Vzhledem tomu se akce "Subaru day na Librosu" koná v tento datum!
Zdravím všechny,
domluvili jsme akci na Centru bezpečné jízdy LIBROS, kde připravujeme takovou pěknou akci. Je to spojené jak s propagací areálu LIBROS, našeho servisu a v neposlední řadě taky Subaru a Subarufanclub.
K dispozici je:
- nově postavený offroadový areál, moc pěkný, Forestry si užijí do sytosti
- asfaltová plocha, lze zde postavit trať, udělat měřené jízdy atd.
- škola smyku - kluzná plocha, s trhákem, který navozuje nepředvídaný smyk
- školitelé, traťový dozor, hasiči
PROGRAM:
(PŘEHLEDNÝ, AKTUÁLNÍ A STRUKTUROVANÝ PROGRAM ZDE)
Propozice
- každý účastních se účastní na vlastní nebezpečí své i svého majetku
startovné (bude vybíráno při zahájení) činí 150 Kč / Auto[/i]
účastníci se zavazují dbát pokynů pořadatelů[/i]
členové skupinky offroad - je důležité aby byli nejpozději v 8:00 v areálu LIBROS[/i]
počet aut je limitován počtem 50 aut (ideálně 25 offroad / 25 placky)[/i]
časovka bude zaměřena na čistě jeden ostrý průjezd. to otestuje vaši schopnost zapamatovat si trať a přizpůsobit se podmínkám, časovka bude měřená a za sražení kuželu / vyjetí z trati se bude přidělovat penalizace 5 sekund.[/i]
časový harmonogram se může posunout[/i]
Tak dneska jsem byl nastoupit na LIBROS, aby jsme dořešili poslední a konečný program, prachy, doprovodný program. A nyní vám jej představím. Asi nepotěším úplně všechny, ale bohužel taková je situace a mezi námi děvčaty - to jednání stálo zase za prd a zase se všechno mění. Důvody proč je to zase jinak už vysvětlovat nebudu. Prostě takový je program a musíme se s tím nějak poprat.
Změny v krátkosti:
- startovné je tedy zpět na 150 Kč / auto
- z toho už vám asi došlo, že se pojede varB - OFF ROAD zůstane OFF ROAD, placky jedou kluznou plochu.
- bude tam k povídání i pokoukání Mikolaštík s jeho jedničkovou Imprezou WRC!
Program:
8:30 sraz všech účastníků
9:00 začátek rozpravy a školení
- zde se dozvíme nějaké základy, jak se chovat při smyku atd.
- také nějaké info o offroad trati
- zkrátka školení pro obě skupiny
10:00-12:00 Praktické cvičení pro obě skupiny
OFFROAD
- budou mít instruktory a nějaký předvůz, teréní polygon je docela náročný a vyzkoušíte si extrémy vašich vozů. Dobré pro přípravy na expedice atd. Opravdu se jedná o poctivý trénink v zacházení jízdy v terénu
- tento praktický kurz trvá dvě hodiny
PLACKY
- škola smyku dvě hodiny
- s instruktory atd.
- limit je 24 aut, takže pokud se chcete někdo přehlásit z OFF na PLACKY, tak pospěšte, ale off bude zážitek
12:00 - 13:00
- občerstvení, pokec atd.
- stavba trati časovky
- vystoupení Mikulaštíka a jeho WRC
13:00-15:30
- časovka pro nezabahněné vozy. Uvidíme, jak bude vypadat off polygon a auta potom.
- kdo nepojede časovku, můžete si zakoupit zážitkovou jízdu s tatrou 8x8 nebo 6x6 http://www.centrum.libros.cz/fajne-zazitky.php, jsou tam ceny a my máme ještě 50% slevy!
16:00 - 16:30 nějaké vyhlášení a debata
Pak se pomalu přesuneme na ten LANDEK.
Vím je to ořezané, ale vemte si, že si za 150kč/auto užijeme mnoho srandy. Taky mi věřte, že jsem udělal vše co bylo v mojich silách, aby to bylo lepší, ale lepší už jsem to zařídit nemohl.
Díky tedy za účast i za trpělivost. Doufám, že mě neukamenujete, ale bude dobře...
ODPOLEDNÍ PROGRAM
18:00 - 20:00: Návštěva dolu Landek
- poté co se vyřádíme s volentem v ruce se přesuneme do areálu dolu Landek, kde máme domluvenou exkurzi
Exkurze zahrnuje 1hodinouvou prohlídku štoly a těžebních strojů a 1hodinu prohlídky záchranářské důlní techniky a hornického muzea.
Oba hodinové bloky jsou samozřejmě s výkladem
cena exkurze je pouze 150 Kč / hodina
20:00 - ???: Večerní idylka
kdo bude zůstávat na ubytování si dáme po nějakém tom pivečku a panáčku a shrneme den.
místo ještě upřesním