Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
cleo
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 6320
Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
Bydliště: Poddžbánsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od cleo »

Ja jediny co si ted vybavim a rozhodne to nepozru, je hrachova kase, to mam pozustatek z vojny, kdy nam ji delali kazdou chvili a tekutou- brrrr


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš Obrázek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
Uživatelský avatar
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 22548
Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od spm »

No, je fakt, ze veci, ktery bych striktne nepozrel je asi jenom mliko (a veci, u kterych to dela 99 procent chute) a ruzickova kapusta. Ale jinak na to, abych do sebe cpal ty sladky sisky, kapra, houby nebo jiny fujtajbly by mi asi nekdo musel mirit na hlavu zbrani, dobrovolne bych to taky nejedl :-DDD

Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Subaru Outback BH 3.0 H6 Obrázek
Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
vrtasp
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1193
Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
Bydliště: Kyšice okr.Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od vrtasp »

Tak to mně nevadí, ale mléková polévka a loupak bych blil a ještě nesnáším rebarboru:(
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10623
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mira »

Rebarborovej koláč je vyhlášená pochutina. Já ho moc rád. A nejsem vybíravej ani rozmazlenej, jím všechno co se mi dá. Ideální strávník.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3040
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

A už sa to ppoommaalluu peče. Tak večer uvidím. IPA už se chladí. Zatím jdu sbírat trnky.....
Edita:. A hotovo, tu druhou půlku už jsem jaksi nechal zmizet....:-)
Přílohy
IMG_20201002_164427.jpg
IMG_20201002_191528.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Šmarjá to je nadpozemská krása :-) (*_^) |,,,, jsi to pěkně ihned za tepla ztrestal susede.
Jo, na zemi je kobercový modrý nálet, šílené, modro všude, nestíhal jsem to po příjezdu na chalupu abolustně sesbírat, zítra pokračování, ale přibývá to včil jedna báseň! Včil jsou to teprve švestky do kvasu jak mají být, nalité, velké a sladké jak med, nebo i mírně zcvrklé, zdrclé ale plné cukru (*_^) |,,,,
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
.dundee.
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 2870
Registrován: stř kvě 18, 2011 1:08 am
Jméno a příjmení: Pavel
Bydliště: Praha

Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od .dundee. »

Začíná podzimní řada úspěšné jarní série O Dundeeho školní jídelně. Tentokrát variace na téma "hlavně co nejrychleji":
1 velká cibule, pokrájet a osmahnout
1 velký pórek, přidat k cibuli, chvíli podusit
15 dkg anglické slaniny, pokrájet a na polovině pánve s cibulí a pórkem osmahnout, později promíchat.
1 smetana ke šlehání - přidat k výše uvedenému a trochu redukovat (cca 5 minut)
špagety - 8 minut varu
předehřát talíře v mikrovlnce :-)

Akce na 15 minut a všichni spokojeni. Vzhledem k podzimnímu počasí a náladě páruji s toskánským Sangiovese.

Obrázek
Subaru Impreza WRX STi MY04
ex Subaru Legacy 2.0D MY09
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1402
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Goba »

Perfektní závodka, rychlý a na tuty dobrý. Vidím, že šelmy neváhaly ani vteřinu.
Fofrcarbonara taky zkusíme!
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Uživatelský avatar
2.0XT
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 601
Registrován: sob říj 13, 2012 12:39 am
Jméno a příjmení: Vít
Bydliště: Plzeň

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od 2.0XT »

Jakože bez kečupu?

Odesláno z mého EML-L29 pomocí Tapatalk
Subaru Legacy GT 2010
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

:-D :-D to snad ne, ten řádný červený kypanec tomu vyloženě chybí, to by byla teprve nádhera ;-D
Jináč tyhle rychlovky se hodí vždy. Dobrý tip, jídlo to je, dobré špágy jsou fajn, moc toho ani netřebují, když člověk spěchá.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 18906
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

teda ... pecka !!! :)

Odesláno pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Příspěvky: 48967
Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od VDC »

Fuj vy čuňata !! Kečup je jeden z největších hnusů, co lidstvo vymyslelo !! :-)
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
Uživatelský avatar
.dundee.
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 2870
Registrován: stř kvě 18, 2011 1:08 am
Jméno a příjmení: Pavel
Bydliště: Praha

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od .dundee. »

Kečup dostávají pouze do hotdogu, protože hořčici ještě nedávají.
Ale na těstoviny kečup ani náhodou, vždy buď čerstvá rajčata, konzervované půlky rajčat, nebo protlak - podle sezóny.
Subaru Impreza WRX STi MY04
ex Subaru Legacy 2.0D MY09
Uživatelský avatar
námořník
Místopředseda klubu
Místopředseda klubu
Příspěvky: 20532
Registrován: sob zář 10, 2016 8:43 am
Jméno a příjmení: Jiří Mareš
Bydliště: Most

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od námořník »

.dundee. píše:Kečup dostávají pouze do hotdogu, protože hořčici ještě nedávají.
Ale na těstoviny kečup ani náhodou, vždy buď čerstvá rajčata, konzervované půlky rajčat, nebo protlak - podle sezóny.
Tak je to správně, tak to má byt :-)
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3040
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

Hoši a Ďábelskou omáčku znáte ? (Keč-up+Tatarka+hořčica) To je teprve Ňěco. :-)
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“