Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24305
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Cleo, to je mana! Hambáč taky super!
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6341
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Radku, mana to byla .
Hambac vypada dobre, posledni dobou si ho doma delame docela casto, kupujeme je v Lidlu. A grilovany kuratko taky nema chybu .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hambac vypada dobre, posledni dobou si ho doma delame docela casto, kupujeme je v Lidlu. A grilovany kuratko taky nema chybu .
Sent from my iPhone using Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24305
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Jj ty z Lidlu jsem měli jako doplněk na minulé chlastačce, k praseti jsou dobré, taková skvělá rychlovka.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Lečo obohacené vejcem a slaninou z mangalice:
Subaru Impreza WRX MY 2008
-
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 1706
- Registrován: pát úno 10, 2017 1:30 pm
- Jméno a příjmení: Bohumil Kohout
- Bydliště: Teplice nad Bečvou č.13
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Vy by jste taky jenom pořad žrali .
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
A ještě kuba:
Subaru Impreza WRX MY 2008
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
[quote="Bodyšek"]Vy by jste taky jenom pořad žrali .
A co chceš dělat jinýho v takovým počasí?
A co chceš dělat jinýho v takovým počasí?
Subaru Impreza WRX MY 2008
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24305
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Jooo je to špatné, začínám chytat žravou, co budu dělat proboha v zimě?
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Protože je podzim, tak si dávám jarní saláth s mungem a "krabími" tyčinkami.
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Candát s čočkovým salátem
Subaru Impreza WRX MY 2008
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Candáta bych taky rád ochutnal....
Dostal jsem chuť na oškvarkovou pomazánku. Šli jsme s ženou kolem lokálního řezníka - chrám U Černockých a vyslal jsem ženu, já bych to neustál.
A donesla ředitelské oškvarky. No uznejte, že z toho dělat pomázánku zavání zločinem. Zhltli jsme je hned.
Dostal jsem chuť na oškvarkovou pomazánku. Šli jsme s ženou kolem lokálního řezníka - chrám U Černockých a vyslal jsem ženu, já bych to neustál.
A donesla ředitelské oškvarky. No uznejte, že z toho dělat pomázánku zavání zločinem. Zhltli jsme je hned.
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6341
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Ty jsou teda luxusni, to by byl opravdu zlocin z nich udelat pomazanku .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19080
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
krasne !!!!! a byly urcite i vyborne ...
panove .. mam domluvenou remosku .. bo me tu serete to bude veselo
z ryb si kupuju sumečka (to je nejaky africky) ... chlazeny, v globuse ... vyborna chut a konzistence ... na elektrickem kontaktnim grilu, jen pak solim
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
panove .. mam domluvenou remosku .. bo me tu serete to bude veselo
z ryb si kupuju sumečka (to je nejaky africky) ... chlazeny, v globuse ... vyborna chut a konzistence ... na elektrickem kontaktnim grilu, jen pak solim
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6341
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Remoska je vybornej vynalez, kdysi jsme v ni delali uplne vsechno .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
- Mira
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 10646
- Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Miroslav
- Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Ryba se solí vždy syrová, po úpravě ji nikdy nedochutíš. Candáta považuju za nejlepší sladkovodní rybu.hamoun píše:z ryb si kupuju sumečka (to je nejaky africky) ... chlazeny, v globuse ... vyborna chut a konzistence ... na elektrickem kontaktnim grilu, jen pak solim
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem