Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19126
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
od toho tu jsme my, co to tu sledujem jeste pravidelneji, abychom meli prehled a mohli kompetentne poradit ...
posli pak vzorek a budem vyrovnani
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
posli pak vzorek a budem vyrovnani
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19126
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
pak poslu adresu .. postovne a suroviny uhradim platbou na ucet
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19126
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
a tys mi neveril, ze jsem kvuli zvance schopny uplne vseho ... jeste vic nez vy ... "zapadaci"vrtasp píše::):)
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
-
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 2718
- Registrován: pon srp 26, 2013 2:38 pm
- Jméno a příjmení: Standa H.
- Bydliště: Šumperk/Ostrava
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Prajzák se v tobě nezapřehamoun píše: a tys mi neveril, ze jsem kvuli zvance schopny uplne vseho ... jeste vic nez vy ... "zapadaci"
Subaru Impreza GG WRX EJ205 165kW 2003
Volvo V70 D5 120kW 2002
ex - Subaru Impreza GG EJ201 92kW 2001
Volvo V70 D5 120kW 2002
ex - Subaru Impreza GG EJ201 92kW 2001
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19126
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
nene .. ja nejsem prajzak ... jeden znamy (prajzak) me nazyval vasrpolakem to je mi asi blizzhor píše:
Prajzák se v tobě nezapře
ale to s tim nema nic spolecneho .. zradlo je zradlo
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
-
- Zkušený uživatel
- Příspěvky: 637
- Registrován: pát dub 02, 2010 2:35 pm
- Jméno a příjmení: marek smrček
- Bydliště: praha
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Tak bůček je na garnýži. Přítelkyně bohužel moji radost nesdílí.
- námořník
- Místopředseda klubu
- Příspěvky: 20627
- Registrován: sob zář 10, 2016 8:43 am
- Jméno a příjmení: Jiří Mareš
- Bydliště: Most
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24335
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
a že se vůbec nedivím, já si to představil u nás doma a ten odér přes kvartýr to by neprošlo, jedině do špajzky zavěsit k větrací šachtě, nebo do komory na chalupě, ale v obýváku paneláku to ne, jen jsem čekal kdo to tu první takhle postne, opravdu
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
-
- Zkušený uživatel
- Příspěvky: 637
- Registrován: pát dub 02, 2010 2:35 pm
- Jméno a příjmení: marek smrček
- Bydliště: praha
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Zatim je to bez zápachu, jen z toho drobně opadavá koření.
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24335
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24335
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Krom celovíkendového menu se pekl bůčes, ve starých kachláčích, s kožou jak jinak mé ženě jej vnutila prodavačka z masny Krásno, že je moc vydařený a taky že jo. Krásně zkaramelizoval, krustička jak fík a ten výpeček daný bokem, cibulka zkamarelizovaná, česnek...no cukr tam není, ale chutná to podobně... jen nevím kdo to sní, nemám na to kapacity, musím teda zabrat!
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
-
- Zkušený uživatel
- Příspěvky: 637
- Registrován: pát dub 02, 2010 2:35 pm
- Jméno a příjmení: marek smrček
- Bydliště: praha
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Tvl tak to slintám.
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24335
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Aj já, když jdu včil pro pívo leží tam, pokouší mě, škádlí mě, satan je to. No doufám, že mě nedožene vytrávení po pivním moku a padnou zábrany, uvolní se kapacita
Jinak je to klasický starý styl- dva stroužky česneku, jedna cibule, kmín, sůl, nic víc, jen nemáčat v sádle, na vodě, nic z toho, jen mikro vody, opravdu maličko přidat do pekáčku a taky žádná Hi-tech trouba, staré kachláče, teplota trouby 150-180 C, dokáže to i víc, ale není třeba, peklo se spíš déle, než je dnes obvyklé a polívat podlévat miminiem výpeku, držet až na hranici téměř spáleniny, ale jde to tak nějak už samo, žádné přehnané hlídání. Jinak teplotu v kachláčích už docela odhadnu dle rozfajrování, ony když jsou kachláče nahřáté déle, je to o dost lepší, není s tím žádný problém.
Já se z toho zblázním...
Jinak je to klasický starý styl- dva stroužky česneku, jedna cibule, kmín, sůl, nic víc, jen nemáčat v sádle, na vodě, nic z toho, jen mikro vody, opravdu maličko přidat do pekáčku a taky žádná Hi-tech trouba, staré kachláče, teplota trouby 150-180 C, dokáže to i víc, ale není třeba, peklo se spíš déle, než je dnes obvyklé a polívat podlévat miminiem výpeku, držet až na hranici téměř spáleniny, ale jde to tak nějak už samo, žádné přehnané hlídání. Jinak teplotu v kachláčích už docela odhadnu dle rozfajrování, ony když jsou kachláče nahřáté déle, je to o dost lepší, není s tím žádný problém.
Já se z toho zblázním...
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98