Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
cleo
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 6320
Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
Bydliště: Poddžbánsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od cleo »

Fajnšmekři grilujou v zimě

Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš Obrázek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

Jj ObrázekObrázekObrázek
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

To jsou roštěnky ;-)
Odepsáno Macem...
SWRT
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 594
Registrován: sob črc 10, 2010 7:09 pm
Jméno a příjmení: Daniel Docekal

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od SWRT »

A to jsou steaky
Přílohy
Screenshot_20180318-211332-288x512.png
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

Špejlík píše:To jsou roštěnky
Jsou.. teda byly
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

T bone steak. Ten miluju na grilu... :-)
Sůl, pepř a bylinku a jsem happy :-)
Odepsáno Macem...
Uživatelský avatar
roura74
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 2017
Registrován: pon črc 27, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Ondřej Horák
Bydliště: Ruda u Rýmařova
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od roura74 »

SWRT píše:A to jsou steaky
Krásná flákota. Obrázek
Tribeca 2008 Executive
________&________
Toyota RAV4 PHEV 2021

EX: Levorg 2017 Sport, Forester 2007 SG, Legacy GT 2010
Uživatelský avatar
cleo
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 6320
Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
Bydliště: Poddžbánsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od cleo »

Můj pracovní oběd, jen odstrčím klávesnici a můžu se cpát :-D
Přílohy
20180322_111136.jpg
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš Obrázek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
Uživatelský avatar
yohn
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 11958
Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
Jméno a příjmení: Honza
Bydliště: Šumava
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od yohn »

tak to si nech chutnat. vypadá to moc hezky. úplně přesně na tohle mam dneska taky chuť a splnim si to
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
Uživatelský avatar
cleo
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 6320
Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
Bydliště: Poddžbánsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od cleo »

Dík, vypadalo to líp než chutnalo, to hovado kuchařský to tak přesolilo, že se daly jíst jen knedlíky a trochu masa >:-f
Doufám, že to budeš mít lepší.
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš Obrázek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

cleo píše:Dík, vypadalo to líp než chutnalo, to hovado kuchařský to tak přesolilo, že se daly jíst jen knedlíky a trochu masa
Doufám, že to budeš mít lepší.
Tak byl včera kuchař na pivku a neměl chuť :-) ty toho nadělás ;-)
Odepsáno Macem...
Uživatelský avatar
cleo
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 6320
Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
Bydliště: Poddžbánsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od cleo »

Když mi to vysvětlil odborník, hned se na to dívám jinak

Odesláno z mého founu pomocí Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš Obrázek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
Uživatelský avatar
yohn
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 11958
Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
Jméno a příjmení: Honza
Bydliště: Šumava
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od yohn »

Já dorazil pozdě tak na mě zbyla jen sekaná s bramborem a velmi dobrou domácí tatarkou.
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
Uživatelský avatar
Stefan
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 258
Registrován: čtv srp 04, 2016 8:34 am
Jméno a příjmení: Štefan Cimbalík
Bydliště: SK, BB, LC

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Stefan »

Naša včerajšia celkom zdravá, ale pritom chutná mňamka:
Přílohy
Glinga zo siky na zelenine s ryžovými rezancami.<br />Síčí kližka se zeleninou a rýžovými nudlemi.
Glinga zo siky na zelenine s ryžovými rezancami.
Síčí kližka se zeleninou a rýžovými nudlemi.
Nikdy sa nevzdávaj!
Mitsubishi Pajero II 3,5 6V
Jeep Grand Cherokee WG
Ex. Subaru Forester MY 2007 IM
Ex. TLC 90 +2" Ultimate suspension
Ex. THilux +2" OME
Uživatelský avatar
Špejlík
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 852
Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
Jméno a příjmení: Honza Nesládek
Bydliště: Kolín

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Špejlík »

Yohne, taky jsem si šoupnul upéct sekandíru... rád jí peču ve formě. Ani deko strouhanky, krásně bezlepková a k tomu kaše půl na půl brambory/batáty..
Odepsáno Macem...
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“