Ale to vůbec ne. Taky jsem studoval, jezdil po čundrech a v devadesátkách s prázdnou kapsou po světě. A to že kečup, nebo ďábelská omáčka udělá i z instatní bramborové kaše jídlo hodné vynikající restaurace nepopírám, pokud to ovšem konzumuješ dva týdny pěšího pochodu a dva tisíce výškových metrů od civilizace.spm píše:Napred chudaka Pavla vystipete z vlakna o koronaviru a ted mu zhnusite i tohle vlakno. Stydte se
Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- .dundee.
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 2915
- Registrován: stř kvě 18, 2011 1:08 am
- Jméno a příjmení: Pavel
- Bydliště: Praha
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Subaru Impreza WRX STi MY04
ex Subaru Legacy 2.0D MY09
ex Subaru Legacy 2.0D MY09
- .dundee.
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 2915
- Registrován: stř kvě 18, 2011 1:08 am
- Jméno a příjmení: Pavel
- Bydliště: Praha
Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Ale zpět do Dundeeho školní jídelny.
Dnes losos filet na másle, špikovaný citronem, doplněný snítkou kopru a tenkými plátky česneku. 30 minut na 180° v troubě. Podávaný s vařeným bramborem a párovaný s vynikajícím minerálním Muscadetem z Loiry. Rychlé, jednoduché
Dnes losos filet na másle, špikovaný citronem, doplněný snítkou kopru a tenkými plátky česneku. 30 minut na 180° v troubě. Podávaný s vařeným bramborem a párovaný s vynikajícím minerálním Muscadetem z Loiry. Rychlé, jednoduché
Subaru Impreza WRX STi MY04
ex Subaru Legacy 2.0D MY09
ex Subaru Legacy 2.0D MY09
- Traveller
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 11896
- Registrován: pát kvě 30, 2014 8:04 am
- Jméno a příjmení: Jirka
- Bydliště: Česká Třebová
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Člověče, ten tvůj chlapeček nějak vyrostl od doby, kdy jsem ho viděl naposledy.
WRX STI MY2016
Ex: Subaru Forester SJ 2.0i, stříbrný s fofr-klackem.
Ex: Subaru Forester SJ 2.0i, stříbrný s fofr-klackem.
-
- Zkušený uživatel
- Příspěvky: 259
- Registrován: stř čer 05, 2019 8:49 am
- Jméno a příjmení: Iva Svobodová
- Bydliště: Praha
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Skvělé, jen tak dál...
To jsou báječné inspirace, Fofrcarbonara, jak to tu někdo trefně nazval, jsem zkopírovala hned následující den. Já mám kromě školní jídelny ještě i tu závodní .
To jsou báječné inspirace, Fofrcarbonara, jak to tu někdo trefně nazval, jsem zkopírovala hned následující den. Já mám kromě školní jídelny ještě i tu závodní .
Subaru Outback 2.5i 2018 129kW CVT
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 14880
- Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
- Jméno a příjmení: Štěpán Z.
- Bydliště: Zliv (České Budějovice)
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Ty jo, ti si žerou Dobře, Pavle!
Lvl. 1 Subaru Necromancer
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
- .dundee.
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 2915
- Registrován: stř kvě 18, 2011 1:08 am
- Jméno a příjmení: Pavel
- Bydliště: Praha
Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Dundeeho školní jídelna uvádí oblíbené dětské jídlo, ale trochu jinak:
Kuřecí kousky přes noc naložené v olivovém oleji a koření, osmahnout na cibulce, přidat stroužek česneku a dvě piksly krájených rajčat, tymián a rozmarýn ze zahrádky, povařit, redukovat. A k tomu špagety. Úsměv strávníků zaručen . Pro dospělé párováno s toskánským chianti 2017.
Kuřecí kousky přes noc naložené v olivovém oleji a koření, osmahnout na cibulce, přidat stroužek česneku a dvě piksly krájených rajčat, tymián a rozmarýn ze zahrádky, povařit, redukovat. A k tomu špagety. Úsměv strávníků zaručen . Pro dospělé párováno s toskánským chianti 2017.
Subaru Impreza WRX STi MY04
ex Subaru Legacy 2.0D MY09
ex Subaru Legacy 2.0D MY09
- masha
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 1583
- Registrován: pát dub 27, 2018 9:26 am
- Jméno a příjmení: Václav Mašek
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Pecka miluju špagety a tohle vyzkouším.dundee. píše:Dundeeho školní jídelna uvádí oblíbené dětské jídlo, ale trochu jinak:
Kuřecí kousky přes noc naložené v olivovém oleji a koření, osmahnout na cibulce, přidat stroužek česneku a dvě piksly krájených rajčat, tymián a rozmarýn ze zahrádky, povařit, redukovat. A k tomu špagety. Úsměv strávníků zaručen . Pro dospělé párováno s toskánským chianti 2017.
//uploads.tapatalk-cdn.com/202010 ... f88f9e.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ybrcek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5315
- Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
- Jméno a příjmení: Martin Vetyška
- Bydliště: Půlpánov u Štatlu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
14 dní mám holčičku doma, nechce za maminkou (nevaří) už mi dochazej nápady
tak jsem ji dnes odbyl vysokym roštěncem z Poličky, no Argentina je o dost jina a lepší teda
koupil jsem teploměrky a o dost líp se trefuje propečenost
tak jsem ji dnes odbyl vysokym roštěncem z Poličky, no Argentina je o dost jina a lepší teda
koupil jsem teploměrky a o dost líp se trefuje propečenost
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
- ybrcek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5315
- Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
- Jméno a příjmení: Martin Vetyška
- Bydliště: Půlpánov u Štatlu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
30minut , není to zbytečně moc?.dundee. píše:Ale zpět do Dundeeho školní jídelny.
Dnes losos filet na másle, špikovaný citronem, doplněný snítkou kopru a tenkými plátky česneku. 30 minut na 180° v troubě. Podávaný s vařeným bramborem a párovaný s vynikajícím minerálním Muscadetem z Loiry. Rychlé, jednoduché
//uploads.tapatalk-cdn.com/202010 ... 4e97c3.jpg
//uploads.tapatalk-cdn.com/202010 ... db23bd.jpg
Většinou po 20ti už je rybka ok
pokud teda to není vysoky jak tatry to maso
ale jinak parada
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1416
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Já nevím kdo to zase bude žrát, doma mi skoro nesnedi nic co neprošlo mrazákem, jedno dostane zítra kámoš, tak na mě zbývá 11kg čerstvého bio jen se pase na trávě prasátko Kune-Kune, proto pomalu roste, ale má být velmi dobre do huby. Asi začnu zebirka a bucky v troubě.
Oprava - první jde krkovička, kotlety a líčka
Oprava - první jde krkovička, kotlety a líčka
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010
- VDC
- Předseda klubu
- Příspěvky: 49212
- Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
- Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
To vypadá, jako když máš v tom pekáči Francouzský buldočky
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
- RadekN
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 2412
- Registrován: stř úno 22, 2017 9:05 am
- Jméno a příjmení: Radek Novák
- Bydliště: Krupka u Teplic
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
a soused vylepuje plakáty po lampách.VDC píše:To vypadá, jako když máš v tom pekáči Francouzský buldočky
- VDC
- Předseda klubu
- Příspěvky: 49212
- Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
- Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Po tom moštování vyhládlo. Není čas ztrácet čas. Kdyby to viděla moje výživová poradkyňě ..... ale já to mám prostě rád
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24338
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Ta tomu houby rozumí pohybu ji měl dost
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98