Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
KarlosOB
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 321
Registrován: ned úno 28, 2016 10:10 am
Jméno a příjmení: Karel
Bydliště: Bílovice n. Sv.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od KarlosOB »

ybrcek píše:Kačaba //uploads.tapatalk-cdn.com/201710 ... 1154eb.jpg

Odesláno z debila
Martine na kolik jsi to pekl? Jak dlouho?
To musíš pořád polévat ne?

Krásný způsob.
Subaru WRX STI 2017
Subaru Outback 2,5 CVT 2014
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

KarlosOB píše:
Martine na kolik jsi to pekl? Jak dlouho?
To musíš pořád polévat ne?

Krásný způsob.
No tohle mě naučil Pan kuchař Vaněk.
Pecu to 2 hodiny na 140 a potom hodinu na 180 po zvýšení na 180 je potřeba to sem tam polit. Po 20ti minutách na 180, propichuju prsa a stehna aby se vypeklo sádlo.
Výhoda tohoto pečení je, ze se to nekoupe v sadle, a je to ze všech stran krásně upecene.

Odesláno z debila
Naposledy upravil(a) ybrcek dne ned říj 08, 2017 7:15 pm, celkem upraveno 1 x.
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

Blby ze uz to je sezrany

Odesláno z debila
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

Jo a do toho pekacku dávám cca půl litru vody aby se nepalilo sadlo a udělá to v troube trochu páry coz není na škodu. Obrázek

Odesláno z debila
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

ybrcek píše:Jo a do toho pekacku dávám cca půl litru vody aby se nepalilo sadlo a udělá to v troube trochu páry coz není na škodu. //uploads.tapatalk-cdn.com/201710 ... e22b34.jpg

Odesláno z debila
Knížka od Romana Vaňka;-)
Odepsáno Macem...
KarlosOB
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 321
Registrován: ned úno 28, 2016 10:10 am
Jméno a příjmení: Karel
Bydliště: Bílovice n. Sv.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od KarlosOB »

ybrcek píše:Jo a do toho pekacku dávám cca půl litru vody aby se nepalilo sadlo a udělá to v troube trochu páry coz není na škodu. //uploads.tapatalk-cdn.com/201710 ... e22b34.jpg

Odesláno z debila
Vypadá to úžasně! Děkuju.

Zkusíme to taky.
Subaru WRX STI 2017
Subaru Outback 2,5 CVT 2014
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

Špejlík píše:
Knížka od Romana Vaňka;-)
ano přesně tak :)
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

cleo píše:Je to divný, ale za mlada jsem vraždil a teď s tím mám problémy. I kapra si raději nechávám zabít a vyvrhnout po zkušenosti, kdy se mi doma zabitej kapr probral, pal jsem se mu omlouval, že ho musím zabít. Asi to jde s věkem. A jehně bych taky nedal, když jsem srazil srnu, tak aby se netrapila, šel jsem jí trhnout vaz a na ty oči do smrti nezapomenu .......
To ti plně věřím cleo,jednou nějaký hajzl srazil na cestě krásného psa,jel dál...zastavili jsme a i jeden protijedoucí a to nucené kladivo na lebku a to jeho rychlé skonání mám doteď před očima...
Marcel tož toto bych vůbec nedal,jehně doma chované...kámoš měl berana a ten ho poslouchal na slovo,jak pes,zavolal a došel,lehl,poslouchal jak hodinky,chodil s ním na procházky,nehnul se bez něj na krok,fakt až neuvěřitelné,nedokázal ho zabít,jakože předtím běžně jo,tak šel do lesa a čekal,ale to maso nejedl.Já bych nedal ani to zabití někým jiným,proto nemožu chovat nic původně určeného na porážku.
Momentálně máme big problém :-D jak vypudit netopýra,snad jen jednoho,snad tam nebude celý vrh,dokud byl venku pod střechou a na očích,tak jsem si to považoval i přes hovna na zeď a na zem,nejsem outlocita a jde to vyřešit i záchytnou miskou,ale teď dle odpozorování dokázal najít škvíru pod zakulacením plech střechy a mezi hlodavcovými zábranami se dostal do meziprostoru plechu,folie a desek a tam si žije a začal trousit po vnitřní terase a tj problém.No a chci jít na to humánně :-) ale není to lehké,vůbec ho přesně dohledat,natož vypudit,zkusím postupně vše možné-nejlíp kdyby odletěl,než usne zimním spánkem.
Už to raděj odlehčeme,ybrcku krásná práce,asi ne z vlastního chovu :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 18906
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

netopyri jsou chraneni ...
... comu zkusit postavit budku? treba se chyti a bude bydlet tam, kde mu to nachystas ...

