Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
yohn
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 11958
Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
Jméno a příjmení: Honza
Bydliště: Šumava
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od yohn »

Zavařuju poprve, nevim. Zkoušim v troubě. Horkovzduch na 220C po dobu 10min. Dle brožury výrobce trouby.
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
Uživatelský avatar
yohn
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 11958
Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
Jméno a příjmení: Honza
Bydliště: Šumava
Kontaktovat uživatele:

Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od yohn »

Ořechovici jsem slil, svařil cukr s vodou a smíchal. Teď to asi třetí den na sluníčku zraje, nedalo mi to a ochutnal jsem. No už teď je to pecka !

Obrázek
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
Uživatelský avatar
námořník
Místopředseda klubu
Místopředseda klubu
Příspěvky: 20649
Registrován: sob zář 10, 2016 8:43 am
Jméno a příjmení: Jiří Mareš
Bydliště: Most

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od námořník »

Když jsem byl malej, tak děda měl zahrádku a protože byl pilnej, tak jsme taky zavařovali , delali džemy atd. Vždycky u babičky pro celou rodinu :-) . Vim kolik to je práce a tak vám všem , nejenom Yohnovi přeju hodně štěstí a ať se všechny víčka chytí :-) .
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
Uživatelský avatar
yohn
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 11958
Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
Jméno a příjmení: Honza
Bydliště: Šumava
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od yohn »

Včelaříte tu někdo aktivně ?
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10652
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mira »

Určitě jo. Jeden člen se tu zmiňoval. Myslím, že má novýho forestra.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24338
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Prásknu to-včelaří aktivně mack z Hrozenkova co má h6.Teda začal s tím je to nějaký rok zpět a musím říct,že má med neuvěřitelně skvělý,lesní tmavý jsem od něj bral (*_^) |,,,, byl boží,ale bral jsem málo a ze známosti spíše...Možná by poradil,ale nějak umlkl,on tu ani dříc moc nepsal,spíš sledoval.A jak vidím,byl tu 19 srpna,jen s námi nemluví :-) jo mack mě dělal i kryt na studnu a ta tu měla nějakých pochval,je to člověk šikovný,ale morous,morouuus,musel jsem ho hnát do práce :-DDD ;-D
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
yohn
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 11958
Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
Jméno a příjmení: Honza
Bydliště: Šumava
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od yohn »

Drůbeží játra (né od Babiše z Vodňan) s domácí šalvějí a bramborem, domácí americké okurky

Obrázek
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
Uživatelský avatar
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Příspěvky: 49211
Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od VDC »

Mňam.
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24338
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Ajaj tak tu bych měl veliký problém v pozření,játra nežeru a kuřecí už vůbec ne,ani zde nebudu psát co ve mě tato pochutina(játra)vzbuzují,absolutně nehledě na výrobce :-) to ostatní domácí bych si dal klidně jako oběd,jen tak bez jater =)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Příspěvky: 49211
Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od VDC »

Obecně vnitřnosti mají své příznivce a odpůrce. :-) Já vnitřnosti zbožňuju.
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24338
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Jj,je to tak,nic mezi tím jaksi není :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10652
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mira »

Ajaj Šímo, o hodně přicházíš. Úplně všechno zevnitř se dá připravit a spapat. Pokud to umíš zpracovat a uvařit. Jenom maso to není ono. Odjakživa platilo, že vnitřnosti platili za lahůdky. Ty si nedáš ani držťkovou? Ani uzenej jazyk či srdíčko na smetaně? A co teprv ledvinky nebo třeba takovej srnčí pajšl? To jsou všechno laskominy. A znám takový co všechno můžou, ale nedávají jenom játra. Vepřový i pochopím, ty mohou být tužší, ale kuřecí jsou mnohem jemnější. Někdo totiž játra neumí dobře udělat to potom nejsou moc dobrý, ale kuřecí se zkazit moc nedají.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
Uživatelský avatar
yohn
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 11958
Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
Jméno a příjmení: Honza
Bydliště: Šumava
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od yohn »

Pstruzi

Obrázek
Obrázek
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24338
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Mira píše:Ajaj Šímo, o hodně přicházíš. Úplně všechno zevnitř se dá připravit a spapat. Pokud to umíš zpracovat a uvařit. Jenom maso to není ono. Odjakživa platilo, že vnitřnosti platili za lahůdky. Ty si nedáš ani držťkovou? Ani uzenej jazyk či srdíčko na smetaně? A co teprv ledvinky nebo třeba takovej srnčí pajšl? To jsou všechno laskominy. A znám takový co všechno můžou, ale nedávají jenom játra. Vepřový i pochopím, ty mohou být tužší, ale kuřecí jsou mnohem jemnější. Někdo totiž játra neumí dobře udělat to potom nejsou moc dobrý, ale kuřecí se zkazit moc nedají.
Vše to co jsi vyjmenoval bytostně nesnáším a zvedá se mě žaludek.Držťkovka-nikdy!Tvl srdíčko,ledvinky to už je pro mě nejhorší horor,jen to vidět,natož jíst =) Je to jak psal předseda...já patřím do té jedné skupiny,která z toho nejí nic.Nic mezitím.Takže nemůžu o nic přicházet,když mě to nic neříká,naopak se mě ježí všechny chlupy.Jedině kdybych hladověl...Jinak sežeru úplně všechno,jsem vděčný jedlík,jo ještě hrozinky a obecně sušené ovoce nejím,proč bych měl,když mě to nechutná :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 22764
Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od spm »

Ja jsem zrovna asi mezi :-DDD drstkovku mam hrozne rad, jatra jak kdy, podle toho jak jsou ochuceny a ty ostatni veci uz taky moc nemusim. Nicmene treba mi zase hodne chutnala veverka (hovezi maso blizko jater, takze ty jatra jsou z nej trochu citit) a zene, ktera jinak jatra ma rada to nejelo :-)

Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Subaru Outback BH 3.0 H6 Obrázek
Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“