Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- yohn
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 11958
- Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
- Jméno a příjmení: Honza
- Bydliště: Šumava
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Zavařuju poprve, nevim. Zkoušim v troubě. Horkovzduch na 220C po dobu 10min. Dle brožury výrobce trouby.
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
- yohn
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 11958
- Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
- Jméno a příjmení: Honza
- Bydliště: Šumava
- Kontaktovat uživatele:
Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Ořechovici jsem slil, svařil cukr s vodou a smíchal. Teď to asi třetí den na sluníčku zraje, nedalo mi to a ochutnal jsem. No už teď je to pecka !
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
- námořník
- Místopředseda klubu
- Příspěvky: 20649
- Registrován: sob zář 10, 2016 8:43 am
- Jméno a příjmení: Jiří Mareš
- Bydliště: Most
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Když jsem byl malej, tak děda měl zahrádku a protože byl pilnej, tak jsme taky zavařovali , delali džemy atd. Vždycky u babičky pro celou rodinu . Vim kolik to je práce a tak vám všem , nejenom Yohnovi přeju hodně štěstí a ať se všechny víčka chytí .
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
- yohn
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 11958
- Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
- Jméno a příjmení: Honza
- Bydliště: Šumava
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Včelaříte tu někdo aktivně ?
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
- Mira
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 10652
- Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Miroslav
- Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Určitě jo. Jeden člen se tu zmiňoval. Myslím, že má novýho forestra.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24338
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Prásknu to-včelaří aktivně mack z Hrozenkova co má h6.Teda začal s tím je to nějaký rok zpět a musím říct,že má med neuvěřitelně skvělý,lesní tmavý jsem od něj bral byl boží,ale bral jsem málo a ze známosti spíše...Možná by poradil,ale nějak umlkl,on tu ani dříc moc nepsal,spíš sledoval.A jak vidím,byl tu 19 srpna,jen s námi nemluví jo mack mě dělal i kryt na studnu a ta tu měla nějakých pochval,je to člověk šikovný,ale morous,morouuus,musel jsem ho hnát do práce
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- yohn
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 11958
- Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
- Jméno a příjmení: Honza
- Bydliště: Šumava
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Drůbeží játra (né od Babiše z Vodňan) s domácí šalvějí a bramborem, domácí americké okurky
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
- VDC
- Předseda klubu
- Příspěvky: 49211
- Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
- Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Mňam.
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24338
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Ajaj tak tu bych měl veliký problém v pozření,játra nežeru a kuřecí už vůbec ne,ani zde nebudu psát co ve mě tato pochutina(játra)vzbuzují,absolutně nehledě na výrobce to ostatní domácí bych si dal klidně jako oběd,jen tak bez jater
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- VDC
- Předseda klubu
- Příspěvky: 49211
- Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
- Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Obecně vnitřnosti mají své příznivce a odpůrce. Já vnitřnosti zbožňuju.
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24338
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Jj,je to tak,nic mezi tím jaksi není
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- Mira
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 10652
- Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Miroslav
- Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Ajaj Šímo, o hodně přicházíš. Úplně všechno zevnitř se dá připravit a spapat. Pokud to umíš zpracovat a uvařit. Jenom maso to není ono. Odjakživa platilo, že vnitřnosti platili za lahůdky. Ty si nedáš ani držťkovou? Ani uzenej jazyk či srdíčko na smetaně? A co teprv ledvinky nebo třeba takovej srnčí pajšl? To jsou všechno laskominy. A znám takový co všechno můžou, ale nedávají jenom játra. Vepřový i pochopím, ty mohou být tužší, ale kuřecí jsou mnohem jemnější. Někdo totiž játra neumí dobře udělat to potom nejsou moc dobrý, ale kuřecí se zkazit moc nedají.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
- yohn
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 11958
- Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
- Jméno a příjmení: Honza
- Bydliště: Šumava
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Pstruzi
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24338
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Vše to co jsi vyjmenoval bytostně nesnáším a zvedá se mě žaludek.Držťkovka-nikdy!Tvl srdíčko,ledvinky to už je pro mě nejhorší horor,jen to vidět,natož jíst Je to jak psal předseda...já patřím do té jedné skupiny,která z toho nejí nic.Nic mezitím.Takže nemůžu o nic přicházet,když mě to nic neříká,naopak se mě ježí všechny chlupy.Jedině kdybych hladověl...Jinak sežeru úplně všechno,jsem vděčný jedlík,jo ještě hrozinky a obecně sušené ovoce nejím,proč bych měl,když mě to nechutnáMira píše:Ajaj Šímo, o hodně přicházíš. Úplně všechno zevnitř se dá připravit a spapat. Pokud to umíš zpracovat a uvařit. Jenom maso to není ono. Odjakživa platilo, že vnitřnosti platili za lahůdky. Ty si nedáš ani držťkovou? Ani uzenej jazyk či srdíčko na smetaně? A co teprv ledvinky nebo třeba takovej srnčí pajšl? To jsou všechno laskominy. A znám takový co všechno můžou, ale nedávají jenom játra. Vepřový i pochopím, ty mohou být tužší, ale kuřecí jsou mnohem jemnější. Někdo totiž játra neumí dobře udělat to potom nejsou moc dobrý, ale kuřecí se zkazit moc nedají.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 22764
- Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Ja jsem zrovna asi mezi drstkovku mam hrozne rad, jatra jak kdy, podle toho jak jsou ochuceny a ty ostatni veci uz taky moc nemusim. Nicmene treba mi zase hodne chutnala veverka (hovezi maso blizko jater, takze ty jatra jsou z nej trochu citit) a zene, ktera jinak jatra ma rada to nejelo
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk