Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Právě je čtv úno 21, 2019 8:04 pm
Koupě Forestera - prosím o rady a informace
Autor |
Zpráva |
Člen_SubaruFanClubu
Registrován: úte črc 14, 2015 10:09 pm Příspěvky: 751 Bydliště: Polička
|
Kamarad ma outbacka 2.5 at, ja forester 92kw at. Outback mi prijde zivejsi, hravejsi. O dost. Dneska sem jel po 14 dnech forestrem delsi trasu a strasne tomu chybi vykon. Bratr mejval 92kw v manualu a jezdilo to svizneji.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
pát lis 24, 2017 4:26 pm |
|
 |
Uživatel fóra
Registrován: ned dub 30, 2017 10:12 am Příspěvky: 196 Bydliště: Třinec
|
Tak jsem se v sobotu hecnul a zajel se kouknout 350 km tam a 350 km zase zpět na jedno vyhlídnuté SG 92kW MT. Jedním slovem hrůza. Počítám že to auto bylo stočené minimálně o 100tis nebo s ním zahcházeli hrozně. Když pominu že bylo obouchané ze všech stran (nějaké snaha o kamufláž byla , ale hodně amatérská) tak mě vyděsila jízda - pochybné zvuky jako kdyby se mi měl zavrtak diferák či co bylo do zadku... Doufám že to u Forestra není standart - je mi jasné ža asi nepojede jako Outback ale na tohle fakt jsem neměl žaludek. Takže mám prosbu abych to mohl srovnávat a udělat si jasný názor - byl by mně ochotný někdo někdy svézt ve Forestrovi SG před FL 92kW MT a případně i AT (okr. Frýdek-Místek výhodou  ) Výletu nelituji krásně jsem protáhl Outbacka a taky letmo navštívil cestou takový malý Subaru ráj.
_________________Subaru Outback 2,5i LPG AT 2005  Citroen Berlingo 1,4i 2001  EX - OctaviaII 1,6TDI FabiaII 1,6TDI FabiaII 1,6 16V FabiaI 1,9TDI SEATCordoba 1,9SDI Lada2101 Oltcit Škoda100 Škoda1203 Tatran125 ČZ175Sport
|
ned lis 26, 2017 5:19 pm |
|
|