Odesláno přes Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

Sima kachna je z kauflandu vyrostla v chladaku

Odesláno z debila
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Ybrcku =) :-)
Hamoune zrovna včera jsem to studoval a budka je jedna z mála možností jak se ho zbavit a zároveň mu pomoci.Tedy pokud jí vůbec časem vezme za svou.Uvidíme,je to čerstvý problém,předtím jsme si ho i pojmenovali-Pepa a byl vítán.Nechávali jsme ho v klidu.Ale jakmile leze pod střechu a začne vše znečišťovat,sere a chčije do uzavřené obytné terasy,tak to není dobré,všeho dočasu :-/ No jen doufám,že je to samec samotář a nebude tam časem nějaká kolonie,tohle ještě není tak strašné.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
marzi
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1364
Registrován: čtv led 21, 2010 11:32 am
Jméno a příjmení: martin zich
Bydliště: plzen

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od marzi »

Panove a damy. Jako protiklad vasim nakladanym, grilovanym, gratinovanym,uzenym a podobme narocnym jidlum prikladam jidlo, ktere mam tak 15x do mesice. Obcas s malymi obmenami stylu - co dum dal.
A taky asi pro nekoho k zasmani, mozna k politovani a mozna opovrzeni atd
Přílohy
DSC_0003.JPG
Vychozi suroviny mrkev celer pertzel cuketa oloupat a nakrajet
Vychozi suroviny mrkev celer pertzel cuketa oloupat a nakrajet
Do odmerky ryze, psenicny bulgur zbytek polenty
Do odmerky ryze, psenicny bulgur zbytek polenty
DSC_0006.JPG
Vsypat do ryzovace z Alberta za cca 400,- zalejt vodou, naky koreni a zapnout
Vsypat do ryzovace z Alberta za cca 400,- zalejt vodou, naky koreni a zapnout
Subaru Outback 2.0D MY 2008 prodáno
Subaru Legacy kombi 2,5GT MY 2010 prodáno
Subaru Impreza WRX STi MY 2006
BMW 330 Ci cabrio MY 2001
MB GLC 43 AMG MY 2018
Jaguar XK8 MY 1998
Uživatelský avatar
OZP
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 4313
Registrován: úte pro 09, 2014 3:36 pm
Jméno a příjmení: Ondřej
Bydliště: Praha

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od OZP »

Za me jedno z TOP jidel co tu bylo prezentovano! ,,,,| (*_^) |,,,,
:-o
VW Multivan T6.1 / HAWK- Impreza WRX STI MY2006 / BLOB- Impreza WRX STI MY2003 / EX-Ford Focus combi 1,6 MY2000 RIP†2016 /
V rodině též Levorg MY2017
/ OZP SUBARU Youtube
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

pěknééé ,,,,| (*_^) |,,,,
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Uživatelský avatar
OZP
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 4313
Registrován: úte pro 09, 2014 3:36 pm
Jméno a příjmení: Ondřej
Bydliště: Praha

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od OZP »

sima píše: Momentálně máme big problém jak vypudit netopýra,snad jen jednoho,snad tam nebude celý vrh,dokud byl venku pod střechou a na očích,tak jsem si to považoval i přes hovna na zeď a na zem,nejsem outlocita a jde to vyřešit i záchytnou miskou
Simo, netopyri hovna jsou luxusni hnojivo! Mam to odzkousene. Doporucuji netopyra nevyhanet a nechat si ho na vykaly :-)
VW Multivan T6.1 / HAWK- Impreza WRX STI MY2006 / BLOB- Impreza WRX STI MY2003 / EX-Ford Focus combi 1,6 MY2000 RIP†2016 /
V rodině též Levorg MY2017
/ OZP SUBARU Youtube
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“