Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19126
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

od toho tu jsme my, co to tu sledujem jeste pravidelneji, abychom meli prehled a mohli kompetentne poradit ... :)

posli pak vzorek a budem vyrovnani ;)

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
vrtasp
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1202
Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
Bydliště: Kyšice okr.Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od vrtasp »

:):):)
marek.sm
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 637
Registrován: pát dub 02, 2010 2:35 pm
Jméno a příjmení: marek smrček
Bydliště: praha

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od marek.sm »

OK domluveno. >B-)
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19126
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

,,,,| (*_^) |,,,, ,,,,| (*_^) |,,,, ,,,,| (*_^) |,,,,

pak poslu adresu .. postovne a suroviny uhradim platbou na ucet :)
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19126
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

vrtasp píše::):):)
a tys mi neveril, ze jsem kvuli zvance schopny uplne vseho ... jeste vic nez vy ... "zapadaci" :-D
škoda superb
ex WRX 2008
zhor
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 2718
Registrován: pon srp 26, 2013 2:38 pm
Jméno a příjmení: Standa H.
Bydliště: Šumperk/Ostrava

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od zhor »

hamoun píše: a tys mi neveril, ze jsem kvuli zvance schopny uplne vseho ... jeste vic nez vy ... "zapadaci"
Prajzák se v tobě nezapře :-DDD
Subaru Impreza GG WRX EJ205 165kW 2003
Volvo V70 D5 120kW 2002
ex - Subaru Impreza GG EJ201 92kW 2001
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19126
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

zhor píše:
Prajzák se v tobě nezapře
nene .. ja nejsem prajzak ... jeden znamy (prajzak) me nazyval vasrpolakem :) to je mi asi bliz :)
ale to s tim nema nic spolecneho .. zradlo je zradlo :)
škoda superb
ex WRX 2008
marek.sm
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 637
Registrován: pát dub 02, 2010 2:35 pm
Jméno a příjmení: marek smrček
Bydliště: praha

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od marek.sm »

Tak bůček je na garnýži. Přítelkyně bohužel moji radost nesdílí. <:-<
Přílohy
26FE31A3-618A-43D5-808C-A7A64A370C81.jpeg
Uživatelský avatar
námořník
Místopředseda klubu
Místopředseda klubu
Příspěvky: 20627
Registrován: sob zář 10, 2016 8:43 am
Jméno a příjmení: Jiří Mareš
Bydliště: Most

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od námořník »

:-DDD
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24335
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

:-DDD :-DDD :-DDD a že se vůbec nedivím, já si to představil u nás doma a ten odér přes kvartýr :-D to by neprošlo, jedině do špajzky zavěsit k větrací šachtě, nebo do komory na chalupě, ale v obýváku paneláku to ne, jen jsem čekal kdo to tu první takhle postne, opravdu =) :-D
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
marek.sm
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 637
Registrován: pát dub 02, 2010 2:35 pm
Jméno a příjmení: marek smrček
Bydliště: praha

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od marek.sm »

Zatim je to bez zápachu, jen z toho drobně opadavá koření.
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24335
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

=)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24335
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Krom celovíkendového menu se pekl bůčes, ve starých kachláčích, s kožou jak jinak :-) mé ženě jej vnutila prodavačka z masny Krásno, že je moc vydařený a taky že jo. Krásně zkaramelizoval, krustička jak fík :-) a ten výpeček daný bokem, cibulka zkamarelizovaná, česnek...no cukr tam není, ale chutná to podobně... :-) jen nevím kdo to sní, nemám na to kapacity, musím teda zabrat!
Přílohy
IMG_20210417_185019.jpg
IMG_20210417_185058.jpg
IMG_20210417_185423.jpg
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
marek.sm
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 637
Registrován: pát dub 02, 2010 2:35 pm
Jméno a příjmení: marek smrček
Bydliště: praha

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od marek.sm »

Tvl tak to slintám. >B-)
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24335
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Aj já, když jdu včil pro pívo leží tam, pokouší mě, škádlí mě, satan je to. No doufám, že mě nedožene vytrávení po pivním moku a padnou zábrany, uvolní se kapacita :-)
Jinak je to klasický starý styl- dva stroužky česneku, jedna cibule, kmín, sůl, nic víc, jen nemáčat v sádle, na vodě, nic z toho, jen mikro vody, opravdu maličko přidat do pekáčku a taky žádná Hi-tech trouba, staré kachláče, teplota trouby 150-180 C, dokáže to i víc, ale není třeba, peklo se spíš déle, než je dnes obvyklé a polívat podlévat miminiem výpeku, držet až na hranici téměř spáleniny, ale jde to tak nějak už samo, žádné přehnané hlídání. Jinak teplotu v kachláčích už docela odhadnu dle rozfajrování, ony když jsou kachláče nahřáté déle, je to o dost lepší, není s tím žádný problém.
Já se z toho zblázním... ;-D
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“