Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19125
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

luxusni :)
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
cleo
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 6344
Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
Bydliště: Poddžbánsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od cleo »

Nadhera vsechno, oci by si daly, ale huba nemuze, byl jsem 1 1/2h u zubare .


Sent from my iPhone using Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš Obrázek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24335
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Cheza píše:Dobře, dobře Jsou to teda "jen" maďarské klobásky, ale zapil jsem je aspoň pivem
No chtěl jsem se prezidentovu menu i zasmát, vážně trefné :-) ale krom zmiňovaných vinných klobásek chybí dokonce i becherovka, tak to se nepovedlo ;-D dal bych si, teda tvé menu :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
fox
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1201
Registrován: pon dub 27, 2015 9:13 pm
Jméno a příjmení: Petr
Bydliště: Votice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od fox »

Dnešní oběd v práci, musel jsem využít počasí :-) =) Kuřecí, houby, cibule a erteple. Jo a zbytek špekáčků. :-)
IMG_4672.jpg
IMG_4670.jpg
IMG_4669.jpg
Subaru Forester 2.0X SG
Subaru Impreza 1.6 ex
Subaru Impreza 2.2 ex
vrtasp
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1202
Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
Bydliště: Kyšice okr.Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od vrtasp »

Super středa :)
Přílohy
IMG_20211020_180032.jpg
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19125
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

panove .. oba luxus !!! slintam :)

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
podvlada
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 10652
Registrován: úte led 01, 2019 5:43 pm
Jméno a příjmení: Vláďa Podlešák
Bydliště: Plzeň

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od podvlada »

Sušený maso B-)
600 g falešný svíčkový, jablečný ocet, sůl, pepř, mletý koriandr, 12 h naloženo v lednici, 6 h sušení a je z toho naprosto skvělých 170 g sušenýho :-)

(na foto není samozřejmě zdaleka vše :-))
Přílohy
38749A40-F14E-41F9-A41C-892151AA7EB6.jpeg
48A495C5-E922-41E1-AAC7-3BD860CE3108.jpeg
Subaru Outback '04 BP 3.0 H6 180 kW <vlákno zde> Obrázek
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde> Obrázek
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
Uživatelský avatar
samvaculik
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 868
Registrován: úte pro 29, 2020 11:19 am
Jméno a příjmení: Samuel Vaculík
Bydliště: Liptál
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od samvaculik »

Vláďo super, taky jsem jednu dobu dělával. Ten ocet jsem tam nikdy nedával, je to s tím měkčí?


Sent from my iPhone using Tapatalk
▶︎ Subaru Outback BP 2.5i 127kw MT 2008, vlákno zde
▶︎ Suzuki Swift SPORT 1.6 92kw 2007
▶︎ Ex Mazda 323f BJ 1.5 65kw 2000
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19125
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

je to krasne !!!! :)

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
podvlada
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 10652
Registrován: úte led 01, 2019 5:43 pm
Jméno a příjmení: Vláďa Podlešák
Bydliště: Plzeň

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od podvlada »

Same, díky, jestli je měkčí netuším, dle rad na maso here jsem ho tam dal jako "konzervant" / "dezinfekci" :-) tvrdý je, což bude asi záležet spíš na době sušení. Tenčí kousky a drobky úplně křupou, a subjektivně se jí líp, než ty větší kousky, ale tuhý žvejkavý taky není :-) prostě akorát

Petře, díky :-)
Subaru Outback '04 BP 3.0 H6 180 kW <vlákno zde> Obrázek
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde> Obrázek
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
Uživatelský avatar
námořník
Místopředseda klubu
Místopředseda klubu
Příspěvky: 20624
Registrován: sob zář 10, 2016 8:43 am
Jméno a příjmení: Jiří Mareš
Bydliště: Most

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od námořník »

Pěkný proteinový tyčinky :-)
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3092
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

Hééézky! Moc pěkné sušenky. Taky bych si mohl nějaké zase vysušit.
Zítra snad bude guláš nebo perkelt nebo, kdoví co z toho vyleze....:-)
Přílohy
IMG_20211022_153343.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19125
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

tak to ma byt :)

ten iontovy napoj je na osvezeni? nebo na vareni? :)

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10651
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mira »

To je dieta? Málo masa a velká hromada cibule?
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3092
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

Miro, to sa Ti zdá. Optický klam! :-) Půl kila masa a cibule f pysk! Ona sa srazí při vaření.
Petře, je to na osvěžení, ale možná ucvrnknu aj do směsi. Značka je to pracovní (pivo v každé lahví)
Edita: Dokonáno, maso měkké. Odstávka. :-)
Edita 2: maso na sušení nachystáno, už ladí formu v ledničce :-)
Přílohy
IMG_20211022_161507.jpg
IMG_20211022_183043.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“