Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- ybrcek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5315
- Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
- Jméno a příjmení: Martin Vetyška
- Bydliště: Půlpánov u Štatlu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Dnes oběd barevný
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
- ybrcek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5315
- Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
- Jméno a příjmení: Martin Vetyška
- Bydliště: Půlpánov u Štatlu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
A zítra to bude dvoubarevné
Otevíráme novou hasicku ve Znojmě
Otevíráme novou hasicku ve Znojmě
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24338
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Ybrcku to teda opravdu jen hraje barvami,nebojíte se toho,nádhera
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- ybrcek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5315
- Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
- Jméno a příjmení: Martin Vetyška
- Bydliště: Půlpánov u Štatlu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
díky , bylo to celkem i k jídlu
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 22764
- Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
To je přímo v tý supermarketový restauraci? Jsem nikdy ani v jedný z nich nebyl, ale vůbec by mě nenapadlo, že tam budou podávat asijský klasikyyohn píše:Nejlepší v Globusu v Budějovicích :
No, už skoro druhým rokem furt to stejný Na začátku jsem v bytě vytrhal elektriku a vodu, pak se tam objevil nějaký azbest, ... a od tý doby se to snažim dát nějak dohromady Takže postupně kydám štuk na všechny zdi, protože ty omítky jednak už předtím byly dost zoufalé a jednak po tom, co je v nich zapatlaná dráha po elektrice nebo vodě, tak by to nejspíš stejně vylezlo, kdyby se to jenom přemalovalo...sima píše: Spm co tvoříš doma?
- davidherda
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 5786
- Registrován: ned led 04, 2015 2:11 pm
- Jméno a příjmení: David Herda
- Bydliště: podhradí Křivoklátu
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
No nemáme se špatně
Outback 2.5X MY16 -Modrák
BRZ 2.0 MY13-BRZo
Outback 2.0D MY12 - služebáq
Outback 2,0D MY16-Goldback -ex
XV 2,0i MY18-iXVestr -ex
Forester 2,0XTi MY02-Silvestr -ex
Forester 2,0X MY03-Modrestr -ex
Forester 2,0X MY04-Pinkrestr-ex
Forester 2,5XT MY09-Černestr-ex
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24338
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Spm-ajaj tolik práce a tak se to táhne azbest,hm z toho si nic nedělej,azbest prohlásili za zdraví poškozující,či možná nezbezpečný,ale to co se dnes dává do standartních běžných staveb,tj teprv maras.Vím o tom své a kdysi před léty jsem byl z toho docela v šoku,.
Drtivá většina lidí to nevnímá,vůbec neví...pak si myslí jak nemá fajn zděnou novostavbu,i tu na foru,ale nevysvětlíš to,není zájem,všichni dnes všechno ví nejlíp,co je staré je špatné i přímo směšné,nevyhovující,naši předci byly snad dokonce hloupí,já tuhle debatu vzdal i tady.Není už energie,smysl nějaký proč to někomu vyvracet.
Přitom je mě jasné a přesvědčil jsem se,že nové technologie a matrjoše dokáží být neskutečně fajn a praktické,nehaním vše a někdy je to fakt neskutečně fajn řešení a pomoc,ale když čtu některé názory přijde mě to zaslepené jako dnes vše okolo,jak lidi blbnou a tupnou.Jak si vše do detailu obdělají,vymýtí přírodu,anglický trávník hlavně,žádný hmyz nedejbože,brouky,mravence,vše je plevel-pampeliška,nechat kousek louky na pozemku to je přeci nesmysl,staré stromy pokácet,vše do betonu,pak se všichni diví,proč je ten vzduch a klima tak nepříjemná a všude je sucho.Zrovna před pár minutami mě kámoš sdílel dotaz jedné chytré ženy z Prahy,že koupili chalupu a má pozemek 700 metrů a že tam má mravence a čím je má zabít...co an to říct a takových lidí je mrtě k dohledání a sítích apod,pak se ptám kde zůstal zdravý rozum?Jak ovce všichni,jak stádo tupých ovcí,co věří všemu co se kde hlásá,dnešní media nebudu ani radši komentovat.Zpět ke stavbě-taky věčný nucený průvan v baráku,oj tj zdravé,přes filtry prohánět vše co dýchám,i tam kde bych tohle nemusel vůbec řešit,myslím včil panelák ve městě,tam je to pruda...tohle by mě osobně zabilo.
Máme chalupu starou téměř sto let.Nikde se tak dobře-totálně namrtvo a do zdrava a fit nevyspím.Nic navíc neslyším,ani kdyby přišla totální smršť,nevěřil jsem tomu,ale je to tak,zdi tlusté,okna staré dvojité,hlava ráno čistá,tělo odpočaté.Nikde se necítím tak dobře,snad to tak ostane i po rekonstrukci.
Je to dlouhé vím,ale stejně jsem nestihl říct nic,protože tohle nejde vysvětlit.
Spm,moje prvotní myšlenka byla,že se ti ta předělávka neskutečně tahá,tak sorry za ten výlev,navíc chaotický.Nedovedu si moc představit jak tam žijete,já bych to chtěl mít už dávno za s sebou,ale chápu to,zas to děláš sám a nejsi pánem svého času...
