Zdravím,
13.1. a 14.1. se uskuteční malá vyprovození kluků na Rally Budapešť - Bamako. Více info ve srazech...
Určitě budou rádi za Vaši podporu a přání štěstí...
Na tento veledůležitý sraz bychom měli dorazit v co největším počtu. Doufám, že se nás na podporu kluků sejde co nejvíc. Naši podporu a zaťaté pěsti si zaslouží. :826:
Sice nedojedu, mám to z Ostravy trochu z ruky, i když bych klukům popřál šťastnou cestu i šťastný návrat nejraději osobně. Už v Třeboni jsem se s Robertem na téma Bamako trochu bavil. Má můj obdiv. Považuji to největší počin, za největší jízdu, k jaké se kdo z členů ať už SFC, CSC či SC odhodlal. Tak ať se klukům daří. Popřejte za mne.
Tam je jakoby cesta .....
Forester 2003 - manuál, zvýšený, oplechovaný Toyota Land Cruiser 95 - r.2001, Ironman 2", šnorchl
Přál jsem už na FB ale plácnu to i sem. Vzhledem k tomu, že to mám taky kapánek z ruky a program je nabitější, tak se osobně neúčastním tohoto srazu. Ani nevíte ale, jak rád bych. Přeji jim tedy hodně štěstí, ať jim to jede a ať ve zdraví dojedou do cíle. Držím palce :supeer:
Pravděpodobně budu v tomhle termínu v Praze tak bych se asi přijel juknout. Robert mi ty jejich úpravy docela zevrubně popsal, ale vidět to na vlastní oči bude zážitek.
Tribeca 2008 Executive ________&________
Toyota RAV4 PHEV 2021
čáute...
Dneska jsem čirou nádhodou viděla to fáro, který bude "reprezentovat" kluky na Rally... Je to paráda... Vypadá úúúžasně... Kluci vážně makaj a klobouk dolů před nima... :supeer: :690: Bude to velmi vymazlené auto...
Takže se mi podařilo uspořádat plány a schůzky, a pokud nebude nějaký průser na dálnicích tak 13týho v 15,00budu v Plzni a asi tam i přespím. Plzeňáci (Tome, Dalibore, Vašku, Roberte, Pavle, Hynku, Viléme, Sultáne a Tyrle atd...) co takhle večer nějaký pivko????
Tribeca 2008 Executive ________&________
Toyota RAV4 PHEV 2021
Pokud by kluci mohli zasílali nějaký stručný deníček trasy + fotky, mohli bychom na našich stránkách průběžně vyvěšovat. Otázkou je, jestli to budou moci nějak poslat. Rád se toho ujmu a vyvěsím v sekci Cestování.
Takže pivko, jooo?! Juice by taky mohlo být?? ::-DD:
Jinak já se s Alešem nějak pokusím podávat Vám zprávy ze závodu... Jak?? Mnu to ještě musíme nějak doladit - každopádně snad nebudete ochuzeni... Včas doupřesním...
A předpokládám, že pak Robert něco sepíše...