Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10651
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mira »

sima píše:Míra, pěkný výlet do centra s domácím finišem jen ty holky nevyšli
Mě se vrací chronickej zánět rohovky, takže bych na ně stejně prd viděl. To byla lepší romantická večerní procházka štatlem, ostatní dostanou vyčiněno, srbabáci odjeli budkama.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3092
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

Partyjo brñenská ( a z blízkého okolí), asi vás mám rád. Dycky mne dostanete a já přemýšlím, co bych si dal, Ybrcek - ten losos se mi moc líbí, asi budu kopírovat. Míro, kolena, žebra - bych si hned dal, aj pivo. Enom ten tatarák není úplně moje skupina, ale ochutnal bych. My jsme v Brně před Vánoci rádi koštovali svařáky. Ještě u vás vaříja Pegas, ten mi v době T-25 moc chutnal...
A protože dovolená, tak ochutnavam doma. Včera polévka z brokolice, spíš to byla omáčka:-) dneska polévka z Růžičkové kapusty a pak krevety na víně. Zítra asi zbytky a začnu připravovat česnečku na Štědrý večer.
Přílohy
Ruzickova kapusta
Ruzickova kapusta
Krevetky
Krevetky
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

Krásný jídlo

nasmrdlany v NOTE 9
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

Ahoj chlapci... po dlouhé době jsem opět nakoukl... Dnes mi dal můj zákazník lahvinku k vánocům. Mám ohromnou radost.... Co ty na to, Martine
Přílohy
CEA4E6DE-74F8-41B4-B015-DCC8E9C72049.jpeg
76397C7C-FD69-40F5-8FA9-1CA8C932546E.jpeg
Odepsáno Macem...
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24335
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Špejlíku, jistě si to zasloužíš =) jak se vlastně daří v " kšeftě", teda v zálibě tobě vlastní ???
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

Teď jsem teda totálně před rozkladem:-) Daří se dobře. Ale tak už to vypadá, že přestáváme stačit. A já nikoho dalšího nechci přijmout. Takže nevím, jak z toho ven :-)) Ale jinak jsem moc spokojenej. Baví mě to moc.
Odepsáno Macem...
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24335
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Tak tj super, že se ti daří a že tě to furt baví! (*_^) |,,,, Jen včil klasický vývoj... aby tě to nesemlelo jak karboš :-/ :-) vás teda, věřím, že to nějak rozumně ukočíruješ a přeji ti to.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Příspěvky: 49186
Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od VDC »

Špejlík píše:Ale jinak jsem moc spokojenej. Baví mě to moc.
Tak to je super !!! Ať ti to funguje a vydrží to !!!Obrázek
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

Neodvážím se hodnotit.
Bude to asi staré a dobré. Důležité je aby ti chutnalo

nasmrdlany v NOTE 9
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Rostis
Uživatel fóra
Uživatel fóra
Příspěvky: 117
Registrován: ned zář 20, 2015 5:58 pm
Bydliště: Třinec

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Rostis »

Na zítřejší Silvestrovský výšlap.... :-D

Nebyl bůček.. bude kolínko...
Kolínko.jpg
A páteční otázečka.. pečete vykoštěné.. a nebo v celku ?

Tady tento kousek. .bude za studena nakrájený..proto je v rolce.. ať to má tvar a jako příležitostné občerstvení.. mezi alkoholovými zastávkami.. ;-D
Impreza 2.0 GX 2004
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3092
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

Pokus o to udělat si doma pařížák. A dokonce je jedlý :-)
Přílohy
IMG_20191228_130925.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
Uživatelský avatar
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Příspěvky: 49186
Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od VDC »

Je v tom ještě nějaké větší kouzlo, než do bramborovýho salátu nakrájet salám ? :-DDD
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
vrtasp
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1202
Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
Bydliště: Kyšice okr.Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od vrtasp »

Jo ,nedat tam brambory:) Ale vypadá dobře, díky za tip, až mne otrne po svátcích:)
vrtasp
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1202
Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
Bydliště: Kyšice okr.Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od vrtasp »

Křen na zítra :) :) zkrátka kořen jak má bejt :)
Přílohy
IMG_20191229_171811.jpg
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24335
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

:-D :-D jak na nový rok... :-)
K br. salátu- jsou jak víte desítky receptů, já jedl většinu života, ten " klasický", ale pak jsem okusil jiný, zcela jiný salát, dělává se třeba na Klatovsku a níže, kde všude či odkud recept pochází samozřejmě netuším.
Br. salát je krom zemáků čistě ze syrové zeleniny, najemno nastrouhané na klasickém struhadle, celer, mrkev, petržel, okurky sterilované, cibule do zlatova, lák, vývarek z polívky, majonéza, dochutit...no a překvapivě klasická vysočina, ale opravdu jen přiměřeně, menší množství, ať to není mastné a taky pěkně našrotit na struhadle, no výtečné ,,,,| (*_^) |,,,, lepší jsem nejedl! Kdyyž by nezasvěcený ten salát jedl, salám by ani nepostřehl, jen pro představu, že to není salát se salámem jak jsme zvyklí a který mám taky rád ;)
Možná jsme to už řešili loni, či dřív, hlava to nepodrží :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“