Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Taková karanténa, tj sen ;-D
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
cleo
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 6320
Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
Bydliště: Poddžbánsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od cleo »

Vid, taky bych si dal rict


Sent from my iPhone using Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš Obrázek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
Uživatelský avatar
námořník
Místopředseda klubu
Místopředseda klubu
Příspěvky: 20532
Registrován: sob zář 10, 2016 8:43 am
Jméno a příjmení: Jiří Mareš
Bydliště: Most

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od námořník »

Než bejt v karanténě, tak si raději uvařím sám :-). Nechceš to vzít přes Most? :-DDD
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

To si musíš vybrat, tohle je jen pro izolačky :-)
Já nic nevařil, ale odebírám mízu z břízy a piju jí, jednak mě to hlavně chutná, mírně, opravdu mírně, téměř neznatelně nasládlá voda, druhak údajně přímo zázračné účinky, to asi znáte.
Blbé je, že mě pomalu přestává chutnat pívo a pil bych jen tu mízu, to musí být to tělo dobře zanešené, ono si umí říct, ne že ne :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
Tapan
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 14706
Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Bydliště: Zliv (České Budějovice)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Tapan »

Vrťasovo zákoutí mi připomnělo mou dnešní večeři. To je tak, když vám před víkendem klekne lednička a musí se dát péct všechno maso z mrazáku. Myslíte, že se dá dostat dna z jednoho jídla? :-)
Lvl. 1 Subaru Necromancer

Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Nedá, jen si šáhneš na dno, tak jako tak, tělo každé má své limity :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Dnes kolega slavil 30-tku, ráno před šestou donesl takové příjemné osvěžení :-) není tam vše vidět, ale bylo tam vše-krom všeho i sekaná, tlačenka, sýry a hlavně mimořádně skvělé výpečky...atd atd no zbylo to jen na mě- šéf si nedal, utekl domů a měl své předchystané dobroty, parťák zaskakoval na velíně, tak se přežral tam. Dal jsem si jen trochu, oběd jsem skrz tohleto nakonec přeci jen zrušil, i když kuřecí kapsa s hranolkami mě teda brala :-)
Dal jsem si k tomu zel. misku co chystají tu v práci, mám rád zeleniu jakkoliv, takže i kdyby tam bylo jen bílé zelí jsem spokojený :-)
Dnes v pátek byl opravdu konečně pátek, žádné hektické lítání a řešení, jen se furt průběžně pracovalo a měl člověk čas i na staré resty a trochu i papíry, agendu jinou, tak byl čas si to jídlo konečně i vychutnat =)

A to jsem začal jíst trochu jinak, mám vždy takovou potřebu, jednou za čas jo, tohle bylo zase jak naschvál další pokušení v tomto týdnu, už druhé, kámoš předtím donesl do práce uzený bůčes a klobásy...to jsem si dal jen opravdu jeden vzorek, tyhlety věci dopoledne moc nemusím, jasně jak ochutnám jsem v pasti, ale tj právě ono, už se toho varuji, v tento čas jo :-)
Přílohy
IMG_20210430_111029.jpg
IMG_20210430_113703.jpg
IMG_20210430_113706.jpg
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
fox
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1185
Registrován: pon dub 27, 2015 9:13 pm
Jméno a příjmení: Petr
Bydliště: Votice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od fox »

Ta první fotka je fajn, lákavá. Ta druhá je na můj vkus až moc barevná, až si tak říkám, jestli to není zdraví nebezpečné.
No a na poslední fotce je už zasejc svět v pořádku. =)
Subaru Forester 2.0X SG
Subaru Impreza 1.6 ex
Subaru Impreza 2.2 ex
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

:-) Vše to proběhlo bez následků na zdraví ;)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
cleo
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 6320
Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
Bydliště: Poddžbánsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od cleo »

námořník píše:Než bejt v karanténě, tak si raději uvařím sám . Nechceš to vzít přes Most?
Jirko, pres Most samozrejme jedu, kluk tam bydli. Ale to budes muset cihat a prepadnout me Obrázek. A to jeste vezeme do Nove Vsi dort Obrázek.


Sent from my iPhone using Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš Obrázek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
Uživatelský avatar
námořník
Místopředseda klubu
Místopředseda klubu
Příspěvky: 20532
Registrován: sob zář 10, 2016 8:43 am
Jméno a příjmení: Jiří Mareš
Bydliště: Most

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od námořník »

:-DDD
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

Zase IKEA kyblík a beeef Obrázek

Obrázek

Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
zhor
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 2706
Registrován: pon srp 26, 2013 2:38 pm
Jméno a příjmení: Standa H.
Bydliště: Šumperk/Ostrava

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od zhor »

zhor píše:
To s tím cukrem budu muset zkusit taky. Zkoušel jsem dělat basturmu, ale tam bylo nakladáni jenom do soli, a výsledek byl, že to sice bylo dobrý, ale strašně slaný. A někde jsem četl, že tam přidávají 1/5 cukru do soli. Tak to zkusím dát asi půl napůl, aby to nebylo sladký.
Tak jsem to zkusil a dal z pulky sul a z pulky mouckovej cukr, a je to vyrazne lepsi, ale i tak celkem slany. Jeste jsem nekde cetl, ze to pred korenenim davaji do vody, at se vytahne sul. To zkusim priste


ObrázekObrázek

Odesláno z mého SM-G973F pomocí Tapatalk
Subaru Impreza GG WRX EJ205 165kW 2003
Volvo V70 D5 120kW 2002
ex - Subaru Impreza GG EJ201 92kW 2001
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 18911
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

krasne !!!! :)
škoda superb
ex WRX 2008
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1402
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Goba »

Svačinka na víkend, králík, slanina, krkovice atd
Přílohy
Dříve
Dříve
... a nyní
... a nyní
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“