ... )
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Příspěvky: 49189
Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od VDC »

Zelenina je drahá jako svině. Vzhledem k tomu, že zeleniny zkonzumuju násobně větší objem než bůčku, tak o tom mám celkem představu. A že je drahá bych ještě akceptoval. Ale že k tomu ještě stojí za hovno a není problém si za 50 korun koupit půl kila rajčat, co nechutnaj jako igelit a najít v balíčku 2 nahnilý, to mě pěkně sere.
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24338
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Květák dnes za 60 kč.
Rajčata doma milujem a jíme a kupujem furt, denně téměř. Za pajsku půl kila se včil dají koupit chutné, kolikrát i v zimě, možná za 60 ale to byl strop, teď v sezoně v akci i za polovic. Ale není to pravidlem, tj fakt. Nahnilé mě taky serou, ale nejvíc celé balení nezralých, co prodávají opravdu klidně za pajsku půl kila, to se nedá jíst vůbec.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10651
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mira »

Já viděl cuketu v albertu za 119,- kilo. V kaufu v sezóně si řekli za zelí 89,-. Takže květák za 60 je dobrá cena. Holt "čerstvá" zelenina něco stojí. Zpracovaná a zmražená přitom stojí ani ne půlku.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
SWRT
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 595
Registrován: sob črc 10, 2010 7:09 pm
Jméno a příjmení: Daniel Docekal

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od SWRT »

Dneska steak
Přílohy
20200625_194722_copy_2064x1161.jpg
20200625_191633_copy_2064x1161.jpg
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24338
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Mira píše:Já viděl cuketu v albertu za 119,- kilo. V kaufu v sezóně si řekli za zelí 89,-. Takže květák za 60 je dobrá cena. Holt "čerstvá" zelenina něco stojí. Zpracovaná a zmražená přitom stojí ani ne půlku.
Je to jak se vším. Cenotvorba divoká, jako když se loni šroubovaly brambory, třeba. Taky jich měl být nedostatek, ale ouha, bylo jich dost, jen drahé, takže najednou se pěstovali jen drahé, ale ve stejném objemu jako dřív, když byly zemáky furt k mání, no ne? :-) známá má velkovýrobu knedlíků a všeho možného, brambory zatavené apod a říkala, že sklady byly furt plné, jen na oko ne a nastalo zdražování.
Dnes v kaufu, albertu a penny prý květák za á 25 kč, já tam nebyl, ale prý jo.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
cleo
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 6344
Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
Bydliště: Poddžbánsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od cleo »

Dnes spanelske kure na ryzi
Obrázek


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš Obrázek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24338
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Vypadá to opravdu španělsky, divoce (*_^) |,,,, fantasticky, tvůj odzkoušený recept máš v hlavě, nebo i na netu???
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
cleo
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 6344
Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
Bydliště: Poddžbánsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od cleo »

Je to odzkousene, uz to mam v hlave, ale poslu odkaz Obrázek
A neni to spanelske, ale italske, myslim, ze je to ale jedno Obrázek

https://fresh.iprima.cz/recepty/italske ... edne-panve


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš Obrázek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24338
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Díky >B-) ingredience boží, postup lákavý, jdu se podívat, jestli jsme nevyhodili tu starou tunovou litinovou pánev, ale dá se improvizovat.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
cleo
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 6344
Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
Bydliště: Poddžbánsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od cleo »

Jojo, cokoli, kam se to vejde


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš Obrázek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“