Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- filippek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 2310
- Registrován: úte úno 15, 2011 10:52 am
- Jméno a příjmení: Filip Pecka
- Bydliště: Jablonecko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Aha, tak to jo, ale vypadá to na první pohled podobně.
Odesláno z mého LG-G6 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého LG-G6 pomocí Tapatalk
Nyní: Forester SG 2,0 r.v.05 poface
Bylo: Outback 3.0R H6, r.v.06
Bylo: Forester 2,0 XT r.v.04
Bylo: Outback 3.0R H6, r.v.06
Bylo: Forester 2,0 XT r.v.04
- yohn
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 11958
- Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
- Jméno a příjmení: Honza
- Bydliště: Šumava
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
To kopie vypadaj
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
- Mira
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 10651
- Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Miroslav
- Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
My jsme včera porovnávaly v praxi grily Jamie Oliver a Weber. Z obou se to dá jíst a zůstalo po nás jen todle. Všechnoi se to podařilo vypít a měli jsme Starobahno Medium, Svijany, Holbu a Pátera. Dobrý.
A dnes na spravení jsem si sfoukl obídek.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
- Špejlík
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 852
- Registrován: sob lis 28, 2015 3:00 pm
- Jméno a příjmení: Honza Nesládek
- Bydliště: Kolín
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Míro, kterej gril vyhrál?? Já mám strašně rád Webera. Já mám ten velikej kotlovej na uhlí a v hotelu jsme měli plynovýho na akce. Oba cajk..
Odepsáno Macem...
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 22755
- Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
ja jsem k tem plynovejm nejak nikdy cestu nenasel... podle me jak v ty chuti neni ta rakovina z koure, tak to neni ono. teda kdybych mel grilovat nekde pro 100 lidi, tak je plyn asi super, ale na normalnich par porci zlaty uhli
Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
- ybrcek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5315
- Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
- Jméno a příjmení: Martin Vetyška
- Bydliště: Půlpánov u Štatlu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Já griluju na plynu furt. Je to pohodlný a výsledek dost podobný
Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
- Mira
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 10651
- Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Miroslav
- Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
To byla grilovačka kde bylo přes 30 lidí, tak jeli oba nonstop. Oba musíte nechat po nasypání huhlí dýl votevřený, aby to chytlo pořádnej fajrung, protože když je hned zavřete nedostane teplotu nad 150. Jelo se s briketama, takže příště preferuju uhlí, ne brikety, ty se nám nechtěli pořádně rozpálit, protože na to nebyl čas, furt chtěl někdo jíst. neustále bylo naloženo. Nechápu, kde na to všicí vzali čas, když se vypilo bezmála 300 škopků. Ty brikety jsou výhodný pouze v tom, že dýl vydrží. Uděláte si 2-3 hoďky pauzu a pokud ho necháte úplně zavřenej, stačí ho otevřít a můžete pokračovat, vydrží, nevyhasne. Plynovej nemusíte nechat komplet ohřát, jedete ihned, klidně pak vypnete, nesmrdí to, ale nějak to není ono. Ten Oliver byl 63 cm, takže kapacita úžasná, ale dlouho, dlouho ohřívat, jinak to nevyženete vysoko. Vhodný na velký akce. Ten Weber byl 47 cm, takže ten na rodinnou grilovačku bohatě stačí. Mnohem rychleji ho ohřejete, je mnohem skladnější. Ten Oliver je obluda na vytahování se před sousedama, na 5 stejků zbytečnej luxus.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19151
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
ja mam s weberem (46?cm) ta stredni rada ty nejlepsi zkusenosti ...
pro start se mi uzasne osvedcil ten jejich starter (kominovy efekt) ...
rude zarici hromada briket za 15min od "startu" a hned se pak grilovalo ...
az jednou zas budu mit barak, poridim si ho zas
Odesláno pomocí Tapatalk
pro start se mi uzasne osvedcil ten jejich starter (kominovy efekt) ...
rude zarici hromada briket za 15min od "startu" a hned se pak grilovalo ...
az jednou zas budu mit barak, poridim si ho zas
Odesláno pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 22755
- Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Tak ono je to podobný i z trouby, žejo Já z toho párkrát měl a jako dobrý, ale ten kouř tam prostě chybí... Dovedu si to představit na takové akci, co popisuje Míra - tam je to asi super, netřeba se starat o přikládání, má to furt správnou teplotu... Ale když na tom chci udělat jedno jídlo pro pár lidí, tak toho crcání s uhlím zas tolik navíc není, že mi to za to stojí (navíc teda na to zahradní grilování pak stačí gril na uhlí za pár stovek, plyn bude vždycky o dva řády výš).ybrcek píše:Já griluju na plynu furt. Je to pohodlný a výsledek dost podobný
- ybrcek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5315
- Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
- Jméno a příjmení: Martin Vetyška
- Bydliště: Půlpánov u Štatlu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
mám plynak s lavovym kamenem a kouře je tam 3 prdele:-D
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 22755
- Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Mně když posledně pustili k elektrický troubě, tak jsem v ní kouř měl taky, ale záměr to nebyl
- ybrcek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5315
- Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
- Jméno a příjmení: Martin Vetyška
- Bydliště: Půlpánov u Štatlu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24338
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Míro to vypadá na parádní akci,teda vypadalo,tolik pív k dispozici a gril k tomu
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- Mira
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 10651
- Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Miroslav
- Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
hamoun píše:ja mam s weberem (46?cm) ta stredni rada ty nejlepsi zkusenosti ...
pro start se mi uzasne osvedcil ten jejich starter (kominovy efekt) ...
rude zarici hromada briket za 15min od "startu" a hned se pak grilovalo ...
az jednou zas budu mit barak, poridim si ho zas
Odesláno pomocí Tapatalk
Tomu žhavicímu startéru se říká turbo. Dobrá vychytávka. Oliver to má ve výbavě, nebo se to dá dokoupit jako příslušenství. Ten Oliver má i zvyšující mezikus nebo kravinku typu větrolam.
Lávovej šutr je otravnej, že se to dlouho ohřívá a nedá se to regulovat.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24338
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Turbo mám koupené už dobrý rok,ale od té doby jsem svůj mini gril na chalupě nevytáhl,holt radovánky teprve přijdou.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98