Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Jsi se zkušeně před čtením zasytil :-) dej příště taky foto bramboráků, jak jsem psal miluju je a proto jsem je už pár let neměl, kurva ::-((( i z té grilovačky příště sdílej to hamoune, oko potěší a navnadí na příští obžérnost ;)
Mimochodem čím zapíjíš bramboráky? Já mám za to, že nic lepšího než litr mléka neexistuje, to je pak nirvána teprve ;-D
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 18911
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

ja je nemam pekne .. :) vychytavam postupne postup ..
mam to jen z brambor (ted navic z nevhodnych novych) a do toho supnu jedno vejce ...
tak to tak nedrzi .. .. ale dobrutka ...
a .. ja kdyz cokoliv delam .. staram se o to jidlo a vubec nemam cas nebo me nenapadne to fotit :) casem se snad polepsim ...

mliko je super ... jeste radeji jsem mival kefir .. musim si ho nekdy koupit ...
ale bezne to zalivam normlane vodou se stavou ... delanou do krygla s logem subaru :)
tyhle jidla potrebuju zalit hodne ... jak grilovacka, tak bramboraky .. takze to jede jeden pullittr za druhym ...

u grilovani venku za tepla birell :)
Naposledy upravil(a) hamoun dne ned črc 19, 2020 1:08 am, celkem upraveno 1 x.
škoda superb
ex WRX 2008
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

jj nové zemáky, ale dá se, určitě jo :-)
Ty já mám taky vždy největší boj to vyfotit, nejradši bych to nasypal do huby všeCko naráz =) no a někdy se hecnu a nafotím to, dnes jsem navíc odskakoval od jídla ku grilu, bylo víc těch pokrmů, nedalo se naráz vše udělat a gril mám maličký, jak elektrický tak uhelný, nicméně seru na to a stačí mě bohatě =)
Edit: super jsou nové zemáčky jen zlehka povařit, jak víme, jsou hned hotové a rádo se převaří a pak si dát na ně trochu másla, jemně dosolit a přímo do huby, tj tak jednoduchý skvost, dělával to vždy tchán, má žena to obnovila, je to boží ;)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Šmarjá vodou se šťávou :-/ :-) ;) jako dá se, ale mlíko to se netluče, naopak B-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 18911
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

zemaky .. pekne .. znam .. ale u nas jsme meli kobzole :)

gril mam TENTO (odkaz na eshop)
(kulovy 45cm na uhli :) )

chtel jsem Weber .. ale cenove se to nehodilo. a na tomto jsem zatim neshledal proti malemu (stejne velkemu)weberu nedostatek ...
na velky gril nemam misto a vyuziti ... :)

jojo .. mliko je super .. sedi mi to k tomu ..
jen jsem se k tomu nedostal ...

a vodu se stavou mam rad ... :) piju v neomezenem mnozstvi :)
škoda superb
ex WRX 2008
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Kobzole znám taky, ty jsme mívali u babičky :-) těsně za hranicí, už jižní morava.
Gril vypadá dobře, na mě až luxusně :-D já mám ještě menší a bez podstavce, podstavec nebyl schválen, že to není pěkné, kam s tím taky, ať to nehyzdí chalupu :-)
Zkoušel jsi?
https://www.google.com/search?client=fi ... CAs&uact=5
Mě chutná, i když šťávu piju vyjímečně, přitom nevím proč, chutná mě, tak se snažím si sem tam něco namíchat více.
Tuto šťávu u mě ochutnal zedník, který je taky na šťávy a moc mu chutnala, přitom doma dělají domácí ze všeho možného. Dal jsem mu ji, ať má mustr.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 18911
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

gril je moc fajn .. je hlavne pevny, vsecko je tuhe a drzi to .. ne jak ty tenke plechy za podobnou cenu kdekoliv jinde.
zatim musim rict - srovnatelne s weberem

sirup kupuju nejaky prodavany v mistnim velkoobchode po 12 nebo 14kc za kus nebokolikto stoji ... :)
na tyhle drahe si nepotrpim :)

ale diky za tip :)
škoda superb
ex WRX 2008
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Tak ono ho zas stačí docela málo a bude to jistě kvalitou jinde, dle popisu jo, ale když to tak saješ tak asi chceš kupovat levnější =)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 22554
Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od spm »

Já nejradši vždycky kupoval takový ty obyčejný, nekrytý, litinový soudky. Dá se ve výprodeji koupit i za 150Kč a pár let vydrží (teda, u těch nových bývá problém s tou mřížkou na popelníku, starý měly litinovou a ta chvíli vydržela, u nových je plech a ten prorezává docela rychle). Ale je fakt, že na nějaké větší věci jako jiné hovězí steaky než flanksteak se ten zavírací gril hodí :-)
Subaru Outback BH 3.0 H6 Obrázek
Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
Uživatelský avatar
ybrcek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5315
Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
Jméno a příjmení: Martin Vetyška
Bydliště: Půlpánov u Štatlu
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od ybrcek »

Jsne dnes trochu obzerstvi praktikovali
Obrázek

našmrdlaný v noutu 9
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R

http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
SWRT
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 594
Registrován: sob črc 10, 2010 7:09 pm
Jméno a příjmení: Daniel Docekal

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od SWRT »

koupil jsem krabicku na uzeni v plynovem grillu.. samozrejme to neni udirna,ale treba na kure a nebo makrelu dobra vec... dneska jsem vyzkousel na kruti noze a vysledek super:)
Přílohy
20200719_155532_copy_1161x2064.jpg
20200721_172921_copy_2064x1161.jpg
20200721_224129_copy_2064x1161.jpg
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 18911
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

pekne !!!
vypada to luxusne :)
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3040
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

SWRT: to je ale moc pěkný výsledek!

Já jsem se dnes opět vrátil do děckych let.
Mačkané a zchlazené lesní maliny s cukrem. Mňam!
Přílohy
IMG_20200722_181534.jpg
IMG_20200722_202923.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Susede, jooo malinyyyy, dnes jsem trhal jak lesní, tak ze zahrady, nebo lesní jahůdky, však víš, rostou tam kol cesty u nás, to je neskutečná dobrota, ta chuť! Fakt se vrací dětství =) :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3040
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

Včera lehká večeře. Dnes jsme si opět dali do těla, 60km okruh a tečnulu jsme i Dorův region. Ze Vsetína na Cáb, Tanečnicu, Mísnou, Díly, Val.Bystřicu a kolem přehrady na Bystřičku a na Vsetín. Cestou pivo Kofola topinka a teď jsem dojedl Třísýrovou zapékanou variaci se salámem a bazalkou, chleba. A ještě pivo. Snad se mi tím vyléčí otlačené místo, kde záda ztrácejí svou dobrou pověst.
Přílohy
IMG_20200724_190433.jpg
IMG_20200725_200656.jpg
IMG_20200725_132942.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“