Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
vrtasp
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1202
Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
Bydliště: Kyšice okr.Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od vrtasp »

Je to nějaký party racklett gril.Žadna věda nastavíš teplotu a jede to rychle:) důležité je to nahoře mastit slaninou:):) doporučuji!
Bodyšek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 1708
Registrován: pát úno 10, 2017 1:30 pm
Jméno a příjmení: Bohumil Kohout
Bydliště: Teplice nad Bečvou č.13

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Bodyšek »

Obrázek

Losos na plechu upečený v troubě a bramborová kaše a rajcatovy salát Obrázek.


Obrázek


Odpolední dezert a chvilka poezie Obrázek.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3092
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

Bodyšek: Tak ta horní fotka - to je od pohledu dobrota. (*_^) |,,,,
na to dole mne moc neužije.
Horňák? :-D
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19149
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

vrtasp píše:Je to nějaký party racklett gril.Žadna věda nastavíš teplotu a jede to rychle:) důležité je to nahoře mastit slaninou:):) doporučuji!
diky .. asi si to necham nekdy nadelit :)
škoda superb
ex WRX 2008
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1416
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Goba »

Tak jsem slezl z gauče a namlel dietní sekačku, hřbet z většího králíka a krůtí nohu, šťavnatost dohanim toustovým chlebem s mlíkem a kostičky cibule. Jedna dětská pro manželku a druhá je i s jatyrkama a ledvinkama z králíka...pro me.
Po sauně dám 2 škopky a pak půlku sežeru.
Přílohy
IMG_20210213_183644.jpg
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Bodyšek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 1708
Registrován: pát úno 10, 2017 1:30 pm
Jméno a příjmení: Bohumil Kohout
Bydliště: Teplice nad Bečvou č.13

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Bodyšek »

Šaman píše:Bodyšek: Tak ta horní fotka - to je od pohledu dobrota.
na to dole mne moc neužije.
Horňák?

Ne ne Dolňák Obrázek! Ja se spíše dole víc realizují než nahoře Obrázek.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3092
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

Pokus o rybčák s jogurtem bez majonézy dle internetové receptury.
Je to aj jedlé :-)
V týdnu budu ještě zkoušet hermelínový a pařížák.
Přílohy
IMG_20210215_094217.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24338
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Já su Horňák i Dolňák, čék si musí užít všeho, dokud to jde ;-D susede rybák bych si dal, ty kupované jsou čím dál horší, aj ten varmuža už mě moc minule nejel, všechno naředěné, za chvíli to bude jen obarvená bílá voda s rybím okem a mrkví :-) kdysi býval docela dobrý.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3092
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

Pařížák už jsem kdysi zkoušel a fotka tu také někde je, tak jsem prubnul ten hermelínový salát. Už se podle receptury chladí.
Chtěla ho žena, tak já potom ochutnám i zchlazenou verzi. :-)
Přílohy
IMG_20210216_112217.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
vrtasp
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1202
Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
Bydliště: Kyšice okr.Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od vrtasp »

Dneska rychlej oběd:) rybí salát je tedy taky super ještě doporučuji přidat Jablko a pecka:)
Přílohy
IMG_20210216_124039.jpg
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3092
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

Uááá, tady toťtoto mořské havěďstvo mám moc rád. Pěkné!
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
Cheza
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1233
Registrován: úte úno 14, 2017 10:32 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Cheza »

Když je salátový téma, tak přidávám tresku v majonéze. Asi budou znát především slovenští kolegové :-)
Přílohy
treska.JPG
Subaru Impreza WRX MY 2008
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24338
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Šaman píše:Pařížák už jsem kdysi zkoušel a fotka tu také někde je, tak jsem prubnul ten hermelínový salát. Už se podle receptury chladí.
Chtěla ho žena, tak já potom ochutnám i zchlazenou verzi.
Jenom ten rohlík si k tomu kup z pekárny Střelná, vřele doporučuji! =) :-) je krásně klouzavý, žádný ten zpečený prach ze starých rohlíků, recyklát či co s tím vyvádějí.
Tj panečku rohlík, co se dá jíst samotný, nebo třeba jen s mlékem, jak jsme to dělávali jako děcka =) :-) poznávací znamení-tukový rohlík cena myslím 2,50 :-)
Tu bečvu- dnes penam co tam vidím to je běs děs :-/
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3092
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

Tak po salátech trochu masa na oběd...
Přílohy
IMG_20210218_103159.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24338
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Vím, musíš opatrně, sám píšeš trocha masa na oběd, ale tohle Hamounovi nedělej, to by ho leda tak nasralo, rozdráždilo ;-D
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“