Mě se vrací chronickej zánět rohovky, takže bych na ně stejně prd viděl. To byla lepší romantická večerní procházka štatlem, ostatní dostanou vyčiněno, srbabáci odjeli budkama.sima píše:Míra, pěkný výlet do centra s domácím finišem jen ty holky nevyšli
Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- Mira
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 10651
- Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Miroslav
- Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Partyjo brñenská ( a z blízkého okolí), asi vás mám rád. Dycky mne dostanete a já přemýšlím, co bych si dal, Ybrcek - ten losos se mi moc líbí, asi budu kopírovat. Míro, kolena, žebra - bych si hned dal, aj pivo. Enom ten tatarák není úplně moje skupina, ale ochutnal bych. My jsme v Brně před Vánoci rádi koštovali svařáky. Ještě u vás vaříja Pegas, ten mi v době T-25 moc chutnal...
A protože dovolená, tak ochutnavam doma. Včera polévka z brokolice, spíš to byla omáčka:-) dneska polévka z Růžičkové kapusty a pak krevety na víně. Zítra asi zbytky a začnu připravovat česnečku na Štědrý večer.
A protože dovolená, tak ochutnavam doma. Včera polévka z brokolice, spíš to byla omáčka:-) dneska polévka z Růžičkové kapusty a pak krevety na víně. Zítra asi zbytky a začnu připravovat česnečku na Štědrý večer.
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
- ybrcek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5315
- Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
- Jméno a příjmení: Martin Vetyška
- Bydliště: Půlpánov u Štatlu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Krásný jídlo
nasmrdlany v NOTE 9
nasmrdlany v NOTE 9
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
- Špejlík
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 852
- Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
- Jméno a příjmení: Honza Nesládek
- Bydliště: Kolín
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Ahoj chlapci... po dlouhé době jsem opět nakoukl... Dnes mi dal můj zákazník lahvinku k vánocům. Mám ohromnou radost.... Co ty na to, Martine
Odepsáno Macem...
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24335
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Špejlíku, jistě si to zasloužíš jak se vlastně daří v " kšeftě", teda v zálibě tobě vlastní ???
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- Špejlík
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 852
- Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
- Jméno a příjmení: Honza Nesládek
- Bydliště: Kolín
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Teď jsem teda totálně před rozkladem:-) Daří se dobře. Ale tak už to vypadá, že přestáváme stačit. A já nikoho dalšího nechci přijmout. Takže nevím, jak z toho ven ) Ale jinak jsem moc spokojenej. Baví mě to moc.
Odepsáno Macem...
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24335
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Tak tj super, že se ti daří a že tě to furt baví! Jen včil klasický vývoj... aby tě to nesemlelo jak karboš vás teda, věřím, že to nějak rozumně ukočíruješ a přeji ti to.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- VDC
- Předseda klubu
- Příspěvky: 49186
- Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
- Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Tak to je super !!! Ať ti to funguje a vydrží to !!!Špejlík píše:Ale jinak jsem moc spokojenej. Baví mě to moc.
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
- ybrcek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5315
- Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
- Jméno a příjmení: Martin Vetyška
- Bydliště: Půlpánov u Štatlu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Neodvážím se hodnotit.
Bude to asi staré a dobré. Důležité je aby ti chutnalo
nasmrdlany v NOTE 9
Bude to asi staré a dobré. Důležité je aby ti chutnalo
nasmrdlany v NOTE 9
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Na zítřejší Silvestrovský výšlap....
Nebyl bůček.. bude kolínko...
A páteční otázečka.. pečete vykoštěné.. a nebo v celku ?
Tady tento kousek. .bude za studena nakrájený..proto je v rolce.. ať to má tvar a jako příležitostné občerstvení.. mezi alkoholovými zastávkami..
Nebyl bůček.. bude kolínko...
A páteční otázečka.. pečete vykoštěné.. a nebo v celku ?
Tady tento kousek. .bude za studena nakrájený..proto je v rolce.. ať to má tvar a jako příležitostné občerstvení.. mezi alkoholovými zastávkami..
Impreza 2.0 GX 2004
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Pokus o to udělat si doma pařížák. A dokonce je jedlý
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
- VDC
- Předseda klubu
- Příspěvky: 49186
- Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
- Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Je v tom ještě nějaké větší kouzlo, než do bramborovýho salátu nakrájet salám ?
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1202
- Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
- Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
- Bydliště: Kyšice okr.Kladno
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Jo ,nedat tam brambory:) Ale vypadá dobře, díky za tip, až mne otrne po svátcích:)
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1202
- Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
- Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
- Bydliště: Kyšice okr.Kladno
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Křen na zítra zkrátka kořen jak má bejt
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24335
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
jak na nový rok...
K br. salátu- jsou jak víte desítky receptů, já jedl většinu života, ten " klasický", ale pak jsem okusil jiný, zcela jiný salát, dělává se třeba na Klatovsku a níže, kde všude či odkud recept pochází samozřejmě netuším.
Br. salát je krom zemáků čistě ze syrové zeleniny, najemno nastrouhané na klasickém struhadle, celer, mrkev, petržel, okurky sterilované, cibule do zlatova, lák, vývarek z polívky, majonéza, dochutit...no a překvapivě klasická vysočina, ale opravdu jen přiměřeně, menší množství, ať to není mastné a taky pěkně našrotit na struhadle, no výtečné lepší jsem nejedl! Kdyyž by nezasvěcený ten salát jedl, salám by ani nepostřehl, jen pro představu, že to není salát se salámem jak jsme zvyklí a který mám taky rád
Možná jsme to už řešili loni, či dřív, hlava to nepodrží
K br. salátu- jsou jak víte desítky receptů, já jedl většinu života, ten " klasický", ale pak jsem okusil jiný, zcela jiný salát, dělává se třeba na Klatovsku a níže, kde všude či odkud recept pochází samozřejmě netuším.
Br. salát je krom zemáků čistě ze syrové zeleniny, najemno nastrouhané na klasickém struhadle, celer, mrkev, petržel, okurky sterilované, cibule do zlatova, lák, vývarek z polívky, majonéza, dochutit...no a překvapivě klasická vysočina, ale opravdu jen přiměřeně, menší množství, ať to není mastné a taky pěkně našrotit na struhadle, no výtečné lepší jsem nejedl! Kdyyž by nezasvěcený ten salát jedl, salám by ani nepostřehl, jen pro představu, že to není salát se salámem jak jsme zvyklí a který mám taky rád
Možná jsme to už řešili loni, či dřív, hlava to nepodrží
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98