Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- yohn
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 11958
- Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
- Jméno a příjmení: Honza
- Bydliště: Šumava
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Vimperk, HD burgers
Tohle je kilovka. Já měl půlkilovku.
Tohle je kilovka. Já měl půlkilovku.
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
- Špejlík
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 852
- Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
- Jméno a příjmení: Honza Nesládek
- Bydliště: Kolín
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
To je strašný hmoty, co bys do sebe nacpal:-)
My alkoholici to máme horší, ještě tam k tomu musím nalejt 3 sedmičky vína:-) a to se fakt nedá
My alkoholici to máme horší, ještě tam k tomu musím nalejt 3 sedmičky vína:-) a to se fakt nedá
Odepsáno Macem...
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 22699
- Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
To se dá dát úplně v pohodě... ale fakt dík, teď tam někdy budu muset zajet
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 22699
- Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
V NC Eden byl dneska nějaký Chilli fest. Bylo tam pár stánků s různejma věcma pro úchyly, tak jsem alespoň sjel ochutnávku omáček až do konce A pak si domů zakoupil suvenýr Nejpálivější co tam měli se jmenovalo "Toxický odpad," balený to bylo v miniaturních zkumavkách a mělo to asi 6 milionů SHU. Jako nepřišlo mi to tak hrozný, ale trošičku z toho brněl jazyk Chtěl jsem si domů koupit hned tu druhou nejhorší, která byla ještě ve flašce, ale žena mi to zatrhla, tak jsem vzal alespoň tuhle
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
spm: Tak to by byla moje smrt. Žena dovezla ze Sandokanovy říše jenom pár papriček, ochutnal jsem jen cca 2x2mm kousek a držka pálela fest - údajně to mělo mít 6oo ooo SHU - (ať žije mléko)
Dnes jsem likvidoval nějaké sedimenty a došlo nám doma pečivo, tak bude něco k večernímu filmu i ráno na svačinu
Dnes jsem likvidoval nějaké sedimenty a došlo nám doma pečivo, tak bude něco k večernímu filmu i ráno na svačinu
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
- Špejlík
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 852
- Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
- Jméno a příjmení: Honza Nesládek
- Bydliště: Kolín
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Šaman píše:spm: Tak to by byla moje smrt. Žena dovezla ze Sandokanovy říše jenom pár papriček, ochutnal jsem jen cca 2x2mm kousek a držka pálela fest - údajně to mělo mít 6oo ooo SHU - (ať žije mléko)
Dnes jsem likvidoval nějaké sedimenty a došlo nám doma pečivo, tak bude něco k večernímu filmu i ráno na svačinu
Co jena tom vchním obrázku?? Vypadá to, jako připálený sushi:-)
Odepsáno Macem...
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Jo jo, pokus o sushi - nic sem nepřipálil, to už tu řasu tak namíchali kolegové z JV Asie
Dva smotky už padly za Vlast, třetí nechám víc ztuhnout - příště zkusím nacpat dovnitřku uzeného lososa.
Dva smotky už padly za Vlast, třetí nechám víc ztuhnout - příště zkusím nacpat dovnitřku uzeného lososa.
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
- Špejlík
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 852
- Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
- Jméno a příjmení: Honza Nesládek
- Bydliště: Kolín
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Jestli máš rád sushi, vřele doporučuju ten hrnec na rýži.Šaman píše:Jo jo, pokus o sushi - nic sem nepřipálil, to už tu řasu tak namíchali kolegové z JV Asie
Dva smotky už padly za Vlast, třetí nechám víc ztuhnout - příště zkusím nacpat dovnitřku uzeného lososa.
Když jsem vařil v hotelu, tak jsme ho tam dělali každý den.. miluju to zeleninový california maki. Je to pecka tohle jídlo....
Ale bůček je bůček:-)
Odepsáno Macem...
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 22699
- Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Šaman: 600k SHU je pro děti Ty Caroliny Reaper, co jsem pěstoval na zahradě, by měly mít přes 2 miliony Nicméně já mám při pracování s těmahle surovinama jiný problém, než to jíst - v tomhle je ta omáčka o hodně lepší. Problém papriček je, že jak to člověk krájí a něco s tim dělá, tak si to namatlá na ruce, odkud už to nejde ani umejt a kamkoliv si pak po těle šáhne, tak to dosti pálí (nedejbože, když si šáhne na nějaké citlivé místečko ). Takže jim to rád, ale šahám na to dost nerad A omáčka se dá kapat, takže ta je v pohodě
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24303
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Šamane neser musíš mě dopravit ochutnávku a vůbec jak se zas počasí zmátoří nej je k tomu udělat bečku,ať se žíža uhasí po tom pálivém dobrém.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Ostrý test nové udírny...
Subaru Legacy wagon 2.0 R 121kW "sociál" MY06
Subaru Forester SF 90kW MY98
Subaru Forester SF 90kW MY98
- Špejlík
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 852
- Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
- Jméno a příjmení: Honza Nesládek
- Bydliště: Kolín
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
To máš velkou udírnu, co??
Odepsáno Macem...
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6340
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Špejliku jak jste to dělali v tom hrnci, prosím recept.
Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk
Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
- Špejlík
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 852
- Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
- Jméno a příjmení: Honza Nesládek
- Bydliště: Kolín
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Tam na tom hrnci, respektive v tý vyndavací nádobě máš rysky. Rýže, voda a dával jsem trochu másla. A až to je uvařený, tak se to přepne do módu uchování teplé rýže.
Odepsáno Macem...
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Špejlík: jo, udírna je docela velká. Tak na půl prasete Na jaře ji budu muset upgradovat - přijdou zesílit (více odizolovat) stěny a přijde tam vyndávací přepážka, která ji zmenší na polovinu, aby se nemuselo moc topit, když bude menší várka.
Ale výsledný produkt je super
Ale výsledný produkt je super
Subaru Legacy wagon 2.0 R 121kW "sociál" MY06
Subaru Forester SF 90kW MY98
Subaru Forester SF 90kW MY98