Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Kurva to zas vypadá luxusně! Už to tu nedávej, nebo dávej no, dostal jsem zas hlad :-/ :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
yohn
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 11958
Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
Jméno a příjmení: Honza
Bydliště: Šumava
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od yohn »

Dopiju a jdu na repete
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

>>:-@@ mám hlad, jsem na chalupě, dám guláš od švagra, krůtí sekanou s parmazánem až zítra.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

To byl zas víkend ;) krůtí sekaná s parmezánem, čerstvým baby špenátem... to můžu, sakra můžu :-)
Přílohy
IMG_20190913_160602.jpg
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3038
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

Šíma: Já mám tak revskou smolu, že sem byl daleko.... To vypadalo tak dobře....Lillina souhlasí. Muhehe
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

:-D Lillinka by dostalo, na tebe by nezbylo susede, to si musíš vždy vyřídit s ní :-) byl jsi někde, že jsem tě nezřel, nějaký výlet? Nebo jen relax doma, co hřiby???
Jo a ten omasteček, to bylo nebíčko, všecek jsem slízl, Dita naštěstí nechtěla :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Chalupa vaření, zapékání v jednom, dvou pekáčích pěkně v kachláčích.
Žena zásadně neumí vařit v malém, dva pekáčky pro dva lidi :-) na dva obědy, no eště zbylo kapku.
Zkusili jsme valašský kontrabáš.
Sdělano ze tří kg brambor miminálně, uzené, domácí kysané zelé, česnek, v jednom pekáči i sýr, pohanka, cibule, mrkev, sádlo ... co víc si přát :-/ :-)
Nej je, jak to vždy voní z komína do okolí :-D fakt, zvěř a myšina musí blbnout, když jsem blbl taky já, večer za tmy jsem skončil práci venku a slyším přesně ve finiši- oběd, večeře a já to cítím z komína 50 metrů na dálku, tj věc, běžím, jako bych týden nejedl.
Fakt to krásně voní :-D
Přílohy
IMG_20191005_183233.jpg
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
yohn
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 11958
Registrován: stř črc 13, 2011 5:58 am
Jméno a příjmení: Honza
Bydliště: Šumava
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od yohn »

Přijedu ze stavby a doma se z trouby vyndavá takováhle ňamina...

Obrázek
ex. Subaru Crosstrek 2.0i r.2018
ex. Subaru Forester 2.0X r.2006
ex. Subaru Outback 3.0R r.2006
ex. Subaru Outback 3.0 H6 r.2000
ex. Subaru Forester 2.0X r. 2003
ex. Subaru Forester 2.0X r.1999
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

No to je ale krása!!! :-) to ti přijd vhod, spálil jsi toho fest a fest i dodáš včil.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 18905
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

panove .. nadhera !!!! (slintajici smajlik) :)
škoda superb
ex WRX 2008
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

:-) pro tebe by ty dva pekáčky byly tak tak co, yohna by jsi si dal jako předkrm.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 18905
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

ted jsem si delal topinky s česnekem (cesnek z valasske zahrady, vyborny :) )
a jeste mi zbyva litr burcaku … (sladky, jen lehce alkoholove nacaty) ...
a jsem uplne spokojeny …
škoda superb
ex WRX 2008
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24183
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Pěkněěěě, páč topinky jsem neměl už léta, vidíš to!!! Musím si je zas někdy dát, miluji to a burčák jsem měl tak 2x v životě, chyba, chutnal mě hodně a jak je zdravý prý, vyčistí to jooo :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
mari75
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3400
Registrován: pon říj 31, 2016 10:47 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od mari75 »

:-D ;-D hamoune- Jsem zvědavý, co budeš psát zítra ráno. Vlastně ani nejsem
Subaru Forester 2,0XT 03 Red dragon
Alfa Romeo 156 SW 1,9 Jtd 02 85 kw chip by Sarkan
ex AR 156 SW 1,9 Jtd 01 81 kw chip by Sarkan
ex AR 146 1,4 TS
ex Saab 9-3 2,0i kupé
ex Seat Toledo 1,9 Tdi 98
ex VW Vento 1,8i
ex Škoda 130
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 18905
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

me burcak necisti … :) teda .. letos jen jednou .. ( ale on me cisti urcite nejak setrne :))) )

a nebudu psat, kolik litru jsem ho během této sezony vypil :D
… ale sezona pomalu konci .. ty sladke stavy je problem sehnat …

a topinky fakt doporucim .. at uz jen s česnekem . .nebo neco pak na to ..
… hele ... ted me napada … kdybych mel jeste chleba, udelam si jeste 2 kousky s tvaruzkama :D

doplneni: zítra nebudu psat nic speciálního .. burcak piju denne v nemalem množství :)
škoda superb
ex WRX 2008
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“