Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
roura74
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 2017
Registrován: pon črc 27, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Ondřej Horák
Bydliště: Ruda u Rýmařova
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od roura74 »

Rychlovka při večeru.
ObrázekObrázekObrázek
Tribeca 2008 Executive
________&________
Toyota RAV4 PHEV 2021

EX: Levorg 2017 Sport, Forester 2007 SG, Legacy GT 2010
Uživatelský avatar
filippek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 2310
Registrován: úte úno 15, 2011 10:52 am
Jméno a příjmení: Filip Pecka
Bydliště: Jablonecko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od filippek »

Luxusní! Tohle bych já mohl pořád. Sbíhaj se mi sliny..

Odesláno z mého Lenovo A7010a48 pomocí Tapatalk
Nyní: Forester SG 2,0 r.v.05 poface
Bylo: Outback 3.0R H6, r.v.06
Bylo: Forester 2,0 XT r.v.04
Uživatelský avatar
kiti
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3387
Registrován: pát kvě 18, 2012 7:12 pm
Jméno a příjmení: Květoš
Bydliště: Brno-venkov

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od kiti »

Tak se mi povedlo upéct super chléb a tvarohovou bábovku
Přílohy
Chléb
Chléb
Bábovka
Bábovka
Forester 2,5 XT 2010 manuál
thunderace
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 987
Registrován: sob led 02, 2010 8:14 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od thunderace »

To tu oživím, no oživím.... Náhodou jsem to stihl naskenovat,králík na bílém víně,dijonské hořčici s domácími nudlemi :-)
DSCF0003.JPG
děti jí to stejné,poznají že to není kuře,takže je to krůta
DSCF0001.JPG
Uživatelský avatar
M a r c e l
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 15410
Registrován: pát úno 05, 2010 2:58 pm
Jméno a příjmení: Martin Fabian
Bydliště: Středozem B-)
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od M a r c e l »

že jim neni blbý jíst kuře, ale králika jo, dodnes to nechápu B-)
M a r c e l B -)

FORESTER 2.0 XT SG AT 04 (iXTéčko)
FORESTER 2.0 Sturbo SF MT-R 00 LPG (TEJPRESTR)
OPEL TIGRA 1.6 KROSTIGRA
MULTICAR M25 4x2 MULA
IMPREZA 2.0 WRX STI 02 (BERUŠKA)
<Scenic 2.0<Felicia Combi 1.2LXI LPG<3x GARDE<120LS<110L<kolo<plastová Tatra<odrážedlo<kočárek
Uživatelský avatar
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Příspěvky: 49131
Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od VDC »

Tonda to má taky tak. :-)
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
Uživatelský avatar
yohn
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 11958
Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
Jméno a příjmení: Honza
Bydliště: Šumava
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od yohn »

IMG_6192.JPG
Domácí Pho Bo
IMG_6184.JPG
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
goha
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 1862
Registrován: pon srp 10, 2015 3:37 pm
Bydliště: Hradec Králové

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od goha »

P_20160905_155849.jpg
Letošní druhá várka (_)D
Forejs SG, 11/03, 2.0 92kW + nové LPG.
Uživatelský avatar
yohn
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 11958
Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
Jméno a příjmení: Honza
Bydliště: Šumava
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od yohn »

Dost dobry !
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24303
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Goha,tomu říkám kulinářský institut :-D jsi teda pečlivý (*_^) |,,,, Já to jen posléze zavřu a nechám to ať to pracuje,žádné bubláky nemám,přeji dobrý výsledek a mimořádné léčivé účinky :-) mě pálenice ještě čeká.
Ještě pár fotek z takového pro mě typického chalupářského menu,normální klasické vepřo knedlo zelo,ale když je recept starý,klasický a vše pečeno v kachláčích,tj úplně jiná bašta,jen mě bylo kapku těžko,musel jsem si sám pomoci a ihned se natáhnout :-)Jo a tu pečenou zeleninu tu doslova miluju!!! =)
... byli jsme teď na chalupě od čtvrtka,nádherný odfrk,relax,jak řekla žena-wellness.
Přílohy
2016-11-18-4190.jpg
2016-11-20-4204.jpg
2016-11-20-4207.jpg
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
goha
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 1862
Registrován: pon srp 10, 2015 3:37 pm
Bydliště: Hradec Králové

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od goha »

Sima: Jjjj ... když už-tak už :-)
Jinak 13,5l švestiček už je vypáleno a domorobo vystařeno. Je to ne malý, ale velký zázrak takhle uchovaný ovoce. A teď už kvasí jablíčka, pálit se budou 18. ledna :-)
Z loňska tam ještě mám cca 5l jablíček .. loni jsem švestky neměl, bylo jich málo, 1,5l třešní a 2l švestiček z r. 13 :-)
A úplně jsem zapoměl na zbývající 1,5l ořechovice ... taky loňský rok.

Edit: A co tam máš bych Ti sežral na posezení ... vč. toho štrůdlu ,,,,| (*_^) |,,,,
Forejs SG, 11/03, 2.0 92kW + nové LPG.
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24303
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Loni jsem vypálil první švestky z naší zahrady,předtím jsme vždy pálili z tátovo či z jiných zdrojů...No a z těch švestek jsem musel před pár dny urvat aspon půllitr do archívu,který stejně nevím jakou má budoucnost,ale zkusím to :-D Čili loňská slivka je už téměř vyčerpána,na suchu,poslední litr a půl a šmytec,jj loni švestek zas tolik nebylo,ale za to jablka a hrušky doslova praskaly pod tou mega úrodou.Měříš cukr?Já mám hustoměr,ale tím to moc pohodlné není,nebo zajedu se vzorkem do pálenice,nejčastěji to zkouším na prst,jak kvas změnil chuť,ale teď jsem měl půjčený refraktometr a zkusím napsat ježíškovi =)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
goha
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 1862
Registrován: pon srp 10, 2015 3:37 pm
Bydliště: Hradec Králové

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od goha »

Jednou jsem taky vezl vzorek na změření cukru do pálenice ... bylo to OK. Pán mi potom řekl, že to příště měřit nemusím, prý až to přestane kvasit, tak dát spíše do chladnější místnosti a tam nechat do vypálení. Tak to tak dělám a zatím v poho....
Forejs SG, 11/03, 2.0 92kW + nové LPG.
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24303
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Jj,tak já to mám v chladu furt,tedy vystaveno venkovním teplotám.Jsou i takoví,co po ukončení kvašení,schválně nechávají kvas dva měsíce ještě ladem,v chladu,jen to normálně uzavřou a je to.Prý kvůli lepší chuti.Ostatně já se švestkama taky nikdy nijak nespěchám,zatím to vždy vyšlo,teď jsem přinucen čekat,ne vše ještě dokvasilo,přitom první sud už je dávno hotový...chjo :-) Taky mě říkal páleničář,jak tam jeden chlápek dovezl kvas dva roky starý,že to chtěl už vylít do kanálu,ale doma mu řekli,ať to zkusí a slivovice tekla,v poho.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
kiti
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3387
Registrován: pát kvě 18, 2012 7:12 pm
Jméno a příjmení: Květoš
Bydliště: Brno-venkov

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od kiti »

Šímo

budeme Tě muset navštívit a prozkoumat, zda ta pečínka je opravdu k chuti :-DDD :-DDD :-DDD :-DDD :-DDD
Forester 2,5 XT 2010 manuál
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“