Drtivá většina lidí to nevnímá,vůbec neví...pak si myslí jak nemá fajn zděnou novostavbu,i tu na foru,ale nevysvětlíš to,není zájem,všichni dnes všechno ví nejlíp,co je staré je špatné i přímo směšné,nevyhovující,naši předci byly snad dokonce hloupí,já tuhle debatu vzdal i tady.Není už energie,smysl nějaký proč to někomu vyvracet.
Přitom je mě jasné a přesvědčil jsem se,že nové technologie a matrjoše dokáží být neskutečně fajn a praktické,nehaním vše a někdy je to fakt neskutečně fajn řešení a pomoc,ale když čtu některé názory přijde mě to zaslepené jako dnes vše okolo,jak lidi blbnou a tupnou.Jak si vše do detailu obdělají,vymýtí přírodu,anglický trávník hlavně,žádný hmyz nedejbože,brouky,mravence,vše je plevel-pampeliška,nechat kousek louky na pozemku to je přeci nesmysl,staré stromy pokácet,vše do betonu,pak se všichni diví,proč je ten vzduch a klima tak nepříjemná a všude je sucho.Zrovna před pár minutami mě kámoš sdílel dotaz jedné chytré ženy z Prahy,že koupili chalupu a má pozemek 700 metrů a že tam má mravence a čím je má zabít...co an to říct a takových lidí je mrtě k dohledání a sítích apod,pak se ptám kde zůstal zdravý rozum?Jak ovce všichni,jak stádo tupých ovcí,co věří všemu co se kde hlásá,dnešní media nebudu ani radši komentovat.Zpět ke stavbě-taky věčný nucený průvan v baráku,oj tj zdravé,přes filtry prohánět vše co dýchám,i tam kde bych tohle nemusel vůbec řešit,myslím včil panelák ve městě,tam je to pruda...tohle by mě osobně zabilo.
Máme chalupu starou téměř sto let.Nikde se tak dobře-totálně namrtvo a do zdrava a fit nevyspím.Nic navíc neslyším,ani kdyby přišla totální smršť,nevěřil jsem tomu,ale je to tak,zdi tlusté,okna staré dvojité,hlava ráno čistá,tělo odpočaté.Nikde se necítím tak dobře,snad to tak ostane i po rekonstrukci.
Je to dlouhé vím,ale stejně jsem nestihl říct nic,protože tohle nejde vysvětlit.
Spm,moje prvotní myšlenka byla,že se ti ta předělávka neskutečně tahá,tak sorry za ten výlev,navíc chaotický.Nedovedu si moc představit jak tam žijete,já bych to chtěl mít už dávno za s sebou,ale chápu to,zas to děláš sám a nejsi pánem svého času...
Naposledy upravil(a) sima dne pon kvě 14, 2018 12:17 am, celkem upraveno 1 x.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24338
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
to si děláš prdel takhle dráždit v nocidavidherda píše:No nemáme se špatně
Bacha na to,jak to vidím,zakousl bych se i do tebe,bylo by do čeho!
Edit:co to máš za bíra v pazouře?
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- Stefan
- Zkušený uživatel
- Příspěvky: 258
- Registrován: čtv srp 04, 2016 8:34 am
- Jméno a příjmení: Štefan Cimbalík
- Bydliště: SK, BB, LC
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Zastav sa, navarím rád. Jeleninu mám v podstate stále v mraziaku a nejaké zemiačiky sa vždy nájdu...cleo píše:Á pán je gurmet . Vypadá to úžasně, chtěl bych ochutnat.
Nikdy sa nevzdávaj!
Mitsubishi Pajero II 3,5 6V
Jeep Grand Cherokee WG
Ex. Subaru Forester MY 2007 IM
Ex. TLC 90 +2" Ultimate suspension
Ex. THilux +2" OME
Mitsubishi Pajero II 3,5 6V
Jeep Grand Cherokee WG
Ex. Subaru Forester MY 2007 IM
Ex. TLC 90 +2" Ultimate suspension
Ex. THilux +2" OME
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6347
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Simo to je naše místní pivo, Bakalář za studena chmeleny a myslím že by ti chutnal.sima píše: Edit:co to máš za bíra v pazouře?
Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
- yohn
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 11958
- Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
- Jméno a příjmení: Honza
- Bydliště: Šumava
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6347
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Jojo to je mnamka, teda myslím beer, ne hokej.
Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk
Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
- yohn
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 11958
- Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
- Jméno a příjmení: Honza
- Bydliště: Šumava
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Hokej je trapárna Pavle teda aspoň s Rakouskem...
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6347
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Souhlas, utrpěné vítězství
Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk
Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
- Kolben
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 5405
- Registrován: pon bře 26, 2012 2:06 pm
- Jméno a příjmení: Honza
- Bydliště: Holýšov
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Na to že je hokej tam sedíš úplně sám. ??? Prázdnéj bar. Nic moc.
Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Outback 2.5i Sport Lineartronic 2017
Outback H6
Slepice ´18
---
Subaru Justy 1.2 4WD (MY95)
Forester XT Sport 2017 (MY18)
WRX STI Sport 2016
Forester XT 2014 - Executive
Legacy Combi 2.0D Sport - 2012
https://www.spritmonitor.de/de/user/kolbic.html
Outback H6
Slepice ´18
---
Subaru Justy 1.2 4WD (MY95)
Forester XT Sport 2017 (MY18)
WRX STI Sport 2016
Forester XT 2014 - Executive
Legacy Combi 2.0D Sport - 2012
https://www.spritmonitor.de/de/user/kolbic.html