Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
Stefan
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 258
Registrován: čtv srp 04, 2016 8:34 am
Jméno a příjmení: Štefan Cimbalík
Bydliště: SK, BB, LC

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Stefan »

Májové oslavy, alebo grilovaný roštenec zo siky - super !!!
Přílohy
Grilované karé (rostenec)_sika (4).JPG
Grilované karé (rostenec)_sika (7).JPG
Nikdy sa nevzdávaj!
Mitsubishi Pajero II 3,5 6V
Jeep Grand Cherokee WG
Ex. Subaru Forester MY 2007 IM
Ex. TLC 90 +2" Ultimate suspension
Ex. THilux +2" OME
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

Pěkně

Odesláno z debila
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
KarlosOB
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 321
Registrován: ned úno 28, 2016 10:10 am
Jméno a příjmení: Karel
Bydliště: Bílovice n. Sv.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od KarlosOB »

... noooo to teda fakt pěkně! Máte to pěkně nakombinované! Docela závidím! (*_^) |,,,,
Subaru WRX STI 2017
Subaru Outback 2,5 CVT 2014
Uživatelský avatar
draconis
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5207
Registrován: pon kvě 12, 2014 11:53 am
Jméno a příjmení: Petr
Bydliště: České Budějovice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od draconis »

Jo, nádhera to je. Jen ten žejdlík píva mi tam k tomu chybí, bez toho by mi to nechutnalo. Nejlépe černého... :-)
KarlosOB
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 321
Registrován: ned úno 28, 2016 10:10 am
Jméno a příjmení: Karel
Bydliště: Bílovice n. Sv.

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od KarlosOB »

já si naopak myslím, se s tím červeným je to stylové (*_^) |,,,,
Subaru WRX STI 2017
Subaru Outback 2,5 CVT 2014
Uživatelský avatar
Mareka
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 2591
Registrován: čtv bře 24, 2011 8:25 pm
Jméno a příjmení: Marek
Bydliště: Ostrava

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mareka »

Už jen zbytky po vynikajícím (a zdravém) včerejšku: holandské rajské a řecký sýr z grilu, polský chřest z páry a červené z Moravy. Obrázek
Forester XT 2.5 EcuTek 1 (06), ex Forester XT 2.0 EcuTek 2 (02), Forester 2.0 (99)
Uživatelský avatar
Stefan
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 258
Registrován: čtv srp 04, 2016 8:34 am
Jméno a příjmení: Štefan Cimbalík
Bydliště: SK, BB, LC

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Stefan »

Zdravá multinárodná porcia v špargľovom období :-)
Nikdy sa nevzdávaj!
Mitsubishi Pajero II 3,5 6V
Jeep Grand Cherokee WG
Ex. Subaru Forester MY 2007 IM
Ex. TLC 90 +2" Ultimate suspension
Ex. THilux +2" OME
Uživatelský avatar
Stefan
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 258
Registrován: čtv srp 04, 2016 8:34 am
Jméno a příjmení: Štefan Cimbalík
Bydliště: SK, BB, LC

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Stefan »

KarlosOB píše:... noooo to teda fakt pěkně! Máte to pěkně nakombinované! Docela závidím!
Máme to podelené, ja mám na starosti mäso a nápoje, Radka prílohy a mladí prestretie stola a umývanie riadu po večery... =)
Nikdy sa nevzdávaj!
Mitsubishi Pajero II 3,5 6V
Jeep Grand Cherokee WG
Ex. Subaru Forester MY 2007 IM
Ex. TLC 90 +2" Ultimate suspension
Ex. THilux +2" OME
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

Stefan píše:Májové oslavy, alebo grilovaný roštenec zo siky - super !!!
Měli jste pěknou žranici.
Já mám u nedodělaný zvěřiny strašnej strach ze svalovce. To je neřád...
Odepsáno Macem...
Uživatelský avatar
Stefan
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 258
Registrován: čtv srp 04, 2016 8:34 am
Jméno a příjmení: Štefan Cimbalík
Bydliště: SK, BB, LC

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Stefan »

U bylinožravcov, medzi ktoré patrí samozrejme aj sika, z toho nemusíš mať obavy. Prenášačmi svalovca (Trichinella spiralis) sú mäsožravce a všežravce, medzi ktoré patria aj diviak, medveď aj jazvec a aj domáce ošípané. U nás sa však dávajú vzorky z každého streleného diviaka na ŠVS na vyšetrenie na výskyt KMO a trichinely a až po oznámení výsledkov vyšetrenia sa môže mäso z diviakov zužitkovať.
Nikdy sa nevzdávaj!
Mitsubishi Pajero II 3,5 6V
Jeep Grand Cherokee WG
Ex. Subaru Forester MY 2007 IM
Ex. TLC 90 +2" Ultimate suspension
Ex. THilux +2" OME
Uživatelský avatar
yohn
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 11958
Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
Jméno a příjmení: Honza
Bydliště: Šumava
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od yohn »

Hanoiský bůček Bůn Cha plus něco na zapití
IMG_9119.JPG
IMG_9120.JPG
IMG_9110.JPG
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10623
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mira »

Jé, po dlouhé době slyšim (čtu) ošípané. :-) Víte že většina čechů ani netuší co je kapustnica? Jo kde jsou ty časy multi jazykových pořadů.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
Uživatelský avatar
.dundee.
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 2869
Registrován: stř kvě 18, 2011 1:08 am
Jméno a příjmení: Pavel
Bydliště: Praha

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od .dundee. »

Možná u vás v Brně. V Praze je Slováků, Ukrajinců a Rusů na kulturní obohacení ažaž.
Subaru Impreza WRX STi MY04
ex Subaru Legacy 2.0D MY09
Uživatelský avatar
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Příspěvky: 48967
Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od VDC »

Nepamatuju se, že by ve slovenských inscenacích, každé pondělí, žrali kapustnicu. Takže se jen domnívám, že je to zelňačka ?
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
Uživatelský avatar
quickly
Místopředseda klubu
Místopředseda klubu
Příspěvky: 16114
Registrován: pát srp 14, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Daniel Rychlý
Bydliště: Hradubice
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od quickly »

VDC: zelňačka je slabý název pro kapustnicu ;-D . Na Kysuci se jako hlavní základ používá voda z kysaného zelí (ta probudí i mrtvého), nějaké žebro na vývar a vařený brambor v celku.
quickly

Outback BS 2.5 MY19 Obrázek Outback BR 3.6R MY10 Obrázek

Legacy BR 2.0 MY15
ex Legacy BL SpecB AT 9.8 l/100 124 tkm
ex Forester SJ CVT 7.3 l/100 km 267 tkm
ex Forester SH 2.0D 6.7 l/100km 218 tkm
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“