spm píše:Tak ono koukni jak ta V60 nebo frenchpress vypadá. To rozhodně není žádný přístroj Směsi jsou na houby, když je slušný kafe, tak stačí jednodruhový. Mlíko do toho dle mě teda taky neni potřeba, když je to alespoň trochu slušný kafe Docela dost lidí jsem "odnaučil" ho tam lít, když jsem jim uvařil něco slušnýho (odnaučil v uvozovkách, už jsem asi moc starý na to, abych někomu násilím vnucoval svůj názor ale fakt je, že spousta u toho nějak rozumně připravenýho kafe přišla na to, že to chutná dobře i bez infikování mlíkem).
Já se na V60 díval hned jak si dával odkaz,zaujalo mě to,ale další krám už moc nechci,jsem max spokojen s džezvou,tedy mokou,tam není nic třeba,jen ji opláchneš a příprava trvá jen pár vteřin.Mlíko či smetanu a cukr musím mít,to už se taky nezměním,zkoušel jsem to bez,ale nemám proč,když mě to nechutná.A infikování to opravdu není
Jo a kupuju obyč kávu,vlastně ani nevím,zda je to směs,nejspíš ne,ten gold je nějaká arabica,píšou 100%,co to znamená a co je v tom nekoumám,mě je to jedno,hlavně,že to chutná,jak jsem psal,ty spešl kávy mě tolik nechutnali.
Taky máme kávovar doma i v práci já to nepoužívám,přidávám fotku z dnešního rána v práci,takovou technickou finesu,modernu jistě nikdo už nemáte
Tohle je moje první moka,chytrý kolega ji v itálii připálil,až z toho lítali jiskry
Máme vedle vybavenou kuchyňku,s troubou se vším...ale bývá tam věčně někdo a mám to pár kroků,takhle to mám v kanclu pod nosem a v dosahu křesla
Prostě netřebuju zbytečně ráno nikoho vidět-nechte mě jen vypít kafe...
Já mám pití kafe jako obřad,takhle dopoledne bývám často doma,je klid,to si vychutnám úplně nejvíc,někam jít skrz kafe to ne,i když tam mají dobré pochutiny.