Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6344
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Nadhera vsechno, oci by si daly, ale huba nemuze, byl jsem 1 1/2h u zubare .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24335
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
No chtěl jsem se prezidentovu menu i zasmát, vážně trefné ale krom zmiňovaných vinných klobásek chybí dokonce i becherovka, tak to se nepovedlo dal bych si, teda tvé menuCheza píše:Dobře, dobře Jsou to teda "jen" maďarské klobásky, ale zapil jsem je aspoň pivem
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- fox
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1201
- Registrován: pon dub 27, 2015 9:13 pm
- Jméno a příjmení: Petr
- Bydliště: Votice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Dnešní oběd v práci, musel jsem využít počasí Kuřecí, houby, cibule a erteple. Jo a zbytek špekáčků.
Subaru Forester 2.0X SG
Subaru Impreza 1.6 ex
Subaru Impreza 2.2 ex
Subaru Impreza 1.6 ex
Subaru Impreza 2.2 ex
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19125
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
panove .. oba luxus !!! slintam
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- podvlada
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 10652
- Registrován: úte led 01, 2019 5:43 pm
- Jméno a příjmení: Vláďa Podlešák
- Bydliště: Plzeň
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Sušený maso
600 g falešný svíčkový, jablečný ocet, sůl, pepř, mletý koriandr, 12 h naloženo v lednici, 6 h sušení a je z toho naprosto skvělých 170 g sušenýho
(na foto není samozřejmě zdaleka vše )
600 g falešný svíčkový, jablečný ocet, sůl, pepř, mletý koriandr, 12 h naloženo v lednici, 6 h sušení a je z toho naprosto skvělých 170 g sušenýho
(na foto není samozřejmě zdaleka vše )
Subaru Outback '04 BP 3.0 H6 180 kW <vlákno zde>
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde>
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde>
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
- samvaculik
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 868
- Registrován: úte pro 29, 2020 11:19 am
- Jméno a příjmení: Samuel Vaculík
- Bydliště: Liptál
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Vláďo super, taky jsem jednu dobu dělával. Ten ocet jsem tam nikdy nedával, je to s tím měkčí?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
▶︎ Subaru Outback BP 2.5i 127kw MT 2008, vlákno zde
▶︎ Suzuki Swift SPORT 1.6 92kw 2007
▶︎ Ex Mazda 323f BJ 1.5 65kw 2000
▶︎ Suzuki Swift SPORT 1.6 92kw 2007
▶︎ Ex Mazda 323f BJ 1.5 65kw 2000
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19125
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
je to krasne !!!!
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- podvlada
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 10652
- Registrován: úte led 01, 2019 5:43 pm
- Jméno a příjmení: Vláďa Podlešák
- Bydliště: Plzeň
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Same, díky, jestli je měkčí netuším, dle rad na maso here jsem ho tam dal jako "konzervant" / "dezinfekci" tvrdý je, což bude asi záležet spíš na době sušení. Tenčí kousky a drobky úplně křupou, a subjektivně se jí líp, než ty větší kousky, ale tuhý žvejkavý taky není prostě akorát
Petře, díky
Petře, díky
Subaru Outback '04 BP 3.0 H6 180 kW <vlákno zde>
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde>
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde>
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
- námořník
- Místopředseda klubu
- Příspěvky: 20624
- Registrován: sob zář 10, 2016 8:43 am
- Jméno a příjmení: Jiří Mareš
- Bydliště: Most
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Pěkný proteinový tyčinky
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Hééézky! Moc pěkné sušenky. Taky bych si mohl nějaké zase vysušit.
Zítra snad bude guláš nebo perkelt nebo, kdoví co z toho vyleze....
Zítra snad bude guláš nebo perkelt nebo, kdoví co z toho vyleze....
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19125
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
tak to ma byt
ten iontovy napoj je na osvezeni? nebo na vareni?
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
ten iontovy napoj je na osvezeni? nebo na vareni?
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- Mira
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 10651
- Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Miroslav
- Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
To je dieta? Málo masa a velká hromada cibule?
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Miro, to sa Ti zdá. Optický klam! Půl kila masa a cibule f pysk! Ona sa srazí při vaření.
Petře, je to na osvěžení, ale možná ucvrnknu aj do směsi. Značka je to pracovní (pivo v každé lahví)
Edita: Dokonáno, maso měkké. Odstávka.
Edita 2: maso na sušení nachystáno, už ladí formu v ledničce
Petře, je to na osvěžení, ale možná ucvrnknu aj do směsi. Značka je to pracovní (pivo v každé lahví)
Edita: Dokonáno, maso měkké. Odstávka.
Edita 2: maso na sušení nachystáno, už ladí formu v ledničce
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)