Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1416
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Moje oblíbené, loupaná plec, stačí lehce odblanit a hotovo, zbytek namlet na hamburgery. V Makru momentálně za 200 z Namibie, jindy Uruguay nebo Austrálie, je to za cenu běžné německé krávy.
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Goba : Perfektní efektivita! To maso zdálky vypadá pêkně.
My jsme měli dnes manželčin vývar z kuřecích krků, perfektně měkké maso, až tak, že jsem skřupl aj kosti! zelenina částečně domácí a pak řízečky z domácím chlebem. Silvestrovsko-novoroční menúúú.
My jsme měli dnes manželčin vývar z kuřecích krků, perfektně měkké maso, až tak, že jsem skřupl aj kosti! zelenina částečně domácí a pak řízečky z domácím chlebem. Silvestrovsko-novoroční menúúú.
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1416
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Hlavně je to zavakuovane a vyzrálé, tzv starene mokrou cestou ve své šťávě při 0-2 stupňů + to má krátké vlákna, bezne 2-3 měsíce staré za 159 bez DPH je to opravdu nejefektivnější materiál
On asi i Rump stake za 250 bude fajn, jen je až zbytečně libovej
On asi i Rump stake za 250 bude fajn, jen je až zbytečně libovej
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1202
- Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
- Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
- Bydliště: Kyšice okr.Kladno
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Taky občas zobnu steak to byl postní oběd na Vánoce
- Mira
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 10651
- Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Miroslav
- Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
To máš kvůli dietě? Aby jsi musel neustále přešlapovat okolo a čekat na ořez?
Já se postil celý svátky. Měl jsem jen ryby a ptáky. Ale všechno snim než to vyfotim a na prázdný talíře není nikdo zvědavej. A zítra se těším na rýžovej nákyp a nechápu ty, co ho nemusí. Miluju i zemlbábu.
Já se postil celý svátky. Měl jsem jen ryby a ptáky. Ale všechno snim než to vyfotim a na prázdný talíře není nikdo zvědavej. A zítra se těším na rýžovej nákyp a nechápu ty, co ho nemusí. Miluju i zemlbábu.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1202
- Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
- Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
- Bydliště: Kyšice okr.Kladno
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
nákyp Teda nee, ale na zemlbabu mne utáhneš:)
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24335
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Pěkně vrťas
Jak žemlovku, tak nákyp mám mooooc rád, to jooo
Jak žemlovku, tak nákyp mám mooooc rád, to jooo
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 14852
- Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
- Jméno a příjmení: Štěpán Z.
- Bydliště: Zliv (České Budějovice)
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Jsem asi podesáté v životě vařil Candát. Byl fajn, i děcka to snědly, dokonce bez přemlouvání
Lvl. 1 Subaru Necromancer
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1416
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Nejlepší česká ryba, na candáta netřeba nikoho přemlouvat, jen ta cena...lepší někde nachytat.
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 14852
- Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
- Jméno a příjmení: Štěpán Z.
- Bydliště: Zliv (České Budějovice)
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Nachytal jsem v Globusu, byl v akci Ale stejně teda pálka. Nicméně když jsem je tam viděl, jak si tam leží na tom ledu...
Lvl. 1 Subaru Necromancer
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
- Mira
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 10651
- Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Miroslav
- Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Candáta jsem neviděl, koupil jsem uzenýho tolstolobika. Miluju na těch podkovách ten rybí tuk. A ještě zavináče, utopenci od vánoc už došly.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1202
- Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
- Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
- Bydliště: Kyšice okr.Kladno
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Míro musíš se snažit ještě něco málo Candáta mám na mrazáku
- Mira
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 10651
- Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Miroslav
- Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Letos jsem se nesnažil, ale už jsem chytil většího. A mám slíbeno, že mě vezmou tam, kde se nesmí a kde je 70 cm běžná velikost. Prej štiky pod metr tam nejsou. A Norsko to není, tam snad příští rok.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1202
- Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
- Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
- Bydliště: Kyšice okr.Kladno
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Tak snad se letos povede